Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kolege ktory zalicza panienki jedna po drugiej a potem je olewa

Polecane posty

Gość gość
twoje bolączki tak naprawdę polegają na tym, że przeraża cię myśl, że w takiej albo srakiej pochwie mógł być inny penis. o nic innego ci nie chodzi. seks ma mało wspólnego z szacunkiem w twoim wydaniu.

Gość gość
ciekawe, że nie przeraża cię myśl, że usta owej dziewicy i tak mogły być całowane przez kogoś innego albo też oralnie zaspokajały kogoś innego.

Gość gość
10:36 bedziesz sama lewaku :P

Gość gość
10:46 przez usta sie nie zachodzi w ciaze lewaku ewolucja :)

Gość gość
osobiście to wolę sobie sama zarobić na życie, mieszkanie i samochód. potem zaś podpisać z mężem intercyzę. i na pewno nie będzie to stuknięty katol z obsesją na punkcie błony. A to takie z was suki A tak to kobiety chętnie wyciągacie po to co mężczyzna zarobi A może jak chcecie być na równi z mężczyznami to tak jak wielu z mężczyzn? Zarobisz na dom auto i poderwiesz grzej zarabiającego od ciebie brzydszego faceta i będziesz do niego dokłada i zabawiać? Kobiety to jednak hipokrytki i cwane egoistki Jak sama sobie nie radzi to z chęcią wyciągnie rączki,a jak sama cos zdobędzie to intercyza Ale co nie napiszesz słabsza genetycznie to i tak dobrze wiesz ze to facet ma dac kasę urodę przebojowość i podryw,a kobieta ma miec dobre serce i byc cnotliwa A ty zawsze będziesz puszczalska skoro podjęłaś taką decyzję -tak samo jak jakiś facet podejmuje decyzje ze nie zdobywa super kasy przykład

Gość gość
A co was obchodzi kto z kim sypia?i kto dal wam prawo oceniania innych?martwcie sie o siebie...i nie zagladajcie innym pod koldre Obroncy moralnosci publicznej za 5 groszy :-(

Gość gość
Ja jestem wolny i moge robic co chce p******i mnie to ze jakiejs doopodajce nie podoba sie ze nazywam ja d***** ;) kto dal ci prawo do dawania mi prawa i mowienia co moge a co nie!? NIECH ZYJA DZIEWICE!

Gość gość
łatwe jak widać nie tylko są dziewczyny, alei faceci, a nawet łatwiejsi, wystarczy tylko nalożyć mini i cyca wywalić haha

Gość gość
Taaa do czasu az spotka kobiete, ktora jego omota i bedzie wykorzystywac.