Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnula24

brak zaufania

Polecane posty

hej dziewczyny! mam taki problem... a wiec kiedys przez przypadek zobaczylam jak moj facet pisze do tekiej jednej... na fb . sytalam go co to ma znaczyc a on mi odpowiedzial ze chcial sie cos zaytac tylko...niby ok ale nie dawalo mi to spokoju wiec gdy go nie bylo weszlam na jego konto(choc nie powinnam tego robic) i przeczytalam co tam sobie pisali..bylam w szoku! moj facet pisal sb do niej ze jest piekna itd . jak mu o tym powiedzialam to mi wkrecal ze byl pijany ze mnie przeprasza i wogole ze to mnie kocha itd. a ostatnio zmienil sobie haslo na fb i teraz nie wiem..nie mam zaufania do niego nie wiem co mam myslec... moze to tylko moje urojenia, uraz z przeszlosci ... no nie wiem ...:( powiedzcie co wy o tym sadzicie bo ja juz nie wiem naprawde...;((

Gość
po pierwsze nie powinnas mu grzebać zeby nie wiem co.:P to jest naruszanie czyjes przestrzeni, prywatnosci. Zawsze nawet jak bylam ciekawa to staralam sie cos wyciagnac od faceta (blefować:D)) ewentualnie z jakiegos zrodla...:) ja zrobilam to tylko raz kiedy mialam juz prawie 100% pewnosc-sprawdzilo sie i teraz tez mam uraz do takich rzeczy... zalezy jaki ma sposob bycia. moze to taki typ ktory lubi flirtowac, komplementowac itp. ale nic to dla niego nie znaczy??? ciezko mi ocenic bo go nie znam.Na pewno bym sie wkurzyla, ale nie niszczylabym zwiazku przez jakas rozmowe na fb. Daj mu szanse i obserwuj.:P

Gość gość
Kochaj ale kontroluj :-) Byle po cichu, żeby się nie zorientował bo tylko sobie utrudnisz śledztwo.