Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

PRAWIKI 2015 podsumowanie roku

Polecane posty

W tym roku to już nas totalnie wymiotło z forum. Ciekaw jestem, co tam słychać u prawików, których już miesiącami, albo i latami nei ma na forum? Czy znaleźli kobiety? Kto wie? W ostatniej chwili sobie o podsumowaniu przypomniałem i tradycji stanie się za dość. Najwięcej oczywiście mogę napisać o sobie, pozostali prawicy nie dostarczyli wielu informacji na forum czy też prywatnie i niewiele mogę o nich napisać. No to jedziemy. W moim życiu z jednej strony był to jak zwykle spokojny rok, jednak zrealizowałem ciekawe postanowienia, które pojawiły się właśnie mniej więcej na przełomie roku 2014/2015. Wpadł mi wtedy do głowy pomysł występu w teleturnieju pt. „Jeden z dziesięciu”. Najpierw wysłałem zgłoszenie i pojechałem na eliminacje, które przeszedłem. Pytania nie były takie proste, ale rzutem na taśmę udało się! Później czekałem na zaproszenie do Lublina i ostro wkuwałem. Był to u mnie rok nauki i 2016 zapowiada się na taki sam. Po kilku miesiącach zaproszenie przyszło. Na kilka dni przed nagraniem dostałem jeszcze propozycję wyjazdu na winobranie we Francji, którą po namyśle odrzuciłem, bo nie po to wkuwałem prawie cały rok, żeby kombinować z teleturniejem. Może w nowym roku pojadę do kraju nad Sekwaną.

Sama podróż i wizyta w studiu przebiegły tak jak sobie zaplanowałem, wszystko się udało. Był to typowy odcinek debiutantów, a mi udało się spełnić największe marzenie na teraz, chociaż odcinka nie wygrałem – zagrałem w finale! Dostałem torebkę od słynnej pani Sylwii i gratulacje od nie mniej słynnego pana Tadeusza Sznuka, którzy okazali się bardzo sympatycznymi ludźmi. Zamieniłem z nimi słowo i zażartowałem z Sylwią. Poznałem też innych uczestników, szczególnie jedną kobietę, z którą wracałem busem. Również bardzo fajna. Co do spraw uczuciowych, nie było w tym roku jakiejś nowej, wyjątkowej kobiety u mnie na horyzoncie. Jednak też właściwie zrealizowałem, to co chciałem. Zagadywałem do kobiet, pokonywałem nieśmiałość dosyć regularnie, raz nawet jedną pocałowałem. Generalnie wypełniłem swoje plany na ten rok i mogę być zadowolony. W przyszłym roku przewiduję podobne działanie, może tylko z większą ilością wydarzeń typu teleturnieje, czy wyjazd do Francji. Nadal uczę się też francuskiego i trenuję fizycznie, robiąc drobne postępy w tych dziedzinach. Co do kobiet, nic nie planuje. Może dalej będę zagadywał, może pojawi się jakaś wyjątkowa? Zobaczymy.

Co do pozostałych prawików za dużo nie wiem. Większości z nich w ogóle nie widziałem. Ostatnio nawet Ble Ble był chyba z pół roku temu na forum. Okazało się wtedy, że już nie pracuje w wolontariacie i powrócił do swojego dawnego trybu życia. Argen się pojawia w miarę regularnie. On też kroczy swoją ścieżką, czasem popracuje, interesuje się polityką, a kobiety odłożył na bok. Podejrzewam, że za główny cel stawia sobie rozwój zawodowy i ma nadzieje, na zmiany w Polsce. Google94 też się ostatnio ujawnił. U niego również bez zmian, zajmuje się majsterkowaniem przy komputerach, prowadzi nieregularny tryb życia i ogólnie jest takim majsterkowiczem – eksperymentatorem. Zmian w życiu nie wprowadza, mówi, że nie ma do tego motywacji. Może za jakiś czas ruszy do jakiegoś innego działania. Offerma podobno pisze anonimowo, ale ja tego nie widziałem, zresztą mało się poruszam po forum ostatnio. Przemek, który pokazywał się na forum w całej okazałości też chyba pojawia się nadal. Ave Dave nadal prowadzi życie jak dotychczas i ostatnio uaktywnił się na forum. Pewnie dalej studiuje i czasem pracuje. Rozmawia na tematy polityki, wiary. Znowu spodobała mu się jakaś dziewczyna i znowu boi się, że coś schrzani. Jak się boi, to pewnie tak będzie.

Wpadają też w miarę regularnie na forum dwie dziewczyny, które się ostały z tak zwanych przyjaciółek prawików, czyli Zuzanna Amelia i Żelek, u których specjalnie nie wiem co się dzieje, zdaje się, że były jakieś zmiany pracy, a teraz wrzucają czasem jakieś utwory w swoich tematach, gdzie można napić się wirtualnej kawy. Kończąc swoje krótkie podsumowanie, życzę wszystkim wesołego, udanego nowego roku, przede wszystkim zdrowia. Jak będzie zdrowie, to resztę samemu można zdobyć!

Gość gość
Mam 19 lat, moje podsumowanie roku: -olało mnie 5 dziewczyn -uj***lem 3 razy egz praktyczny na prawko -jestem przegrywem Plusy takie ze nikogo nie zabilem i sam sie nie zabiłem, ale cos czuje ze w tym roku to sie zmieni

Gość chyjekmój
chuj wam w dupska, ale i tak was lubię, szczęśliwego nowego jorku ludziska! oby wam było dobrze jak mi przy super kobiecie, peace!

Gość gość
Looser chyba jedyny ze starych prawikow sie ostałeś, a i jeszcze Argen.

Ciekawe czy Ble Ble się jeszcze pokaże, albo ktoś inny. O podsumowaniu sobie w ostatniej chwili przypomniałem. Dzięki za dobre słowa. Nie wiem co u Tomka ostatnio się dzieje.

Gość gość
Tomasza wykurzyliscie tym ze w kazdym temacie było wklejane jego zdjęcie i wyzwiska.

Gość gość
Ja tu weszlam po kilku miesiącach dla Twojego podsumowania właśnie. Taka tradycja. Szkoda że innych wymiotło na amen. A BSA zaglada jeszcze?

Gość gość
Loser a masz link do tego nagrania 1 z 10?

No to wiadomo, że się wtedy wkurzył, najbardziej tym wierszykiem. Taka tradycja, jak koncert z Wiednia. :) Mam link, ale na forum nie wrzucam.

Gość gość
Obawiam sie ma zapas aby tradycji stało sie zadość i w tym roku. O ile dobrze kojarzę ty Ty napisałeś ten wierszyk o Tomku? Dobry był:classic_cool:

Gość gość
szukacie dziewic czy dopuszczanie ruszane, zbrukane?

Gość Samotny Romantyk II
To był najgorszy rok w moim życiu. Zawaliłem wszystko co można było zawalić. Na koniec zostałem stalkerem tropiącym faceta Pauliny. Wiem już jakim autem gość jeździ. Spisałem numery. Patrząc w lustro zaczynam bać się sam siebie :(

Gość gość
Pbw w tym roku sie chwalił, ze powodzi mu się lepiej niz dotychczas finansowo, a i z kobietami cos tam się ruszyło.

Romantyk, Ty dalej z tą Pauliną? Daj spokój, jest więcej fajnych kobiet. To dobrze, PBW pewnie będzie się powodzić, dlaczego nie?

Gość gość
Luzer podaj linka do 1 z 10

Gość gość
Bywa tu jeszcze BSA?

Gość gość
dajcie foto offermy

Tomek to okaz dosyć ciekawy, po krótce zaprezentuję opis jego, owłosiony, wysoki, niecherlawy, na pozór nie pasuje do rodu naszego. Gdy jednak przyjrzeć się jemu z bliska, widać że wady pewne posiada, chory psychicznie, szkaradny z pyska, non stop od rzeczy głupoty gada. Z kobietami same porażki odnosił, dotknąć mu nigdy się nie dawały, a napięcie rosło, wciąż się podnosi, więc w samotności wypuszcza płyn biały. Tak mieszka w Sopocie, z mamusią żyje, jest to symbioza pewnego rodzaju, on jej czasami plecy umyje, a ona go karmi, prawie jak w raju. Tomek to jednak chłopak dośc bystry, a że mu macać bardzo się chciało, we łbie kłebiły się różne pomysły, na tańce się wybrał czy mu coś dało? Niestety jak zwykle zaliczył porażkę, taka już nasza specyfika, poszedł zapytać cygańską wróżkę, czemu go szczęście ciągle unika. Tomku mój drogi - wróżka rzekła, znajdziesz dziewczynę, bądź cierpliwy, za 2 lata od teraz skończy się męka, nie musisz nic robić, będziesz szczęśliwy. I Tomek wciąż czeka od teraźniejszości dwa lata, zmieniając daty roku każdego, a wkrótce nadejdzie koniec świata, i nici z dwutysięcznego trzynastego. W otchłani sieci wędrówki przemierza, przemierza cyfrowe doliny, górki, prędzej doczekamy czarnego papieża, niż on swojej żony oraz córki. Jasną duszą potrafi się dzielić, swym sercem opiekę nad Tobą roztoczy, siekierą włada niczym piórem Mickiewicz łyżeczką potrafi wygrzebać oczy. Tutaj jest Twoj kawałek świata, odpuść życie realne - bo rani, kochamy Ciebie Tomku jak brata, dlatego proszę zostań z nami.

Gość gość
przyjemnie jest nasmiewac sie z osoby chorej psychicznie, anonimowo, pod plaszczykiem nicka, prawda?:)

Gość gość
hehe co za temat

Z czasem pewnie ktoś wpadnie na forum . nawet po kilku latach Ale najgorsze jest to że nie wiadomo kiedy wpadnie - bo nie wiadomo kiedy wpaść na kafeterię a jak już się wpadnie to już po czasie tej osoby tutaj nie będzie na kolejny jakiś tam okres czasu , i jak tu by popisać - zgrać się z czasem

Gość gość
polecam tekst: interia360.pl/porady/artykul/jak-wprowadzic-postanowienia-noworoczne-w-zycie,75404. bardzo dobry!

czesc wam Looooser google czesc ☺z pewnych zgledow nie moge powiedziec dlaczego mnie nie bylo ale sie ciesze ze wrocilem pozdrawiam w nowym roku czesc

Gość gość
byłeś w psychiatryku?