Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popełniłam błąd w Nowy Rok

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Mój narzeczony ze mną nie rozmawia,ciężko mi z tym i nic nie śpię od wczoraj.. Mieliśmy sylwester u Nas w domu,przyszedł kolega z dziewczyną.Wypilismy dosyć sporo,zaczęliśmy tańczyć,ale Ja z narzeczonym przytuleni w innym pokoju.Poszłam na chwilę później zobaczyć co słychać u znajomych,zaczęli się kłócić.Chłopak dostał w twarz,bo powiedział do swojej dziewczyny,że ma wary jak wiadro i ta zaczęła mnie prosić bym ją broniła,babska solidarność i takie tam.Poszłam do pokoju gdzie siedział Mój i ten kolega i zaczęła się pytać czemu ubliza dziewczynie i dlaczego tak powiedział.No i się zaczęło..Okazało się,że Ona kłamała,zmyslila to wszystko i Mój się wkurzył i powiedział że Go zawiodłam :/ Zaczął mówić,że to Jego przyjaciel,jak mogłam Go tak potraktować i nie wie co z Nami będzie bo nienawidzi kłamstwa.Ja chciałam tylko bronić tej dziewczyny,a wyszłam na najgorszą.Oczywiście wszystkiego się wyparła.Pojechali do domu a Mój chcę przemyśleć wszystko i dodał że mi nie ufa i Go zawiodłam..Co mam zrobić????

Gość gość
Proszę doradźcie mi coś :(((((

Gość gość
pisz scenariusze na telenowele, bo takie dramaty są dobre

Gość gość
ale przeciez ty nie sklamalas, wiec w czym problem? przeciez to ta kolezanka cie podpuscila, tak? skoro ona klamala czemu mialby byc zly na ciebie

Gość gość
Masz mega dziwne towarzystwo....

Gość gość
powiedz że ma go w d***e, i nie dawaj d**y, zobaczysz jak zacznie skomleć, postaw się dupkowi i będzie ok, a jak nie to won z domu

Gość gość
Ja skłamalam by Ją bronić,a i tak wyszłam na najgorszą.Mój się brzydzi kłamstwem.Kiedyś mi powiedział,że jak Go o kłamie to koniec.Nie chciałam...

Gość gość
Co do towarzystwa to tego kolegę bardzo lubię,ale za Nią nie przepadam..Nie wiem czy Jej coś napisać,że przez Nią Mój związek wisi na włosku.Nie mam gdzie pójść to Jego mieszkanie.

Gość gość
ile już razem jesteście a ile zna się twój facet z tym przyjacielem?

Gość gość
Solidarnosc kobieca ? LOL ..ona chciala go odbic od ciebie, i odbila ! No i pozatym to nie byl pierwszy raz ze sie wtrącilas w sprawy innych ludzi. Zgadza sie ??

Gość gość
Od dzieciństwa :/ Jesteśmy 3 lata ze sobą,a w Wigilię się oświadczył..

Gość gość
Pierwszy raz się wtrąciłam..

Gość gość
Mądrego chlopa miałaś, zobaczyl kim naprawde jestes i cie kopnal w d**e! Niech go Bog blogoslawi i mu da dobra kobiete za zone.

Gość gość
Dlaczego tak piszesz?Nie znasz mnie.

Gość gość
" przez Nią Mój związek wisi na włosku" nie przez nią tylko przez Ciebie. "Od dzieciństwa :/ Jesteśmy 3 lata ze sobą,a w Wigilię się oświadczył.." Znają się całe życie, ty jesteś tylko 3 lata i już mieszasz w jego dotychczasowym życiu i chcesz rządzić i ustawiać wszystkie jego relacje, nawet z osobami które zna od lat. Czemu się dziwisz jego reakcji? Ma wybierać między tobą a przyjacielem? Tego chcesz? Obyś się nie zdziwiła. Wszystkiego najlepszego w nowym roku.

Gość gość
On ma dobrego Anioła Stróża! Uchronił go przed toba.

Gość gość
Nie chcę tego co napisałaś.Jeśli się rozstaniemy to trudno,ale chcę to naprawić.

Gość gość
Jesli macie wiecej niz po 15 lat to nie rozumiem sytuacji.

Gość gość
My którzy takie baby jak ty mieli, to znamy ich bardzo dobsze.

Gość gość
To byla ostatnia kropla w tym wiadrze co ona napelniala z każdym dniem w jego zyciu. On teraz juz jest pewny czym ona jest i jakie zycie by z niom mjal.

Dziewczyna kolegi twojego narzeczonego to bardzo toksyczna osoba. Nigdy więcej kogoś takiego nie zapraszać, ani jej nie odwiedzać.

Gość anitat
A moze on ciebie sprawdzal? a koleżanka mi pomogła w tym?

Gość gość
Wszyscy na mnie rzucają psy.Nie jestem bez winy,ale chcę to naprawić jeśli mogę.Może to był z Jego strony pretekst by zerwać.

Gość gość
Kobieta wid******obiecie co facet nigdy by nie zauważył. Ona wie kim ty jestes.

Co do twojego narzeczonego, to wytłumacz mu że tamta laska zwyczajnie cię podpuściła.

Gość gość
Mnie to wygląda na zasacke na ciebie, zrobiona pszez Twojego, Jego Kolege i Kolegi Dziewczyne.

Gość gość
Nie mam szans na rozmowę z Nim.Zacznę się pakować.

Gość gość
Heilige dziś ""Co do twojego narzeczonego, to wytłumacz mu że tamta laska zwyczajnie cię podpuściła.""" W Tym jest duzo wiecej niz ona pisze tutaj. Nastolatka nas tutaj podpuszcza bo jej 15 letni chlopak mial jej dosyc. wieje tutaj dziecięcym wiekiem i myśleniem. A Heilige JEST NAPEWNO NASTOLATKOM, tego jestem pewny!!

Gość gość
Przestań się przed tym bucem niedomytym poniżać. Miej godność. Gdyby przez takie bzdety związki się rozpadały, to nie byłoby ani jednego.

Gość gość
Water drips drip drip drip drip and the bucket is full. Good luck in your new life gość dziś