Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten zagubiony

i o ja mam zrobić? pomożcie mi proszę...

Polecane posty

Gość Ten zagubiony

Rok temu, po 10 latach w związku zostawiła mnie moja pierwsza i jak na razie jedyna miłość. Ponoć ją przytłaczałem, (być może, w końcu była całym moim światem) przytłaczało ją również życie w Polsce więc wyjechała do Anglii. Zostawiła mnie z dnia na dzień, właściwie bez żadnych konkretnych wyjaśnień. Próbowałem się z nią kontaktować, sam nie wiem na co liczyłem. W pewnym momencie jej telefon zamilkł. Gdyby nie najbliżsi zachlałbym się wtedy na śmierć. Pozbierałem się po kilku miesiącach, nie miałem wyjścia. Nie udało mi się przez ten czas o niej zapomnieć (co miało ogromny wpływ na nowo poznane dziewczyny - wciąż porównywałem, nie udało mi się stworzyć nowego związku). Właściwie nie ma dnia bym o niej nie myślał... Wiem, że jest w Polsce, wróciła na święta. Jest teraz tak blisko i jednocześnie tak daleko.... chciałbym do niej pójść, chociaż zobaczyć. Cholernie się boję, że rozdrapię w ten sposób tylko rany, znowu będę rozpaczał itd. ale jak nie zaryzykuje (?) może przemyślała, może tęskni... co ja mam robić?

Gość gość
I dobrze. Ogarnij sie.

Gość gość
Rok? Pora się ogarnąć. Gdyby zatęskniła, przemyślałą, to by się do Ciebie odezwała sama, ale tego nie robi nie chce się z Tobą widzieć Widzisz, będę brutalna, może dotrze, zdajesz sobie sprawę, że ona mogła już sobie tam życie ułożyć? Że już ma jakiegoś faceta? Po 10 latach zerwała z Tobą, jak sam piszesz z dnia na dzień, bez konkretnego powodu, pewnie miłość się 'wypaliła', skończ wspominać i żyj tym co jest dzisiaj, tym co przyniesie jutro.