Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu moj syn tak pozno zasypia

Polecane posty

Gość gość

Mojemu prawie polroczniakowi wszystko sie poprzestawialo;/ do niedawna jeszcze (nie licze okresu noworodkowego bo wtedy tez dawal popalic)zasypial max 23, a po zmianie czasu na zimowy potrafil i po 21 zasnac, mimo sporej liczby dosc dlugich drzemek. Ogolnie spi sporo, i w dzien i w nocy, bo w dzien ogolem z 4,5 godziny drzemek sie uzbiera, w tym jedba upodobal sobie robic po kapieli o 7 i po butli, i to trwa okolo 40min ale to jest juz godzina po 20. I potem do 12,1 trzeba go usypiac.. Maly jest pogodny ale zaczyna plakax jak bioeere go ba rece bo wie ze bede go lulac. Jak juz zasnie to potrafi spac ciagiem do 8,9 ale ja wkrotce ide do pracy i zeby wyszykowac jego i siebie bede musiala wstawac o 5 a jego budzic pol godziny pozniej.. O wiele bardzieh wolalam system gdzie zasypial o 22 i budzul sie 4,5 na butle i spal dalej do 7,8 czy 9... Ida mu tez zeby bo slini sie na potege, trze buzke i wklada palce do buzi i ma na dziaslach u gory dwie biale plamy.. Co robic..

Gość gość
może zlikwiduj drzemki wciągu dnia

Gość gość
Dodam ze od dwoch dni.ma tylko ze dwie drzemki po 30,40 min w ciagu dnia wiec powinien chyba szybcieh zasypiac.. A mimo to dzus zasnal po 1 na dobre. Rano po.butli potrafi sam zasnac tak jak teraz przed 8 ale wieczorem.nie ma mowy zeby sam usnal. Usypia po butli albo od lulania na sile

Gość gość
Probuje ale padal predzej czy pozniej, oczy male czerwone.. A od paru dni bie mam czego likwidowac bo on nawet w dzieb juz nie spi. Teraz slodko spi yhh

Gość gość
Moja córka chodź spać o 22-23.00 do 8-9.00 śpi

Gość gość
późno chodzą spać te wasze dzieci.. Moja ma 1,5roku i najpóźniej o 21 śpi pod warunkiem że rano pośpi długo i jest później drzemka. Do nie dawna o 19-20 padała i spała tak do 7-8. Teraz to sie przesunelo o godz

Gość gość
Ale co gosciu z 12:02 twoja wypowiedz wnosi do tematu. Wien ze pozno ameryki nie odkrylas, potrzebuje rady a nie takich komentarzy

Gość gość
Jest szansa ze jak codziennie maly bedziw budzony wczesnie ranp ze bwdzie padal wczesnie na wieczor