Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strzeliłam focha, a mąż nie rozumie.

Polecane posty

Gość gość
Moje dziecko ma dopiero roczek potrzebuje mnie.

Gość gośćania
"gość dziś sorry, ale z tego co wiem to przy dziecku nie ma czasu nawet sie wysrac, nie mowiac juz o umyciu sie i uczesaniu.a wy tutaj ze trzeba dbac o siebie.chyba ze sie ma opiekunke i zostawi z nia dziecko jak sie idzie na silownie czy do kosmetyczki.ale to kosztuje a rzeczywistosc wyglada tak ze sie czuwa cala noc z malymi przerwami na drzemke a potem caly dzien zajmuje dzieckiem.trzeba zapomniec niestety o swoich potrzebach, nawet takich podstawowych jak jedzenie czegos innego niz blyskawicznie ochlapy i ww sranie.I zaden ojciec tego nie doceni, jedynie bedzie sie ogladac za innymi " chyba jestescie porabane...jaka opiekinka? ja nie mam opierkunki,, ba nawet nie mam tesciów -a rodzice mieszkaja 200 km stad i co? i chodze na siłownie chodze to kosmetyczki- do kosmetyczki ide uwaga uwaga... z dzieckiem i na max 15 min na drobne zabiegi na silke chodze 3 razy w tyg na przemian z mezem albo idziemy w 3 i naprzemian cwiczymy a drugie pilnuje dziecko... ale po co prawda? po co sie starac? lepiej wyszukiwac milion wymówek i obramiad d**y bardzie zadbanym laskom ze na pewno sa bogate i je stac na nianie niz ruszyc tylek i cwiczyc w połogu cwiczyłam w domu-2 tyg po porodzie bo mozna-jasne ze krocze boli ale glupie brzuszki czy rozciaganie juz mozna zaczac- sa cwiczenia z niemowlakami w internecie-jest cala masa kobiet niezawistnych ktore cwicza zamias obrabiac innym tyłki-wrzucaja swoje programy cwiczeniowe-i tak to tez sa mamy po nieprzespanych nocach ale nie ..lepiej twierdzic ze sie urodzilo dziecko i nie ma czasu i dieta hahaa co to znaczy nie mam czasu na diete? a na zarcie masz?dieta to zywienie -zamiast paczka jesz salatke i tyle w temacie

Gość gość
Nie uwierzę, że ona będzie ładnie wyglądać po porodzie. Zresztą ja mam już rodzinę, a ona w wieku 25 lat dopiero doczekała się pierścionka zaręczynowego.

Gość gość
No własnie jedno mnie dziwi. Spora część kobiet wygląda jak wygląda, bo ma taki a nie inny stan umysłu. OPiekunka? A co tatuś nie może zostać z dzieckiem na czas mojej siłowni? Siłownie nie są otwarte do 16 tlko często do 22 a nawet 23. Nie może mąż zajac się dzieckiem jak idziesz do fryzjera albo sama nakładasz farbę w łazience? Mam dwoje dzieci, rodziców i teściów pół polski dalej i nie mam opiekunki. Ba mało tego. Pracuję i potrafię o siebie zadbać. Nie masz w poblizu siłowni? To idź pobiegać, poćwicz w domu. Nie chce ci się? Masz do tego prawo tylko nie dziw się, że mąz woli popatrzeć na laskę a nie na zasyfionego paszteta. Sama wolę widok przyjemniejszy dla oka niż matka polka z tłustymi kudłami i obowiązkową miną cierpiętnicy.

Gość gość
Nie uwierzę, że ona będzie ładnie wyglądać po porodzie. Zresztą ja mam już rodzinę, a ona w wieku 25 lat dopiero doczekała się pierścionka zaręczynowego. x Ojjj śmierdzi prowokejszyn.

Gość gość
Dziecko dziecku nie równe. Moje jest aktywne, ciągle biegające

Gość gość
Dziecko dziecku nie równe. Moje jest aktywne, ciągle biegające x Moje też. I co z tego? To mąż nie może z nim zostać na chwilę?

Gość gość
O 8 jedzie do pracy wraca o 18.

Gość gość
Ja mogłam zadbać o siebie po ciąży ALE miałam chętnego do pomocy męża (a to nie jest takie oczywiste- niektórzy tatusiowie migają się strasznie), blisko mieszkającą mamę i spokojne dziecko, które nie wyło jak zostało samo w łóeczku. Dzięki temu,że mama i mąż zostawali z dzieckiem ja chodziłam na basen i fitness, a jak dziecko spało to ćwiczyłam w domowym zaciszu na orbitreku i ćwiczenia typu brzuszki, przysiady, hantle. Ale jak mąż się dieckiem nie zajmie, mama daleko a w dodatku dziecko z rodzaju high need baby (wygooglajcie sobie to) to nie mamy prawa mieć pretensji do niej, że nie wygląda jak z żurnala

Gość gość
O 8 jedzie do pracy wraca o 18. x No i co w związku z tym?

Gość gość
Ale chyba dwa razy w tyg. po godzinie znajdziesz czas?

Gość jahoda111
gosciu szkoda czasu-sto tysiecy wykówek byle by tylko dupska nie ruszyc i pocwiczyc ja tez mam dzieci *****iwe i meza pracujacego i co w zwiazku z tym? da sie-jasne ze sie da wystarczy chciec a nie obrabiac d**y innym i narzekac a badz sobie zapuszczona zawistna kobieto-nie dziwie sie twojemu facetowi ze woli inne jestes toksyczna

Gość gość
To prowokacja a wy łykacie! Wystarczy przeczytać wpisy jak pisze ze kuzynka ma dopiero pierścionek zaręczynowy (25lat wiec raczej nie pora do wstydu i ma czas na małżeństwo i dzieci) jak sie lansuje ze ma meza i dziecko juz (aleeesz osiągniecie!) ze kuzynka ma kiepskie geny i jest niska.

Gość gość
O 8 jedzie do pracy wraca o 18. x No ale nadal co z tego?? Siłownie są otwarte jak ktoś napisał do 22, niektóre do 23. Mój mąż wraca do domu o 19:30,a ja na 20:30 idę na fitness

Gość gość
Ale ja zwyczajnie nie mam siły.

Gość gość
to se k***a narzekaj i tyle w temacie..