Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezrozumiana

Czemu tak zrobił ?

Polecane posty

Gość niezrozumiana

Hej, rozmawiałam z gościem poznanym przez internet, który mieszka za granicą (polak) przez 1,5 roku na pewnym komunikatorze. Nigdy mi na tej znajomości nie zależało, aż do czasu, gdy zaczął wysyłac mi wiadomości głosowe, że jak wróci do kraju to koniecznie chce się ze mną spotkać, wysyłał swoje fotki z rodziną itp. itd. nawet go polubiła i przywiązałam się do niego. Mieliśmy się spotkać bo wrócił na 2tyg, gadaliśmy ostatnio dość intensywnie i zawsze wspominał o spotkaniu. Ostatnia rozmowa też wskazywała na to, że się spotkamy. Dzień później patrzę, a skasował ten komunikator i do tego nie odbiera telefonu ani nie odpisuje na smsy. NIE ROZUMIEM o co chodzi ? Facet nie wydawał się tchórzem, do tego wiedział, że mi się podoba, więc o co chodzi ?

Gość przerost tresci nad forma
może to jakiś debil był a bez sensu się zastanawiać nad logiką myślenia debila. możesz sie zastanawiać lata a i tak się nie dowiesz lepiej zapomnieć jak najszybciej póki się da.

Gość niezrozumiana
Najgorsze, że się do niego przywiązałam, a w mojej głowie nadal jest spoko gościem :/ przykro mi, że po 2 latach to koniec..

Gość gość
Nigdy mi na tej znajomości nie zależało, aż do czasu, gdy zaczął wysyłac mi wiadomości głosowe, że jak wróci do kraju to koniecznie chce się ze mną spotkać, xxx ha ha ha ha ha ha \ jaka desperacja

Gość gość
Przywiązałaś się do jednego poprzez kontakt mailowy, to i dasz radę przywiązać się do drugiego :P

Gość gość
no pewnie tak.., ale wytłumaczcie mi co mogło byc przyczyną takiego zachowania i czy się odzywać za jakiś czas ?