Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baron pancerny

Misiu1 nadaltwierdzisz że nie ubliżasz kobietom? Masz cytaty tylko z dziś

Polecane posty

Gość baron pancerny

@ misio1 dziś [03:43] "Podsumowując: jesteś TĘPĄ, GŁUPIĄ (bo słowo naiwna, jest w Twoim przypadku zbyt sympatyczne jezyk.gif ), ROSZCZENIOWĄ UTRZYMANKĄ, która po rozwodzie, będzie obciągać szefowi zamiast mężowi, za podobne pieniądze :P , bo do normalnej pracy, to się chyba nie nadajesz :(" x @ misio1 dziś [01:22] "Współczuję ślepoty i wrodzonej głupoty :P Musisz być wybitną kretynką :P, by twierdzić, że Baran w tym temacie nie występuje osobiście i wcale tu za mną nie przylazł" x Oba są tu: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/misio1-uczuciwy-i-elokwentny-facet-lubie-go-p_6424556/4 http://f.kafeteria.pl/temat/f1/mam-szanse-na-alimenty-plis-o-pomoc-p_6425199 Nadal będziesz udawał dżentelmena, który nigdy nie obraził kobiety? Gdy ci wypomniałem jak zwyzywałeś od kuref kobietę, która cię przyłapała na kłamstwie o ondoprotezach odpisałeś: x @ misio1 wczoraj [11:20] "Obrzydliwe kłamstwo smutas.gif . Proszę o cytaty tych wielokrotnych obraz." x Zatem proszę bardzo powyżej masz dwa kolejne cytaty tylko z dnia dzisiejszego. Wczoraj też obrażałeś dziewczyny. Przedwczoraj to samo. Wiesz, szkoda mi na ciebie czasu bo mógłbym ci wszystkie wypisać z ostatniego tygodnia. Widzę, że każda kobieta która się z tobą nie zgadza to kurfa, tępa, głupia, kretynka, itd... wstydź się :O

Gość gość
Ty baron, to masz chyba mikropenisa, że tak Cię podniecają wpisy misia.

Gość gość
I gdzie to ubliżanie, bo nie dostrzegam? Kretynką nazwał po imieniu, co w tym nagannego?

Gość gość
to nie ubliżanie?

Gość gość
Czy baron, to jakaś gimbaza? Nowa jestem, tak się pytam...

Gość gość
gość dziś to nie ubliżanie? X Ubliżanie? A jak miał nazwać kretynkę? Pani Kretynka?

Gość gość
gość dziś x Zaloguj się misio, jakie to żałosne bronić się z gościa :O:O:O

Gość gość
Jak by nie patrzy to misio to jednak cham i bydle :D

Gość gość
Powiedzieć mi jedno? Kiedy ten facet śpi, je , pracuje i ogarnia codzienne życie jak z tego co widzę siedzi tu cały czas. To nie jest normalne.:-(

Gość gość
gość dziś gość dziś x Zaloguj się misio, jakie to żałosne bronić się z gościa pechowiec.gifpechowiec.gifpechowiec.gif X Ma coś deklem nie tak? To się p*****lnij w czoło. Obsesję masz jakąś? To się leczy, downie.

Gość gość
gość dziś Powiedzieć mi jedno? Kiedy ten facet śpi, je , pracuje i ogarnia codzienne życie jak z tego co widzę siedzi tu cały czas. To nie jest normalne.smutas.gif X A co Ciebie obchodzi co ten człowiek robi? Masz swoje życie, to się nim zajmij. Co za banda kretynek bezmózgich i dzieciaków bez jaj, opanowała to forum??? Sami życia swojego nie macie i się pasjonujecie misiem. Dawaj misio, lej ten plebs. Tak trzymać.

Gość gość
Man bez jaj, weź wypiżdżaj stąd.

Gość gość
misio jaki hejter zalogować się wstydzi :D

Gość gość
misiek odwagi! zaloguj sie dupku! :D

Gość gość
gość dziś misio jaki hejter zalogować się wstydzi smiech.gif X A Ty przygłupie kiedy się zalogujesz?

Gość gość
Niedlugo misio bedzie musial zmienic forum bo baron nie pozwoli mu napisac zadnego klamstwa i wszystkie niescislosci mu wycytuje :) i bardzo dobrze popieram.

Gość gość
gość dziś x nie musiałeś się przyznawać i tak wiadomo, że to ty misio :D

Gość gość
Baron, to jest jakiś leszczyk głębinowy. Jak znajdę chwilkę czasu i ochotę, to mu się przyjrzę i zmiażdżę dzieciaka. Zaczynają mnie te mikropeniski denerwować. :D :D Skąd ten napływ? Stulejarze? Dzieci, wiecie co to jest wał z kołdry?

Gość gość
gość dziś gość dziś x nie musiałeś się przyznawać i tak wiadomo, że to ty misio smiech.gif X Nie, to nie misio, to ja. :D Jestem kobietą i wciągam nosem takie leszcze jak Wy. Jełopy to potęgi n. Brawo misio! Misio na Prezydenta!!!

Gość gość
ty misio pewnie wała z kołdry jeszcze z dzieciństwa pamiętasz jak cię tata uczył go formować? :D

Gość gość
ACHTUNG! :classic_cool: misio zmienił płeć :classic_cool: ACHTUNG!

Gość gość
gość dziś ty misio pewnie wała z kołdry jeszcze z dzieciństwa pamiętasz jak cię tata uczył go formować? X To, że Cię Twój stary gwałcił w wannie nie jest normą, uwierz mi. Istnieje lepszy świat. :D :D :D

Gość gość
Widziecie jakie leszcze Jesteście. :D :D :D Jak muchy się zlatujecie, dzieci. Misio za delikatnie się z Wami obchodził, obszczymury.

Gość gość
Coś jeszcze macie do powiedzenia, stulejarze? Bo już mam mało czasu.

Gość gość
man on the moon dziś gość dziś Tak Grzesiu, jesteś kobietą.smiech.gif Coraz niżej szybujesz śląski kiepie.smiech.gif X Chcesz do mnie zadzwonić, żeby się przekonać, mikropenisku bezmózgi? :D :D :D

Gość gość
Tak myślałam, leszczyku. :D Pa, wrócę tu jeszcze.

Gość gość
Przecież tutaj nie podam, żeby cała banda podobnych Tobie wieśniorów do mnie wydzwaniała i sapała do słuchawki. :D :D :D

Gość gość
A dokad ci spieszno misiu1? Idziesz po rente? :D :D

Gość gość
Zapewniam Ciebie i pozostałych dekli, że nie jestem misiem. :D Ja nawet nie za bardzo kojarzę tę osobę, bo mnie sto lat nie było i dopiero nadrabiam braki. Ale zapewniam, wezmę się za Was, bo roz******lacie to forum do końca. A Ciebie man, tego pancernego bałwana i jeszcze kilka osób już mam na oku. :D :D :D

Gość gość
A dokad ci spieszno misiu1? Idziesz po rente? :D :D