Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarolciaWRC

Jeśli macie podczas penetracji orgazm, to jest on łechtaczkowy, czy pochwowy

Polecane posty

Gość gość
podczas orgazmu nie blokuj tego - tryskaj ile wlezie bez obawy, a partner będzie wniebowzięty. Seks codziennie, kilka razy dziennie - jesteś marzeniem, nie kobietą... sorry ale to zboczenie jak puśisz na niego, a raczej tak się stanie w trakcie, niektóre nawet zaciskają całe uda i zanim odejdą od tego latka lecą

Gość gość
ta dyskusja jest na poziomie gimnazjum a nie ludzi którzy kilka lat ze sobą współżyją

Gość gość
i jakie efekty tego współżycia? :-) rozumiem że każdy chce czegoś nowego, ale to już przesada kobieta ma swoją godność nawet w seksie i emocje i nie będzie sie jak facet spuszcząć za przeproszeniem bo takiego to podnieca

Gość bella   86
23:16 aż tak dobrze nie jest ja podałam taki najlepszy wynik ;-) ale przecież jest okres, czasem jakieś drobne niedyspozycje, ale zdaję sobie sprawę, że libido mam wysokie i może jeszcze pójść w górę, a mojemu facetowi będzie spadać za kilka lat :-P

Gość gość
bella 86 dziś 23:16 aż tak dobrze nie jest ja podałam taki najlepszy wynik oczko.gif ale przecież jest okres, czasem jakieś drobne niedyspozycje, ale zdaję sobie sprawę, że libido mam wysokie i może jeszcze pójść w górę, a mojemu facetowi będzie spadać za kilka lat jezyk.gif xxx Zdarzyło Ci się kiedyś zdradzić swojego faceta? Tutaj jesteś anonimowa - nikt Cię nie zna, więc możesz powiedzieć prawdę:)

Gość gość
bardziej masz 16 lat i masturbujesz się przy tym pisaniu

Gość gość
libido moze tak, ale ile miałaś z tych "orgazmów" prawdziwych?

Gość gość
bella 86 dziś po 30, to już raczej rosnąć Ci nie będzie, a facetowi, faktycznie będzie spadać

Gość gość
powiedz powiedz prawdę tu wszyscy mówią prawdę :p

Gość gość
no pewnie że go zdradziłam nie raz

Gość gość
czy to libido to kwestia podejścia, nawet jak masz słabe a facet dobrze wchodzi, delikatnie idzie do przodu i te drgania na końcu to i tak będzie fajnie.. i pewnie będziesz chciała powtórzyć a jak taki chce guziczków, to sorry

Kiedy robie palcoweczke swojej zonie, to prawie za kazdym razem dostaje wytrysk. Czasami jest obfity, a czasami ledwo co poleci. Nie zawsze tak miala, zauwazylem ze to zaczelo sie tak gdzies po 30-tce. Tak sie jej spodobalo, ze sama prosi zeby jej zrobic palcem. Doszlismy do momentu w ktorym dokladnie wiem kiedy bedzie tryskac, widac to po skurczach miesni o***tu i pochwy.

Gość gość
i co w zdradzie lepiej gościowi szło dopieszczenie ciebie?

Gość gość
Niektore pisza ze orgazm maja sporadycznie.ja mam zawsze,moze dla tego ze maz zawsze najpierw doprowadza do orgazmu mnie i albo dochodzi razem ze mna albo jesli nie mam ochoty na nastepny to juz dochodzi jak chce i sie nie chamuje,dla niego to porazka jesli ja nie mialabym orgazmu. Ale zawsze mam orgazm lechtaczkowy,ale jakby polaczony z pochwowym bo sa bardzo silne,inne od tych gdy sama zabawiam sie swoja lechtaczka. A seks jest zawsze cudowny i dla mnie i dla niego

Gość gość
gość dziś czy to libido to kwestia podejścia, nawet jak masz słabe a facet dobrze wchodzi, delikatnie idzie do przodu i te drgania na końcu to i tak będzie fajnie.. i pewnie będziesz chciała powtórzyć a jak taki chce guziczków, to sorry xxx oj mylisz się... niektóre panie, są wręcz antyseksualne

Gość gość
Ja zawsze mialem pochwowe... :)

Gość bella   86
23:25 nie zdradziła ale parę razy było blisko. Jestem trochę taką flirciarą, mój facet o tym wie,dużo fantazję o innych i seksie z nimi. Może dlatego siedzę na forum i sobie fantazję.

Gość gość
widac to po skurczach miesni o***tu i pochwy. xxxx właśnie i żeby te mięśnie działały to nie możesz niczego spiepr..yc w trakcie bo nie będzie tego czuła, straci nastrój i nic nie uruchomi tych mięśni i całej tej mechnaniki połączonej

Gość gość
bella 86 dziś co myślisz o moim obrzezanym? :) jak Ci się wtedy podobało? wyobrażałaś sobie, że wchodzi delikatnie w Twoje wilgotne, śliskie miejsce? :)

Gość gość
Ja zawsze mialem pochwowe... xxx moze to jednak łechtaczkowe? jakos mało to prawdopodobne żeby tak trafiał w ciebie żebyś zawsze dochodziała, nie bolała ciebie przy mniejszym nawilżeniu na przykład? nie ociera twojej łechtaczki..moze tak nastawiasz nieswiadomie uda ze dostajesz od lechtaczki tylko tego nie czujesz "przez lechtaczke" w trakcie?

Gość bella   86
Pewnie musi być przyjemnie, już to sobie wyobrazilam :-P a masz teraz twardego i dotykasz go ręką? :-)

Gość gość
i co czujesz, mnie ku...as sam w sobie nie podnieca? co w tym takiego pieknego..

Gość gośćToJa
bella 86 dziś Pewnie musi być przyjemnie, już to sobie wyobrazilam jezyk.gif a masz teraz twardego i dotykasz go ręką? usmiech.gif xxx Jest bardzo twardy, a skóra na nim naprężona, wyobrażam sobie, jak wchodzę w Twoją wilgotną szparkę jak w masło, a Ty odpływasz. A w tej chwili poruszam specjalnie dla Ciebie bella naprężoną skórką...

Gość bella   86
Wyobrażam sobie , że jest we mnie i zaczynasz poruszać,a ja jestem coraz bardziej mokra. Wyobrażasz, że go dotykam ręką.

Gość gość
moze jeszcze ona ciebie z gory oleje :-) na ciepło, masakra

Gość Anatratol
bella 86 dziś Wyobrażam sobie , że jest we mnie i zaczynasz poruszać,a ja jestem coraz bardziej mokra. Wyobrażasz, że go dotykam ręką. xxx Jejku, bo wytrysnę bez masturbacji...

Gość bella   86
A wiesz, gdzie mam teraz paluszka, masujesz go teraz?

Gość gośćToJa
dziś to byłem ja :)

Gość gośćToJa
bella 86 dziś A wiesz, gdzie mam teraz paluszka, masujesz go teraz? xxx Masz go w muszelce?? Trzymam go naprężonego w ręku i marzę o tym, żebyś się na niego nadziała...

Gość gość
to jesteście w tym lesie:-) :-)