Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet pewnie ma inna a nowy rok rozpocznie sie od rozstania

Polecane posty

Gość gość

Chyba sie zalamie calkiem :( dzisiaj caly wieczor placze zreszta, mialam spedzic sylwestra z kolezanka ,ale pewnie nie bede w stanie z tego wszytskiego i spedze go w pokoju placzac....

Gość gość
Dlaczego sądzisz,że ma inną?

Gość gość
Takiego wybralas

Gość gość
Bo widze, ze cos kombinuje np ciezko sie ostatnio do niego dodzwonic, czasem latwo, a czasem to graniczy z cudem... Poza tym cos kombinuje z sylwestrem, moze jutro do mnie nie przyjechac nawet :( Jak sie rozstaniemy to nie wiem jak ja to przezyje..

Gość gość
przeżyjesz,nie Ty pierwsza nie ostatnia!

Gość gość
22:42- no niby nie, ale jutro bylam umowiona na sylwestra , nawet nie wiem czy na niego pojde, chyba nie, bo nie wytrzymam dnia bez placzu albo udawac dobrego nastroju, a nikomu nie bede wieczoru swoim zlym nastrojem psula, wiec moze nawet lepiej jak zostane w domu i sie upije szampanem :O

Gość gość
ja mam to samo, zrobił mnie w konia w swieta, teraz coś mąci, rozmawialismy przed chwilą i cos mu sie nagle stało z telefonem, ze juz sie nie mogę polączyc

Gość gość
Bo on cos kombinuje, znowu caly wiecozr sie nie moge do niego dodzwonic, cos kombinuje z jutrzejszym sylwestrem, ze nie wie czy sie wyrobi... Strasznie szkoda bo to 6 lat! kawalek zycia... naprawde nie wiem jak sie po tym pozbieram jesli to juz bedzie koniec...Szczegolnie ,ze mam swoje kompleksy i takie tam...Strasznie mi zle poszlabym jutro chocby na rynek na koncert z ta kolezanka ,ale nie wiem czy wytrzymam do wieczora zeby nie plakac, a nie chce tam isc zaplakana :( fajna niespodzianka na nowy rok, nie ma co

Gość gość
22:48- no wlasnie, zwykle mozemy sie dodzwonic , a teraz nie, dziwne co? Z Nowym rokiem wyprowadze sie z tego mieszkania bo odkad tu mieszkam to jakos wiele spraw mi sie marnie uklada, nie wiem dlaczego, ale wierze z takie cos ,ze cos przynosi szczescie, albo pecha Jutro juz sie nie bede mu napraszać... jak przyjedzie to dobrze, jak nie to ... bede siedziala w mieszkaniu i plakała caly dzien. Zrobie rano zapasy jedzenia, kupie szampana ( nawet nie umiem go otworzyc sama, ale to juz szczegol) i tak przywitam Nowy Rok, pierwszy raz od 6 lat sama :( Choc mam cicha nadzieje, ze jednak przyjedzie, ale nawet jakby to on cos kreci z tym nieodbieraniem

Gość gość
ale wy baby jesteście popiertolone, nic, tylko nie odbierać telefonu i nie gadać z wami.

Gość gość
23:12- a to niby na jakiej podst tak uwazasz? :O