Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa3333333333

Robię bigos na Sylwestra

Polecane posty

Gość blondyna333
Mnie jeszcze trzyma świąteczne obżarstwo.Jakieś udka upiekę i jedną sałatkę. To raczej na Nowy Rok niż na sylwestra, bo mam wychodne:)

Gość Ewa3333333333333
Mam znajoma która pracuje w restauracji - dała mi sporo resztek bigosu z talerzy po klientach, dosypałam vegety, podgrzeje i będzie jak świezy :)

a ja siedzę w domciu, to jakiś może forszmak zrobię czy cygańską-paprykową, a naszła mnie ochota na jajka faszerowane, to kilka zrobię, do tego wędliny i owoce ileż można zjeść w jeden wieczór we dwie osoby?

Ja nie mam czasu na szykowanie czegokolwiek, jutro zasuwam do pracy. Tylko muszę coś wykombinować na 1 stycznia.Nawet nie byłam jeszcze na zakupach. Nic nie pomoże trzeba się zbierać po jakieś udo kurze, bo wszystkiego jutro raczej nie ogarnę.

no ja też jutro normalnie pracuję, jeszcze muszę na działkę po robocie skoczyć, żeby zabrać lakierobejcę, coby nie przemarzła, a zapowiadają siarczyste mrozy pod koniec tygodnia

Gość Ewa333333333333
potem jeszcze muszę się dobrze wysrać ostatni raz w starym roku :)

U mnie też zapowiadają -12 stopni. Dramat jakiś. Ja jak wyszłam dzisiaj z domu to myślałam, że do garażu nie dolezę. Oby do wiosny, do sezonów działkowych- to uwielbiam, a zimy nie za bardzo.Ja swojej działki nie widziałam od września, bo to spora wyprawa , a po pracy już jest ciemno i nie jeżdżę. Ale nie mogę się już doczekać marca. Jak nie zapowiadają dużych mrozów i można odkręcić zawory z wodą to zaczynam sezon.

Gość gość
Jakbym poszedł na sylwka do kogoś i podali by bigos obraziłbym się

Gość gość
Bigos to takie żarcie dla murarzy na budowie k***a ludzie trochę klasy

Jak się idzie na sylwestra do kogoś i jeszcze ma się ochotę wybrzydzać co podają to niech jaśnie państwo idą do lokalu zapłacą i dopiero wtedy będą wymagać i się obrażać. Polaczkowatość zasranych frustratów o aspiracjach wielkiego państwa, a słoma z butów wystaje

Gość gość
Blondyna to raszpla ewa. Spr i potw

człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka- nigdy teraz już wiesz malutki polaczku dlaczego nikt nawet na ten bigos cię nie zaprasza?

Gość gość
ja na sylwestra robię sałatkę gyros z kurczakiem i makaronem i pizze se kupiłam z Biedronki

Gość gość
A ja mam w d***e tego j******o Sylwestra,ludzie coś sobie usrali i głupieją:-P

Gość gość
Największy dramat jak na żadną imprezę nie zaproszą:-(niektórzy rozpaczają,że nigdzie nie idą jakby im ktoś umarł,to jest chore:-(

Gość gość
misio co smarujesz lakierobejcą na działce rencisto-działkowcu? :D

Gość gość
Łysinę smaruję,żeby ładnie świeciła:-P

Gość gość
"ćwierćinteligencja" :D hahaha wymyśl własne określenia a nie kopiujesz misio :D

Gość gość
Ćwierćinteligencja?To komplement.Ja jestem jamochłonem i czasem tu piszę wraz z moim dobrym znajomym,pierwotniakiem.Mam was wszystkich w cytopyge:-P