Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Garnitur

Polecane posty

Gość gość

Hej. Pomóżcie. Mam za tydzien wazny egzamin, musze byc ubrany wlasnie w garnitur. Problem polega na tym, ze nie mam garnituru, bo nie byl mi potrzebny jak do tej pory. A problem drugi to ze nie mam za bardzo skad wziac teraz kasy. Ale jest taka opcja, ze mam koszule z dlugim rekawem, buty do garnituru i spodnie takie tez jakby od garnituru. Nie daloby rady jakos dopasowac marynarki do tych spodni? Bo na marynarke ze 100 zl bym mial, a na garnitur 400 nie bardzo.

Gość jamlen

Gdzie kupic niedrogo? 

Nie wiem czy kupienie taniego garnituru ma sens z uwagi na to, ze kupujesz garnitur na dłuzszy czas.... Niedopuszczalne są luźne nitki, rozchodzące się szwy czy skazy na tkaninie. W tanich garniturach często można spotkać krzywo przyszyte guziki, nierówne rękawy czy marszczące się zwoje materiału na plecach. To efekty niedbałości na etapie produkcji, które nie zawsze można wyeliminować poprawkami krawieckimi. Polecałbym zajrzeć sobie do tego sklepu  https://sklep.dastan.pl  Zamawiałem tam garnitur, mają przystępne ceny. Powinni pomóc  Ci w dobrze odpowiedniego modelu.