Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie,że niektóre kobiety są na portalach randkowych od 2010 roku, a to oznacza

Polecane posty

Gość gość

że przez pięć lat nie znalazł się nikt kto spełniłby ich wymagania? Masakra...:o

Gość gość
Dotyczy to nie tylko kobiet, ale i mezczyzn. Tak bywa.

>>>Wiecie,że niektóre kobiety są na portalach randkowych od 2010 roku, a to oznacza<<< x że lubią bzykać się z ciągle nowymi facetami :P x lub być zapraszane przez jeleni do restauracji, parków wodnych, kin, a nawet na ekskluzywne wycieczki i wczasy :P :P :P.

Gość gość
Przez 5 lat zdazyly sie juz tak zestarzec ze poumieraly i ńie ma kto tych profili polikwidowac

Na takich portalach, jak Badoo można mieć swój profil i nawet o tym nie wiedzieć. Znam kilkanaście osób z tym problemem. Swojego czasu wytoczono Badoo pozew zbiorowy o kradzież danych w internecie. Niestety mają siedzibę w takim kraju, którego polskie sądy nie dotyczą :(. Moje dane też zostały wykradzione z prywatnej poczty mojej koleżanki, nawet przysłali mi maila w jej imieniu, bym się na Badoo zalogował. Bardzo prawdopodobne, że logując się na Badoo wpuszczacie sobie na kompa wirus, który sprawdza Wasze wszystkie dane, wykrada kontakty i zdjęcia.

Gość gość
Mnóstwo jest takich kobiet co mają konta co najmniej 5 lat i to już moim zdaniem coś z nimi nie tak i raczej nikogo już nie znajdą.

Gość gość
Widzisz te same kobiety od pięciu lat na portalu randkowym, więc sam też jesteś tak samo długo na tym portalu. Masz tam konto?

Gość gość
teraz są jeszcze starsze i brzydsze :)