Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popełniłam błąd w Nowy Rok

Polecane posty

Gość gość
Wróć do rodziców nie odzywaj się do niego, ludzie piszą Ci tutaj głupoty bo w takiej sytuacji możesz bronić drugiej osoby w dodatku jeśli Cię o to prosiła. Może tylko jeśli wydarlas się na kolegę albo wyzwalas to może nie fajnie zrobiłaś ale trudno stało się. Facet powinien stać za TOBA, przyjaciele często są i odchodzą, zawodzą tak jak mnie ktoś wczoraj. Tobie się oświadczył A nie jemu, czemu taka głupota miałaby przekreślić Wasz związek? Myślę ze to było ukartowane, może już nie chce być z Tobą? Ty miej honor i wyprowadz sie. Nieodzywaj do niego i pisz co ppostanowiłam i jak on na to zareagował.

Gość gość
Ludzie a dajcie sobie spokój. Ona calej prawdy nie mowi, co , jak, i dlaczego.

Gość gość
gość dziś ... TY to jestes typowa bajczara co lubi rozdrapywac (jak kura) rany innych kobiet !!!

Gość gość
gość dziś .....Ty bajczaro !

Gość gość
Nikomu nie ubliżylam i nie powiedziałam nic złego.Po prostu Jego zapytałam o to czy powiedział tak do swojej dziewczyny.Nigdy się nie wtrącałam do innych związków!Az do wczoraj.I nie wiem co mi strzeliło do głowy.

Gość gość
10:53 akurat ma racje, wyglada na to, ze facet potrzebowal pretekstu do zerwania i pretekst sie nadarzyl. w normalnym zwiazku takie wydarzenie byloby co najwyzej obiektem smiechu chlopaka, a nie wielkiej obrazy, come on

Gość gość
Rozmawiałam z przyjaciółką i Jej mąż się zaczął śmiać jak może o taką blahostke zerwać!Oddam pierścionek,mam swój honor.

Gość gość
no i slusznie, facet nawet zerwac nie potrafi normalnie

Gość gość
a cipke masz ladna?

Gość gość
Napisz potem jak zareagował, to ja z 10:53 zastanawiam się o co chodziło tej osobie ktora nazwala mnie bajczara. Choroba psychiczna postępuje widze? Autorko jak czytam ten temat i ludzi odpowiadających w nim i pierd... ze się wtracasz w czyjś związek to mnie śmiech ogarnia, jakie wtracanie??? Ludzie tu albo Cie prowokuja, albo w ciula robią, albo mają zryta banie, albo co najbardziej prawdopodobne wszystko naraz. A ten Twój facet chan, frajer, wieśniak i burak. Znajdziesz lepszego!