Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Misio1 uczuciwy i elokwentny facet, lubie go

Polecane posty

Gość gość

bo jego komentarze są sensowne i na poziomie. Przyznaje ze lubi pulchne kobiety...ja dla niego jestem szkieletorem . I co? nie jestem w guście Misia i wcale mi to nie przeszkadza żeby go ocenaic negatywnie,,, Misio1 trzymaj fason naprzeciw hejterom. Jesteś B,wartosciowym człowiekiem:) pzdr

Gość gość
mógłbyś się lizać po jajkach mniej ostentacyjnie, misiaczku?

Dziękuję za miłe słowa autorki tematu :) . x Szczupłe wcale nie oznacza dla mnie brzydkie :). x W pobliskim markecie pracuje dziewczyna, której nadgarstek ma średnicę mojego kciuka. Jest więc wybitnie chuda. Zawsze jest mi jednak bardzo miło pogadać z nią :).

Gość gość
Tu Autorka:) nie przesadzaj z tym kciukiem...hehe Lubie czytać twoje komentarze choć jestem dla ciebie chudziną z dużym biustem(swoim) Jesteś fajnym człowiekiem, chyba jedynym na tym portalu:( Misio daj ' najeść się plebsowi'niech mają:) po przeczytaniu paru twoich komentarzy stwierdzam ze jesteśmy podobni:)

Gość gość
Misio1 jak wchodzi się na kafe wręcz trzeba być Rysiem Ochódzkim:) Autorka:) ja jestem Twoją czytelniczką:)

Gość gość
Lubisz stare komedie Misio?? bo ja uwielbiam, choć byłam dzieckiem kiedy je widziłam.... bo moi rodzice oglądali. Ale teraz mogę oglądać je do oporu:Di nigdy mi się nie nie nudzą:P

Gość Mario Candarelli
nie wiadomo, jaka jest prawda z tym Miśkiem ? podobno mieszka w Zabrzu , podobno ma na imię Źdisiek albo Zbyszek , jak opowiadał o sobie to był 10 lat w związku małżeńskim i trzy związki poza małżeńskie , jak opisywał , to miał kilka firm i wszystkie padły , sprawy komornicze się ciągną od wielu lat , czy Wam kobietom naprawdę podoba się taki wielkiej budowy ciała facet i dodatkowo gruby i nie wiadomo ile spłodził dzieci ?

Widzę Ciubaryk/gaguś, że kolejny nick sobie wymyśliłeś :P. x Zapłaciłeś już zaległe alimenty, czy dalej przed komornikiem uciekasz :P ? x Ja za swoje czyny odpowiadam, więc dzieci nie mam (czasami jest to przykre :( ), a komornik usiłuje ściągnąć ze mnie długi firmy, którą z powodów stanu zdrowia, nie mogłem normalnie prowadzić. x W odróżnieniu od Ciebie, nie czuję się jak dwudziestolatek i nie narzekam na biedę, choć Twoich samochodów, domów, mieszkania w Warszawie, kolekcji dzieł sztuki, i broni białej, a nawet worków diamentów i kamieni szlachetnych nie posiadam :P. x W odróżnieniu od Ciebie, ja pracuję na swoje utrzymanie i nie wypisuję farmazonów, o podbieraniu kukurydzy z pola sąsiada :P.

Gość gość
skończ żałosny staruchu pisać do siebie:D

Gość Mario Candarelli
misio1 dziś czy masz przed sobą tak zwany 'panel' modka i wiesz i znasz , kto i kiedy napisał tu bzdury, czy znasz nr IP ? CZY wiesz że jesteś dla nie gówniarzem ?

Gość gość
sam se miso pisze texty o sobie.zenuaa

Gość gość
Ja też sądzę ze misio1 to debil bo bez neta to nic nie wie :D

>>>CZY wiesz że jesteś dla nie gówniarzem ?<<< x Wiem, że jestem jakieś 10 lat młodszy od Ciebie :P. x Wiem też, że jesteś na tyle głupi, że nie podejrzewasz nawet, jak charakterystycznych tekstów używasz. Do rozpoznania Ciebie, panel moderatora, wcale potrzebny nie jest :P. x Zapłaciłeś te alimenty, czy Twoje dziecko, kolejną zimę w trampkach przetupta :P ?

Gość gość
Misio1 ty stary piertolony pedofilu

Gość Mario Candarelli
misiek, góówno zjesz, góówno wiesz , mam 55 lat i prawdopodobnie jestem najstarszym użytkownikiem Kafe !

Nie wiem, czy najstarszym :D, x ale jednym z głupszych na pewno :P :P :P . x Nadal jeździsz, z włączonym na stale kierunkowskazem, po rondzie :P ? x Sprawdziłeś już, czy istnieją auta, w których kluczyk przekręca się w lewo, by je odpalić :P ?

Gość gość
Misio nie podniecaj się bo ci sztuczna szczęka wypadnie. Facet bez zębów to dno. Podobno biznesmen. Tja jeśli handlowanie na bazarze ziemńiakami to biznes. C***a tam ma, stare auto , bez zębów, spasiony. Ot typowy alfonso kole 50 z polski.pamięta jakieś szczątki z młodości, lubi walić w tyłek i myśi ,że jest cool. Pewnie impotent 140 kgramowy, i do tego bezrobotny.

misio zakładanie o sobie słodzących tematów spod orange to szczyt absolutny bycia ciotą, nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę? ogar, chłopie.

Każdy myśli wg siebie :P. x Nie przypominam sobie, bym kiedykolwiek temat na tym forum założył, a w odróżnieniu od Was, alkoholu nie nadużywam :P. x Sztucznej szczęki i 140kg masy własnej nie posiadam :P, z auta zadowolony jestem :), a pieniądze wypracowuję dzięki swojemu pomyślunkowi we własnej firmie :). x I co najważniejsze: moje życie nie sprowadza się do tego forum, jak u trzydziestoletniej schizofreniczki i wstydzącego się podpisać hejtera :P.

Gość gość
Zębów też nie posiadasz, wczoraj o tym pisałeś. A ludzie z korpo chociażby zawsze posiadają. Więc twoje biznesy, koło górnej półki nie stały. Bo to wizytówka i norma. A jeśli ci zależy na nicku, to misia pierdzisia jest adekwatna. Już lepeij psycholku się czujesz? A tłusty jesteś, i wpieprzasz po 9 czekolad na raz, opisujesz swoje menu na dietach podrywając jakąś spasioną nieszczęśnicę. Masz rację, 140 nie ważysz, pewnie ważysz 150. I kręgosłup c***adł od nadwagi anie wypadku. Inwalida na własne życzenie.

Gość gość
A i jeszcze jedno, jako właściciel milionów firm i specjalizacji, jak również master sztuk walki i rosyjskiego specnazu , oraz alfa i omega , włącz czasami mózg i zobacz jak bardzo się ośmieszasz. Laska cię kopnęła w de , bo kasy nie posiadasz. Wyrywasz biedną zakompleksioną 90 kg mężatkę na forum i dalej nie widzisz jak łatwo zobaczyć jakim pozerem i nieudacznikiem jesteś. Bo widać to z twoich desperackich wpisów i zachowań, I jeszcze jedno dzentelmeni, biznesmeni nie wyzywają od k***w kobiet. A ty wyzwałeś kobietę od endoprotez. Jesteś dnem na poziomie żula alkoholika. I nie odpisuj, bo takich ludzi jak ty się brzydzę.

A ja od zawsze brzydzę się Pancernego Barana :P, który pod własnym nickiem skompromitowany zupełnie, pisze teraz już tylko z gościa :P. x Na dodatek cymbał czytać ze zrozumieniem nadal nie potrafi, bo z samotnej kobiety mężatkę robi :P. Mogę założyć się, że ta kobieta ma dużo ciekawsze REALNE :D życie, od żyjącego jedynie tym forum Pancernego Nieudacznika :P. x Jak musi się ta niedojda nudzić, skoro nawet na dział diety, za mną przylazła :P.

Gość gość
Bo napierdalasz na każdym temacie jako ekspert. I masz paranoję, bo nie jestem pancernym. Siedzisz z tłustą dupą na każdym temacie zgniłku . I ta kobieta jest mężatką, to ty chyba i protetyka potrzebujesz i okulisty. Wypowiedz się na temat kobiety , którą wyzywałeś od kurwy. I ma ci założyć sprawę. Dlaczego uciekłeś wtedy z tematu. A teraz spasiony zgnilcu bez zębów pokłap swoją plastikową szczęka i nara.i nie odpisuj , bo narzygam na twoje posty.

Gość gość
@ 4:37 Mogę założyć się, że ta kobieta ma dużo ciekawsze REALNE życie, od żyjącego jedynie tym forum Pancernego Nieudacznika  . x Baron Pancerny nie pokazywal sie juz od kilku dni za to ty mitomanie siedzisz cale dnie i cale noce na damskim forum i piszesz sam ze soba i zakladasz tematy o sobie takze te hejtujace aby sie na sile utrzymywac na topie a ostatnio sam sobie slodzisz czego dowodem ten topik ktory takze sam zalozyles. Jestes glupim pustakiem bez honoru i slusznie cie tu nikt nie lubi.

Ja nie chcę, by mnie lubili wszyscy :). x Wolę czasami przeczytać miłe słowa, jak te, od autorki tematu :) lub osób piszących na mój priv :) . Bywam tu w określonych godzinach, gdy w łóżku po pracy odpoczywam lub tak jak teraz, przeglądam internet w poszukiwaniu bardzo konkretnych i potrzebnych do mojego projektu podzespołów. Tak wygląda moja praca :). x Co do tego, że jesteś gnomem, pod nickiem Pancernego Barana piszącym, nie mam najmniejszych wątpliwości :D. Dlaczego ludzie tak ograniczeni intelektualnie jak Ty, czy ciubaryk/gaguś uważają, że nie można rozpoznać ich po sposobie pisania, doborze słów, a nawet stawiania przecinków ? x O ile ciubaryk coś chyba w życiu przeżył i tylko kogoś innego/lepszego na tym forum udaje :D, o tyle Ty jesteś zwyczajną kupą obornika, która prócz informacji zaczerpniętych z popularnych mediów, własnego rozumu, ani doświadczeń życiowych nie posiada :(. x Ciubarykowi dogryzam ale go na swój sposób szanuję :), a Ciebie brzydzę się, jak zatkanego odpływu w muszli klozetowej :P. Mam nadzieję, że zaraz nacisnę klawisz i spłyniesz wreszcie z tego tematu :P.

Gość gość
Nie jestem pancernym ułomie. Polecam psychiatrę, bo masz już tak naj****e w tej pustej łepetynie, że niedługo stwierdzisz ,że obama jest pancernym. Kurwa sory ale parskam, ty naprawdę jesteś chory psychicznie. Zamiast gnić tu non stop, może uzbieraj na implantyo i most, bo przy twoim braku higieny jamy ustnej, to nikogo nie wyrwiesz. Musisz mieć dokładnie taki sam syf w głowie , jak i w paszczy. Jak doprawię sobie jaja i postanowię zostać alter ego pancernego, to ci napiszę. I przestań wybierać, to co wygodne. Dlaczego nie odniesiesz się do wyzywania kobiet od k***w? I to kulturalnej kobiety? Jesteś prymitywem, bez pieniędzy, z nadwagą, mitomanią, pieniactwem i zaniedbanapaszczą do granic. Smród , brud i braki umysłowe. W twoim mniemaniu boski alwaro, kąsek dla czterdziech . Hehehehehhe

Gość gość
Klawisz to naciskaj w klopie po zeżarciu 9 czekolad , i tony smalcu z boczkiem. Tylko uważaj bo po twoim stolcu do parteru sąsiadów zaleje. Ty biedna srako umysłowa, bezzębny paszczurze heheh

Gość gość
Szczerbaty miś p******i dziś. Tak kocha pancernego ,że wszędzie widzi jego. Podrywa spasione kobyły, stosowne do jego obłej bryły. Biedny misio mitoman , a na dodatek wielki cham. Lepeij zajrzyj misio pod kałdun czy jeszcze masz k****a, męska cipo, zlewie szczerbaty