Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VIP13

Ogromny pociąg do mężczyzn

Polecane posty

Gość VIP13

Aż do 20. roku życia mężczyźni mnie w ogóle nie interesowali, wtedy nagle wszystko się zmieniło. Zaczęłam odczuwać takie dziwne reakcje, tzn. na widok młodzieńca, który mi się fizycznie podoba, odczuwam takie dziwne ciepło w środku, jakby mnie palił ogień od środka. Czasami czuję takie ciepło na dole. Patrzenie na nich sprawia mi prawdziwą przyjemność. Czy ktoś może mi wytłumaczyć, co się ze mną dzieje?

Gość gość
Mam to samo od niedawna, ale ja mam juz 23 lata :P Chyba nas natura ciagnie do prokreacji :o

Gość VIP13
Boję się tych uczuć, chociaż z drugiej strony mnie fascynują. Czy to coś złego?

Gość gość szarik
To nie uczucia...to wsciek macicy...znamy to,znamy...

Gość VIP13
Ale przecież to nie moja wina!

Gość gość
:) chyba Wam wrzucę zdjęcie swojego wysportowanego ciała... uwielbiam, kiedy kobieta masturbuje się nad moim zdjęciem... :D bardziej podnieca Was twarz, czy reszta ciała?

Gość gośćszarik
za 150...za 200...reszta... wysportowany w gacie osrany...

Gość gosc dziś 07 27
chyba jej (im) przeszło...:(

Gość gość
To zwykła chcica, każdy prędzej czy później zaczyna to odczuwać :)

Gość gość
Oj, nie wszystkie dziewczyny to mają... Niektóre nawet nie czują potrzeby masturbacji...i nigdy tego nie robią same... wiem, że niektórym może się to wydać dziwne, ale znam osobiście takie osobniki...

Gość VIP13
Czasami odczuwam to tak, jakby mi ogień płynął w żyłach i taki ucisk w szyi. To normalne?

Gość gość
A jest to przyjemne uczucie?

Gość gość
Bzyknij się z kimś, zobaczysz że seks to nic specjalnego i jest przereklamowany, wtedy ci przejdzie :P

Gość gość
Oj nie zgodzę się... Zależy jakiego ma się partnera. Ze mną kobieta musi czuć się jak w niebie... Odpływa...

Gość gość
Ja od wielu lat mam kisiel w majtach na widok przystojnych facetów a szczególnie "ciemnych" brunetów ale zaczęło sie tak jak u was dziewczyny czyli ciepełko w środku :)

Gość gość
Wszystko jest z Tobą jak najbardziej ok. Zdrowa dziewczyna. Jak najbardziej pożądana taka kobieta:D

Gość gość
chyba bym sie spuscil w 3 sekundy

Gość gość
Nawet najlepszy partner i najlepsze orgazmy nie są w stanie wypełnić tego rozczarowania seksem jaki ma się w głowie zanim rozpocznie się współżycie. To nie jest żadna magia, nic nadzwyczajnego, ziemia się nie trzęsie, itp... seks jest miły i przyjemny, ale odbiega od tego co o nim myślimy będąc dziewicami/prawiczkami.

Gość gość
oj sam widok, to na pewno nie sprawie, że robisz się mokra... rozmowa, fantazjowanie tak, ale sam widok, to Ci nie wierzę:P jestem facetem i na sam widok ubranej kobiety, żeby nie wiem jak piękna była, to nie stanie, chyba, że jestem mocno wyposzczony, albo ona bardzo zaakcentowaną seksualność swoją ps. swoją drogą, jestem wysokim, wysportowanym brunetem w wieku 32 lat:) mówią, że bardzo przystojnym...

Gość gość
gość dziś Nawet najlepszy partner i najlepsze orgazmy nie są w stanie wypełnić tego rozczarowania seksem jaki ma się w głowie zanim rozpocznie się współżycie. To nie jest żadna magia, nic nadzwyczajnego, ziemia się nie trzęsie, itp... seks jest miły i przyjemny, ale odbiega od tego co o nim myślimy będąc dziewicami/prawiczkami. xxx wręcz przeciwnie, ale łatwo sie do niego zrazić, jeśli pierwszy stosunek jest słabej jakości

Gość gość
taki jesteś wspaniały, a kobiety w realu sobie znaleźć nie możesz, tylko szukasz naiwnych dziewczyn w necie :P

Gość gość
Pierwszy raz dla kobiety nigdy nie jest super, bo jest stres, często ból, krew, skrępowanie, zawstydzenie, itd.

Gość gość
nie szukam, jestem tutaj, żeby porozmawiać, a kobiety nie mam od 2 lat, bo to był długi związek i trochę zajęło mi ogarnianie się po nim, więc proszę nie wyciągać pochopnych wniosków po mojej obecności tutaj

Gość gość
więc po co ta autoreklama?

Gość gość
oj trochę empatii... chciałem, żeby dziewczyna miała obraz faceta, który do niej pisze... żeby trochę pofantazjowała, może żeby wywołać u Niej to uczucie ognia w żyłach... zwykła rozmowa... jestem wolny, więc wolno mi:D

Ja także mam k***icę macicy. Myślę tylko o seksie, cały czas chcę być pieprzona i to w sposób gwałtowny, nawet przez dwóch facetów. Mam chłopaka, spotykam się z innym, mam całą kolekcję wibratorów i kilkanaście orgazmów dziennie. Tak mnie ktoś stworzył!!!!

Gość gość
RATTARA dziś Ja także mam k***icę macicy. Myślę tylko o seksie, cały czas chcę być pieprzona i to w sposób gwałtowny, nawet przez dwóch facetów. Mam chłopaka, spotykam się z innym, mam całą kolekcję wibratorów i kilkanaście orgazmów dziennie. Tak mnie ktoś stworzył!!!! v rozmarzyłem się gdzie takie panny można znaleźć? te wszystkie orgazmy miałabyś ze mną... wibratory zarosłyby pajęczynami

Gość gość
ja czasem mam wrażenie, że czubek penisa mi się pali, kiedy mam ogromną chcicę, także myślę, że to normalne... a czy w okolicach intymnych macie jakieś właśnie tego typu objawy, kiedy jesteście mocno napalone?

Gość gość
jakies tam mamy

Gość gość
a jak to odczuwacie?