Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i co w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość

Zawichrowana historia. W wieku 14 lat ponownie zostalam siostra gdyz moja matka odkad pamietam powtarzala " jak bede miec 35 lat to urodze jeszcze jedno dziecko. W niczym nie byla tak slowna jak w tym. Siostra chodzi atualnie do szkoly klasa kmunijna. Ja jestem na koncowce ciazy. Moje zycie i mojego brata tak naprawde od poczatku bylo pod dyktando zachcianki macierzynskiej mojej matki.kto siedzi z siostra, kto odbiera, kto zaprowadza.oczywiscie kocham siostre bardzo. Ale kiedy bylo spotkanie moich rodzicow z moim facetem i jego rodzina moja matka naglosniej krzyczala " puszczam druga babcie przodem jesli chodzi o bawienie, jesrem zbyt mloda,pracuje zawodowo" noi ogolnie gadka takiej pseudobabci. Natomiast moja siostra jest mi nadal wciskana od czasu do czasu jak nie ma znia kto byc. Zajmuje sie nia tylko dlatego ze lubie i ze to siostra, ale mam ochote utrzec mojej matce nosa i wypiac sie na nia za to ze tak mowi ze ona nie bedzie bawic mojej corki ze mamy se radzic sami lub z pomoca 2 babci. Dlaczego ja mam poswiecac swoj czas zeby ona sie mogla spelniac zawodowoa ona zapowiada ze ma gdzies opieke nad wnuczka? Juz dosc wybawilam siostre jako nastolatka.

Gość gość
Mój jest o 11lat młodszy. Zajmowałam się też nim - co ciekawe, teraz mi wmawiają, że nie :O Byle się wybielić. Mieszkam gdzie indziej, też mi go wciskać próbowali - bez uprzedzenia. To raz czy dwa się w********m i odmówiłam, wprost powiedziałam, że wszystko trzeba ustalać z wyprzedzeniem bo nie będzie mnie w domu i tyle. A teksty o tym, że jestem nieczuła, a "on tak tęskni" (12latek, ehe) puszczam mimo uszu. Młody ma mój numer, jak chce może się ze mną skontaktować. A jak rodzice mają widzimisię to ich problem, i tyle.

Gość gość
po jakiego c***a pytasz w tej sytuacji i co dalej?masz odpowiedz matka ma gdzies twoje dziecko miej ty jej gdzies-siostra siostra ale mozesz ja odwiedzac wtedy kiedy ty chcesz a nie byc niania na telefon na prawde oczekujesz tutaj roztrzasania sytuacji?:)chyba jestes dorosla i masz swoj rozumek