Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VIP13

Ogromny pociąg do mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
no powiedzcie...:)

Gość VIP13
Przez całe życie uważałam romanse za idiotyzmy. Nigdy ich nie czytałam. A teraz lubię sobie posłuchać romantycznych piosenek o miłości. To mnie wzrusza. Nikt o tym nie wie, nie przyznaje się do tego. Zobaczyłam taką ładną parę-dziewczyna siedziała chłopakowi na kolanach i go obejmowała. Aż mnie zazdrość wzięła, co się ze mną dzieje?! Jak to wytłumaczyć?!

Gość gość
sprobuj a zobaczysz,w sumie jest smiesznie

Gość gość
okrakiem siedziała na nim?:)

Gość gość
nie musiala

Gość gość
nie miałaś nigdy faceta? taka wilgoć między nogami kobiety się marnuje?

Gość VIP13
Nie lubię grubiańskich komentarzy. Chcę, aby dostrzeżono we mnie człowieka.

Gość gość
oj przepraszam, wiadomo, że jesteś człowiekiem, ale w tym wątku tak Ty, jak i ja piszemy o cielesności:) jeszcze raz przepraszam, jeśli Cię uraziłem

Gość gość
obraziłaś się?:(

Gość gość
A ja mam po 30 i nigdy nie zdarzyło mi się podniecać na widok faceta. Chociaż kochałam dwóch. Seks jest przereklamowany jak już ktoś wcześniej napisał a przy penetracji nie ma żadnych fajerwerków a czasem jest nawet niezbyt przyjemna. Orgazm łechtaczkowy jest ok.

Gość gość
gość dziś A ja mam po 30 i nigdy nie zdarzyło mi się podniecać na widok faceta. Chociaż kochałam dwóch. Seks jest przereklamowany jak już ktoś wcześniej napisał a przy penetracji nie ma żadnych fajerwerków a czasem jest nawet niezbyt przyjemna. Orgazm łechtaczkowy jest ok. xxx jedna kobieta czerpie z tego ogromna przyjemnosc, dla drugiej jest to przykry obiwiązek - taka prawda

Gość gość
Sex jest wspaniały, magiczny i niezwykły tylko wtedy gdy robimy to z miłości z osobą z którą czujemy się jak w niebie na co dzień. Kiedy zwykle musniecie lub spojrzenie w oczy sprawia że przeszywają nas dreszcze, prądy, gdy jest miłość i chemia. Dlatego każdy inny jest byle czym i niektórzy tutaj sa nim rozczarowani bo puscili się z byle kim a nie zrobili to z miłości prawdziwej.

Gość gość
wiele z nich po prostu udaje :p

Gość gość
gość dziś wiele z nich po prostu udaje jezyk.gif v oj, ale gwarantuję Ci, że niektóre czerpią z tego niebywałą przyjemność i mogłyby to robić kilka razy dziennie...:D jestem tego przykładem, uwierz, że to możliwe:)

Gość VIP13
A nie uważacie, że seks jest obrzydliwy? Mam opory, żeby to zrobić. Boję się bólu i wpadki. Dla mnie to jest wymiana kleistych wydzielin za pomocą ohydnych narządów rozebranych ludzi. Kojarzy mi się z krzywdą wobec drugiego człowieka. Poza tym, nie chcę, aby mnie oglądano bez ubrania. Wstydzę się. Takie podejście mam od dzieciństwa, nie zmieniło się wraz z wiekiem, awersja nawet się nasila.

Gość gość
Dziwki i d****arze podniecajace się sexem traficie do piekła.

Gość gość
Ja od paru dni mam ochote bzyknąć sie z każdym przystojnym facetem, którego mijam na ulicy. A jak widze takiego wysportowanego i wysokiego bruneta, to powiem szczerze że oddech mi sie przyspiesza i czuje ogromną rozkosz. No i często mam ogromną chęć na zerwanie z kogoś ubrań i ostry seks w korytarzu. W sumie to uważam, że zaspokajanie potrzeby na seks nie jest złe, jeżeli ma sie ochote to czemu nie? I prosze, bez tekstów że d***** czy coś, bo jak facet zaliczy sobie kilka dziewczyn w tygodniu, to jakoś nie mówi sie że jest męską dziwką..