Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patologią są te osoby, które tutaj wyzywają i są agresywne.

Polecane posty

Gość gość

One najcześciej w różnych tematach oceniają, że ludzie tutaj piszący, to patologia. Wystarczy trochę odmienne zdanie i bardziej liberalne poglądy seksualne i już są wyzwiska, i słowo patologia. Dopóki nie robi się krzywdy drugiemu człowiekowi i ta druga strona też akceptuje określone zachowanie seksualne wszystko jest w porządku. Niestety zaburzonym psychicznie, mającym kompleksy i brak tolerancji ten post niczego nie wytłumaczy. Nadal będą agresywni, czasem "kulturalnie" ironiczni tak, aby dogryźć drugiemu człowiekowi (bliźniemu). Tego co odmienne boją się podświadomie, to zaburza ich porządek. Anonimowa agresja słowna, ironia, wyzwiska, to ich "broń", tak jak kiedyś Kościół palił na stosie, a teraz radykalni islamiści przejęli tą schedę. Potem w niedzielę do kościółka, pokazanie się od najlepszej strony, spowiedź i od nowa zaczepki na forum. Witamy w Polsce, dzień jak codzień.

Gość gość4imp
Bo paradoksalnie na ero siedza ludzie, ktorzy maja wiecej wspolnego z purytanskim spoleczenstwem z Nowej Anglii niz z hipiska komuna. Pietnuja innych Szkarlatna litera, chetnie by ja komus nawet wypalili. Ale, ze mamy XXI wiek, tylko "szkarlatne litery" klikaja. Z podniecajaca bezsilnoscia: A masz, dopieprze ci choc tak. ;)

Gość gość
Oczywiście zgadzam się z Tobą 4Imp. Ten parodoks jest jednak zastanawiający. Przecież mogliby siedzieć na innym forum, o innej tematyce. Odpowiedz jest prosta - oni mogą tutaj ulżyć swoim frustracjom, poza tym czują sie tutaj w pewnym sensie taka "milicja" obywatelska. Pałą (agresywnym/ironicznym słowem) po głowie i do przodu. Takie ZOMO forumowe.

Gość gość
9:22-ale się nudzisz :D,znajdź jakies pożyteczne zajecie :D

Gość gość
Szamberium wciąż próbuje dowieść, że jej zachowanie jest ok :O

Gość gość
Czynienie dobra to pożyteczne zajęcie. Szacunek dla bliźniego to wlasnie dobro. Jeszcze dodam - te osoby mogą sie tutaj poczuć "lepsze" od innych (ale wiemy że to taki sztuczny zabieg psychologiczny, który ma poprawić chwilowo ich samopoczucie). P.S. Juz zaczyna sie jątrzenie...

Gość gość4imp
Moim zdaniem gosc-autor tematu ma racje. Oczywiscie, ze moje zachowanie jest ok. :P

Gość gość
Jak ci się nie podoba że nie wszyscy akceptują zdrady i inne patologiczne zachowania i głośno o tym mówią to wypiertalaj stąd i załóż sobie prywatne forume i tam sobie siedź!!!

Gość gość
"gość dziś Szamberium wciąż próbuje dowieść, że jej zachowanie jest ok" x Jak krótko trzeba było czekac na prosty dowód, który autor tematu nawet nie musi udowadniać... ZOMO forumowe w ataku...Jedyni prawi i sprawiedliwi...

Gość gość
Tu nie chodzi o akceptacje zdrad. Jak praktycznie kazdy wie, zdrada to nic dobrego. Chodzi o agresje w każdym temacie, który jest niezgodny z poglądami "prawych i sprawiedliwych"...

Gość gość
A słowo "wypiertalaj" to kolejny trywialny dowód...

Gość gość4imp
Znam juz jednego "goscia" , ktory ma prywatne forum. :D Mi prywatnie wystarczy z kims @,tel lub spotkanie. Tutaj sobie luzno pisze. ;) Niestety agresywne pomarancze sa tak zaslepione, ze dla nich to nic powtarzac bezmyslnie niesprawdzone informacje. Wazne zeby dowalic. ;) Czymkolwiek. :D

Gość gość
Szamberium wyciągnij te rude łoniarze z zębów bo mąż zauważy 🌻:)

Gość gość
Po to jest forum, żeby były na nim osoby z różnymi opiniami a jeżeli wszystko co nie po czyjejś myśli to od razu hejt to kto tu jest zakłamany? Autorka tez od razu w pierwszym poście kpi sobie pisząc o /kościółku/

Gość gość
Autorku jaki jest twój nick bo chyba masz jakieś żale :D:D:D:D:D:D

Gość gość4imp
10.16 przyklad patologii. ;)Bawi mnie to. Nie wie nic, ale pisze, dowala, byle bylo. Szkoda trudnu, bo nie wplywa to w jakikolwiek sposob na moje zycie, na znajomosci itd. Ale dowalic na Nowy Rok trzeba. ;)

Gość gość
"Po to jest forum, żeby były na nim osoby z różnymi opiniami a jeżeli wszystko co nie po czyjejś myśli to od razu hejt to kto tu jest zakłamany? Autorka tez od razu w pierwszym poście kpi sobie pisząc o /kościółku/" x Zawsze jestem pod wrażeniem jak hejterzy pieknie odwracają kota ogonem. Przede wszystkim trzeba odróżnić hejt od konstruktywnej krytyki. Jestem za tzw. pluralizmem w życiu społecznym i dobrze jak ludzie maja odmienne poglądy - to jest normalne. Natomiast wyzwiska, agresywna krytyka niemająca związku z asertywnością, chamska ironia to stały element tego forum i o tym jest napisane w tym temacie. Proszę nie udawać Greka. Kościół jest bardzo powiązany z tym wszystkim, bo mamy 95% katolików, a miłosierdzia jest brak wsród ludzi. Na forum to widac doskonale. Zaczyna sie od polityków i mediów, którzy powinni dawać dobry przykład, a nie dają. Mamy ciągła awanturę w życiu publicznym.

Zacznijmy od tego że ci ludzie nie mają pojęcia co to "liberalne poglądy". Duupę liściem bobkowym podeprze i dalej w internety. Inaczej byłyby tu same awantury ludzi skrępowanych krawatami :O To dopiero byłoby do wyrzygania. Może nie wszystkim to na rękę, ale ja się cieszę, że to forum okupują jeszcze jacyś przegrańcy. Zawsze jest My kontra oni ;) Robi się szum, ale przecież są inne tematy do, na których możesz skupić uwagę. Wypromuj je bezsilna marudo. 🖐️

Gość gość
Nowy, wszystko rozumiem, ale wole dyskusje na poziomie.

Gość gość
Największą patologia są ludzie którzy rozmawiali z Petrovem, podbijali jego tematy i bili mu bravo.

Gość gość
leszczyki z uroczą zrobiliśmy was w choooooja :D:P:D

Gość gość
gość dziś Największą patologia są ludzie którzy rozmawiali z Petrovem, podbijali jego tematy i bili mu bravo. X Pełna zgoda.

Gość gość
urocza??? taka szumowina wykorzystująca pedofilię , prostytucję nie jest nawet kobietą a co dopiero urocza.

gość dziś Jak ktoś mi tu pisze, że woli na "poziomie", to radzę mu najpierw sprawdzić, czy źle nie zaparkował. :) Trzeba po prostu trochę poznać to forum, bo piszą i mam nadzieję nadal będą pisali Ci, którzy dyskretnie, niczym szare eminencje przemycają nie tylko pisanie w stylu wręcz do pozazdroszczenia, że powinno się tego uczyć na języku polskim, to są również ludzie, którzy czują jak im w danej chwili dusza podpowiada i dlatego, właśnie dla tych tajemniczych postaci nie potrafię raz na zawsze rozstać się z forum o kupie :(

Gość gość
Wyzywanie od pedofilów, prostytutek, gonitwa po tematach i wklejanie wycinków sprzed wieków. Forume osiągnęło dno. Wyhejtowaliscie prawie wszystkich. Ugotujcie się. We własnym sosie 🖐️

Gość gość
nie poodskakuj pajacu tylko gęgaj bo uroczej przedstawie stosowne treści i będziesz pod dyscypliną :D:D:D

Gość gość
Jest to właśnie jeden co chyba jest ginekologia i wyśmiewa krytykuje osobę co uświadamia osoby by miały przy badaniu ginekologicznym pochwy i porodach zawsze osobę Bliską! Chyba jest to zboczy ginekolog któremu przeszkadza obecność męża! !!!

Gość gość
trawińska ci nie pomoże została skutecznie unieruchomiona stosownymi mechanizmami :D teraz ja sprawuje władzę w tym miejscu ;):D:D:D:D:D

Gość gość
kochamy cię Duszku 😍

gość dziś Przecież ta cała gonitwa nie dotyczy ciebie? Więc w czym widzisz problem pomarańczo? Psiocz na niebieskich jak inni, albo pokaż na co cię stać. Trochę mam dosyć tego biadolenia, że schodzi na psy, że tu niedobrze, ale nic od siebie by było tak jak ty chcesz by było. Płyniesz z prądem moja tania :O