Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale puste baby

Polecane posty

Gość gość

http://lublin.tvp.pl/23358199/28-grudnia-2015 ZDARZENIA, MAGAZYN REPORTERÓW: 28 GRUDNIA 2015 patologia się rozmnaża, nie mając gdzie mieszkać - rozpadający się dom i mąż pijak i ona rodzi 10 dzieci, no nie, co za głupie baby, nie przeszkadzał jej w pieprzeniu się uchlany chłop, no nie

Gość gość
Najlepsze jest to ze pozniej pokazuja sie w takich wlasnie programach, artykulach itp i uzalaja jacy oni biedni tyle dzieci taka bieda no ojej, ojej. Dzieci mi jest bardzo szkoda ale tej idiotki co bezmyslnie niekonsekwentnie nogi rozkladala to bym ja suke wykastrowala i tego chlejuna smierdzacego obsluzglego tk samo...

Gość gość
i tak do wuja za darmo otrzymuje pieniędzy od nas podatników, bo dostaje alimenty z funduszu alimentacyjnego + zasiłki rodzinne + pomoc z opieki i jeszcze małpie mało, to za pracę płacą 1200 - 1500 zł, widocznie przepijają te pieniądze, bo mając tyle pieniędzy można więcej coś kupić dla domu, ja pracuję, ciuchy kupuję w lumpeksie za pół ceny albo nawet za 1 zł, no ale ja się staram coś mieć, bo pracuję na te pieniądze, a takie próżniaki mają gdzieś, rozpieprzą pieniądze bo mają za darmo

Gość gość
jak oglądam reportaże o tych wielodzietnych, którzy chcą aby im pomagano to mnie mało szlag nie trafi, czy ci rodzice nie umieją panować nad swoją chucią seksualną, pieprzą się jak króliki, rozumiem seks jest fajny ale dla mądrych osób, które umieją z niego korzystać, a nie dla dwojga popaprańców,

Gość gość
Jak mozna wogole uzalac sie nad swoja glupota...

Gość gość
trzepie mnie jak tego słucham, żal dzieci i one na tym ucierpią, zero przyszłości:(

Gość gość
i to mają być rodzice, a wuj z takimi idiotami a nie rodzicami, bo normalni rodzice to jak nie stać to nie produkują dzieci

Gość gość
patologia sie rozmnaża

Gość gość
Dziennikarze tez z nich zawsze robia poszkodowanych. Szkoda mi tylko dzieci, bo nie zaznaja beztriskiego dziecinstwa na jakie zasluguje kazdy czlowiek...

Gość Jakie to żenujące
Teraz będzie coraz więcej tego dziadostwa, bo przecież na każdego bachora dostaną po 500 zł.Patologia będzie mieć na wóde, papierosy.