Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kolege ktory zalicza panienki jedna po drugiej a potem je olewa

Polecane posty

Gość gość

A one naiwne mysla ze to wielka milosc :D durne bezmozgie istoty w ogole mi ich nie szkoda :P tak to jest jak sie zaczyna pseudo zwiazki od doopy strony... Ja jestem facetem i w zyciu by mi nie przyszlo do glowy pojsc do wyra z dziewczyna z ktora wiem ze nic nie bedzie :) a one chetnie i grenialnie najpierw daja doopy a potem sie pytaja "czy bedziemy razem?" buahaha :D ale czego sie spodziewac po kims kto potrafi zarabiac doopskiem :)

Gość gość
Kolega z pewnoscia ma niezla kolekcje chorob wenerycznycj tylko pogratulowac.

Gość gość
one też :) to jest właśnie hipokryzja tych dziwek same dają c**y a potem się dziwią że porządni faceci ich nie chcą!

Gość gość
coz takie typy tez istnieja... Dlatego wlasnie ja sie szybko nie zakochuje

Gość gość
8:39 ale do wyra idziesz szybko?

Gość gość
wszystkim takim doopodajką które szybciutko wskakują do łóżka uprawiają seks dla "zabawy" itd. życzę niechcianej ciąży i samotnego macierzyństwa w biedzie :)

Gość gość
A ja wszystkim niedziewica zyczy w nowym roku samych ciazkich chorob wenerycznych

Gość gość
Z chorob mozna sie wyleczyc z samotnego macierzynstwa i zj******o przez to zycia juz nie ;)

Gość gość
Nie wiem skad sie wzial glupi stereotyp,ze jak facet idzie szybko z dziewczyna do lozka to jest macho, a jak ona to diffka :O

Gość gość
Bo to stereotyp wymyślony dla wygody mężczyzn ...czyli oni mogą bzykać,zdradzać,i oglądać p****le a kobieta niech najlepiej do facetów się nie odzywa i czeka na tego księcia z bajki.

Gość gość
9:29 z tad ze kobieta jest pewna spokrewnienia z dzieckiem ktore urodzi bo przeciez nie na watpliwosci ze jak urodzi dziecko to jest z nim genetycznie spokrewniona facet juz takiej pewnosci nie ma dlatego przez setki tysiecy lat dziewictwo bylo wymagane na tyle dlugo ze wrylo sie to w podswiadomosc facetow w formie emocji zwana zazdrosci. Meski lek przed wychowaniem nie swojego potomsta jest naturalny i wrodzony i chociazby nie wiem jakbyscie sie staraly z nim wygrac to nie wygracie. Dlatego od kobiety wymaga sie dziewictwa i dobrego prowadzenia... Nie wiem jak mozna tego nie rozumiec :O

Gość gość
Oj brunetos znowu kanał,ty tylko o doopsch rozprawiasz,żal mi cie ale plytki jesteś.

Gość gość
9:43,nie żyjemy w średniowieczu,są testy DNA,niepewny tatuś zawsze może zlecić takie badanie.:D

Gość gość
a ten znowu o dziewicach... zapewne będziesz tu siedział do 1 w nocy i napierdzielał o dziewictwie na Nowy Rok?

Gość gość
9:49 testy DNA mamy od ilu? 30 lat? Troche malo czasu w przeciwienstwie do setek tysiecy lat zeby zapisalo sie w ludzkim genomie. Wy nie rozumiecie jednej podstawowej rzeczy meski lek przed wychowaniem nie swojego potomstwa jest NATURALNY tzn ze jest zapisany w ludzkim genomie (tak samo jak potrzeba jedzenia picia snu itd) i nie da sie go zmienic z dnia na dzien!

Gość gość
ćwoku możesz ożenić się z dziewicą a ona i tak przyniesie ci potomka innego także co to za piertolenie :O zamkniesz ją w klatce żeby nie miała kontaktu z innymi facetami??

Gość gość
kobiecy lęk przed takimi poyebami jak ty też jest zupełnie naturalny i wpisany w mitochondria od tysięcy lat

Gość gość
Nie zamknie w klatce,każe jej nosić majtki blaszane z przodu i z tyłu zalutowane hehehe :P

Gość gość
jak zalicza to jego ktoś też zalicza. te wszystkie laski go zaliczają, wzajemna wymiana usług i warci siebie nawzajem, a co do dziewic panowie to jest to pewien wskaźnik charakteru i zasad o ile dziewczyna jest ładna i ma branie a nie wynika to z kompleksów, a skoro ma zasady i moralność to przecież nagle one nie znikną...analogicznie rozrywkowa dziewczyna się nie zmieni po ślubie, to oczywiste bo to jaki ktoś jest to w zasadzie cecha wrodzona, charakter jest cechą w dużej mierze wrodzoną jak wygląd, jedni się puszczają na prawo i lewo i nigdy nie mają z tym problemów, inni się puszczają i mają z tym problem bo uważają że to źle o nich świadczy a jeszcze inni się nie puszczają bo panują nad hormonami i sa ponad to....tylko szkoda że zazwyczaj ludzie się kamuflują i stąd potem te zawody "a ja myślałam/em że on/ona jest inna/inny"

Gość gość
ciekawe, co ma poradzić taka dziewica, jeśli kilka lat po ślubie okaże się, że mąż ją zdradzi, albo okaże się gejem, albo nagle będzie chciał, żeby mu nasikała do gęby?

Gość gość
I wszyscy zarazaja sie hpv... Klykcinami, rzezaczka, opryszcza, kila, syfem, chlemydia itp itd... Ludzkosc jest na dnie egzystencji!!!

Gość gość
rzecz w tym że taka dziewica nie cierpi katuszy że nią jest tylko czerpie z tego poczucie wartości, a jak "po paru latach" się coś okaże to się okaże ale ona nadal sobie spojrzy w oczy w lustrze i będzie cenić siebie....popełniasz błąd sądząc że ktoś coś robi żeby sobie na coś zasłużyć....doświadczenie mi mówi że puszczalska która np. może być świetną matką, osobą uczynną, opiekuńczą mającą wiele zalet ale akurat do chłopów ma słabość i nawet nie widzi nic złego że przyprawia mężowi rogi o ile nie zostanie przyłapana, otóż taka osoba się nie zmieni nigdy a jakby próbowała to będą to dla niej rzeczywiście katusze i trudność sama w sobie natomiast kobieta która nie ma takich skłonności do zaliczania facetów w ogóle nie ma z tym problemów, ona się nie puszcza bo ją to nie interesuje, zapewniam że są też takie i są tacy faceci acz los też potrafi kusić i być podstępnym dlatego i tacy czasami wpadają w sidła zła i zepsucia :D, ale zwykle się w tym nie odnajdują, po prostu charakteru nie zmienisz

Gość gość
i po ślubie nagle dwoje przykładnych katolików stwierdzi, że chyba jednak nie do końca o to chodziło i nastąpi problemik, bo przecież kościół rozwodu nie uznaje...

Gość gość
to ja już wolę spojrzeć w lustro i się potem pieprzyć z facetem, w pełnej zgodzie ze sobą :) nie rozumiesz seksu, prawiczku, jeżeli jakimś cudem coś kiedykolwiek ci się uda w tej kwestii, to wyjdzie z ciebie męska kurfa

Gość gość
Nie wiem skad sie wzial glupi stereotyp,ze jak facet idzie szybko z dziewczyna do lozka to jest macho, a jak ona to diffka pechowiec.gif A no z tego ze to facet zdobywa i sie wykazuje kasą urodą i przebojowością! W macie stawiane o wiele mniejsze wymagania-zobacz ile tu prawiczków i jakie beznadziejne kobiety są w związkach i maja rodziny dom zanic

Gość gość
a co jeśli ktoś nie chce brać ślubu?

Gość gość
te wszystkie laski go zaliczają, wzajemna wymiana usług i warci siebie nawzajem, Kobieta daje a facet zalicza!

Gość gość
osobiście to wolę sobie sama zarobić na życie, mieszkanie i samochód. potem zaś podpisać z mężem intercyzę. i na pewno nie będzie to stuknięty katol z obsesją na punkcie błony.