Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kop

pieluchy u nastolatków

Polecane posty

Gość kop

Pogadamy o pampersach

Gość Dl
Pisz śmiało

Gość Dl
GG 56854782

Gość gość
Jest tu ktoś

Gość gość
Cześć pampersiarze

Gość gość
Che che i co mam swój temat a dupny policjant niech pisze sam z sobą

Gość gość
No hejka

Gość p Policjant
Witam was dzieci drogie... Oczywiście teraz zasady gry się zmieniły... Na razie przynajmniej na tym wątku nie mam niczego do zarzucenia ale będę was sobie obserwował i osobiście odpiszę na każdy nawet najgłupszy komentarz.

Gość gość nie gość
Ja ci napiszę drogi panie Policjancie... "Jebać policje!" i co ? zostanę ukarany za wolność słwoa ? dostanę mandat za znieważanie policji ? Udowodnisz mi że to akurat "ja" napisałem ? nie jestem w ogóle z tego tematu, aczkolwiek jestem ABDL. Nie udzielam się na tych forach bo zeszły na psy (nie na policje) po prostu za dużo w nich błaznów i dzieci... takich prawdziwych.. Jednakże żygam jeśli ktoś grozi policją. Gamonie z KSP i inny KMP powinni pomagać ludziom a nie ich straszyć. Ja aniołkiem nie jestem, nie raz miałem szarpanine z policją, z resztą ponosiłem tego konsekwencje i byłem świadom co grozi za uderzenie psa. Ale warto, bo wy jesteście mordercami zwykłymi. "Być stróżem prawa to jest pomysł durny, pierdolmy wszyscy razem POlicyjne kurwy" elo cześć wypierdalaj trolu :)

Gość p Policjant
Och... Dziękuję... Nie chciałem się już tu wypowiadać ale ponownie zostałem zmuszony... Nie chciałbym cię tutaj w żaden sposób urazić ale zachowanie jakie przedstawiasz jest podobne do tego które można zaobserwować u dzieci które nazywają się dresikami... Niby tacy odważni, niby tacy zbuntowani ale prawda jest taka że tak naprawdę poza wulgaryzmami i wyzwiskami nie macie sobą niczego innego do zaoferowania. Gdy my co dziennie narażamy swoje zdrowie i życie wy zakładacie dres i cały dzień siedzicie w domu pisząc ( o ile któryś z was potrafi składać literki razem w słowa) na internecie komentarze typu jaki mamy nieprzyjemność czytać powyżej. Czyli z tego możemy wywnioskować że jedynym prawdziwym trollem jesteś tutaj ty... Jeśli się mylę to przedstaw mi proszę argumenty które będą adekwatne do tematu.