Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy żonaty tylko flirtuje,ale nie chce romansu wierzycie?

Polecane posty

Gość gość

Czytałam wątek o panu żonatym, który nie wie jak przetłumaczyć pannie,ze dla niego flirt to tylko wygłupy w biurze, kawka i nic wiecej? To kobieta słysząc takie słowa i mając odrobine godnosci (chociaz sie durna zakochala) - zrozumiałaby i dała facetowi spokoj. Rzucacie kalumnie na niewiernych facetów a nie dopuszczacie myśli,ze może byc to prawda. Gościowi moze i podobaja sie inne kobiety ale nie chce sie dopuscic zdrady bo jest wierny. Nie ma takich facetów?

Gość gość
A we flircie dopuszczane są macanki, calowanie i klepnięcie w zad?

Gość gość
Czyli jeśli jest zajety to flirtowac sobie moze? Chyba,ze jakis impotent co by chciał...a nie moze.

Gość gość
Ja też flirtuję tylko dla samego flirtu, żeby było miło i żeby podbudować swoje. Romans mi nie w głowie, nie nadaję się do podwójnej gry.

Gość gość
A powiedziałbys jako zajęty innej kobiecie "chętnie obejrzałbym cie nago" ............(patrząc pożadliwie)? To tez flirt?

Gość gość
A czytałeś wątek , zonie której mąż pogodnił niedoszłą kochanke? Nikt tam niewierzy,ze to prawda. Upodlił ją bo pchala sie niepotrzebnie

Gość gość
A ty dalej to walkujesz dziewczyno. Juz pisalas co ci powiedzial,ze chetnie zobaczyl hy cie nago i otrzymalas odp. Co chcesz przeczytac? Cos innego,ze koles szaleje za toba,ze jestes miloscia jego zycia. Zostawi zone dla ciebie itp.,itd. Czego bys nie przeczytala,to jak widac nic ci nie pomoze.

Gość gość
Poczytaj cie blog pewnego mężczyzny. malemen.blox.pl/tagi_b/215102/uwodzenie-mezczyzn.html

Gość gość
Czytałam i co? Flirt to flirt. Laska przezywa,ze jak jej facet nie obmaca to mu sie nie podoba?

Gość gość
Unika jej bo sie zakochała. Proste. Niektórzy nie chca miec problemu z zakochaną wariatką....

Gość gość
Do mnie zarywał żonaty i co? To normalne że siedząc pyta mojego męża czy lubię seks z dominacją i jakie mam cycki? Najgorsze jest to że podoba mi się. Mam ochotę pieprzyć się z nim.Myślę o nim non-stop, pragnę go.CALEGO!!!

Gość gość
Ja bym nie wierzył

Gość gość
Zeby romansowac trzeba miec jaja o odwage

Gość gość
Tak są tacy.

Gość gość
>Do mnie zarywał żonaty i co? To normalne że siedząc pyta >mojego męża czy lubię seks z dominacją i jakie mam cycki? >Najgorsze jest to że podoba mi się. Mam ochotę pieprzyć się z >nim.Myślę o nim non-stop, pragnę go.CALEGO!!! Flirt, to gra niedopowiedzeń. Bardzo źle o Tobie świadczy,że byłaś tak "adorowana". Facet powinien dostać w pysk od Twojego męża. Ehh.. gdzie ci mężczyźni, a ta się jeszcze cieszy i praaaagnie... Świat schodzi na psy!

Gość gość
Misio zazdroscisz ? :-P

Gość gość
Czego to zazdrościć? Traktowania jak szmatę?

Gość gość
Jaka szmate chlopie. Ogarnij się zejdz z drzewa. Nie mierz każdego swoja miarą :-🖐️