Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W marcu kończę 30 lat :( nie mam faceta, boję się ze nigdy nie zostanę matką

Polecane posty

Gość gość
w tym wieku już trzeba się spieszyć ;) to już ostatni dzwonek bo czas szybko płynie a rodzić po 30tce coraz trudniej ;)

Gość gość
no tak tylko że ja nie mogę czekać w nieskończoność,bo nie jestem już nastolatką

To jest nas dwie :)ja w sierpniu kończę 30 i też nie mam faceta ani dziecka..:(porażka

Gość gość
To musisz zdecydowanie swoje podejscie do tego tematu,bo żaden facet z tobą zbyt długo nie wytrzyma.Zrobić dziecko to może i zrobi(Chyba że będziesz się bała że sperma poplami pościel)ale potem ucieknie albo wyląduje w psychiatryku i będzie problem .Znałem chorobliwie pedantki :o. Ps.czy dziecko siostry nie jest aby taką motywacją by mieć swoje.;)

Gość gość
no i wszystko ok. moj syn mi powiedzial ze ozeni sie po 30-stce, teraz dopiero wie co chce,dorobil sie co nieco,ma gdzie mieszkac w duzym miescie i ... nie spi !!!!!!!!

Gość gość
myślę ,że nie bo ja już bardzo marzyłam o dziecku zanim siostra zaszła w ciąże, przelewam swoją miłość na siostrzeńca ale to nie to samo co mieć własne

Gość gość
Ja w lipcu będę miała 31 urodziny I też nie mam faceta ani dziecka

Gość gość
Ja myślę ze dużo kobiet nie patrzy potem na wiek i mają to gdzieś bo wygodnie się żyje bez dziecka

Gość gość
powiem wam,że dwa lata temu byłam na wakacjach w Hiszpanii, poznałam tam faceta, poszłam dwa razy z nim do łóżka, miałam dni płodne,ale nic nie wyszło :(

Gość Gość z 11 08
Jestem facetem i pewnie wg was powinny mnie obchodzić tyłek i cycki , ale twoją postawa mi imponuje.:)Kobieta bez instynktu macierzyńskiego to nie jest prawdziwa kobieta.Że możesz oddać całą siebie dla małej bezbronnej istotki .Stworzyć nowe życie ,nowego człowieka. To ważne dla całej ludzkości w czasach gdy kariera jest ważniejsza niż wychowywanie nowych pokoleń.To zwycięstwo altruizmu nad egoizmem.Nawet leżące tu i ówdzie skarpetki nie powinny temu przeszkodzić....

Gość Ona z warkoczem
Podłączam się pod temat. Mam już 28 lat. W swojej miejscowości stara panna, z tym ze wyprowadzilam się do większego miasta. W pracy niestety większość w moim wieku ma ustabilizowane życie. Również chciałabym dziecko już instynkt odzywa się u mnie od ok roku. Miałam kilka związków, więc zielona nie jestem. Planuję zarejestrować się na sympatii, ale mam pełno obaw. Jednak mam cel- do 30 chciałabym być w ciąży i mieć partnera. To moje postanowienie noworoczne

Gość Ona z warkoczem
Z tym, że ja pedantka nie jestem. Sprzatam bo muszę

Gość gość
tylko w takim pl 30 to koniec swiata i trumna-przykre to ze tylko to macie w glowach. mezus kredyciuk i dzidzius jedyny cel 30 to najcudowniejszy wiek jakim moze byc i mozena wszystkooooooooooooooooooooa samemu jak sie jest jescze wiecej myslisz z e malrzenstwo to miodzik?????????ahhaha loknij na zwiazki znajomych odechce ci sie wszystkiego a dziecko??jedyny cel.cow tym ciekawego??ale miec mozna i po 40

Gość gość
dziś Znam parę kobiet , które urodziły dziecko po 40tce z chorobą Downa i innymi więc..Poza tym co w tym złego że kobieta chce mieć dziecko? I nie malrzenstwo tylko małżeństwo.

Gość gość
no właśnie , dzisiaj Nowy Rok, już wczoraj obiecałam sobie ,że dzisiaj nic nie sprzątnę bo święto,a właśnie zobaczyłam że na szafie wnękowej ( mam w lustrach) są odciśnięte dwa palce i oczywiście płyn i ręczniki papierowe i już wycieram,a teraz widzę,że mam na podłodze trochę sierści ( mam psa) i już mnie korci wyjąć odkurzacz

Gość Gość z 11 08
A widzisz, a jakbys miała faceta to pewnie dzisiaj byłaby zajęta innymi sprawami niż sprzątanie .😴

Gość gość
Ja co prawda nie szukasz dziewczyny ale też jestem pedantem. Kiedy mieszkałem sam miałem super zadbane i urządzone mieszkanie. Teraz z tym gorzej bo mieszka u mnie dziewczyna ale albo zacznie być taka jak ja alvo to się rozpadnie bo nie wytrzymam. Więc rozumiem Cię.

Gość gość
autorko jesl bardzo chcesz miec dziecko to musisz się zmienic i znalesc tego odpowiedniego faceta. ja jestem 10 lat starsza i mi sie w zyciu nie udalo. jestem sama,nie mam dziecka i ciagle mi sie chce plakac. nawet teraz jak to pisze to mam lzy w oczach :-(

Gość gość
Ja też postanowiłam że w tym roku znajdę faceta.

Do dość 11:52 co można??? No chyba ,że dużo zarabiasz to możesz korzystać z życia ,a bardzo dużo osób zarabia bardzo mało . Praca dom praca dom i tak w kółko samotne wieczory , weekendy bo znajomi mają swoje życie.Czasami można gdzieś wyjść do kina czy na rower jak jest ładna pogoda ale i tak wracamy do pustego domu:(

Gość gość
sluchaj zarabiam wystarczajaco mam mieszknie auto silownia spa wymyslam tance, mam znajoimych, co wy ciekawego widziciew zwiazkach?? ps. planuje dziecko tolko po 40 i takie myslenie ze downy sie rodza to sory a le widac ze ze wsi jestes..nie znma ani jednej osoby z chorym dzieckiem ..cel jedyny mezus i dzidzius na sile?>?nie znajdziesz wychodz randkuj portale jak juz takie cisnienie ahhah

Gość gość
To ja jestem szczesciara bo mam i dziecko i męża i kase żeby korzystać Z życia.

Gość gość
sory ale jak tu sie wejdzie czuc wies i mentalnosc wiejscko masakra podrozuj, ucz sie, korzystaj z bycia singlem, to jest cudowny stan postanowienie noworoczne -byc w ciazy iw zwiazku.porazka serio jak mozna cos takiego postanowic??

Gość VIP13
A nie pomyślałaś o negatywach macierzyństwa? Z twojego organizmu nic nie zostanie, przejdziesz rzeźnię, do końca życia będziesz uwiązana do małego człowieczka, nigdzie przed tym nie uciekniesz. To koniec wolności, młodości, niezależności. Takie to wspaniałe?

Gość gość
no właśnie, co z tego ,że mam fajne mieszkanie, idealnie wysprzątane, jak wracam po pracy i nikt mi nie mówi " jak dobrze,że już jesteś" ech dobrze,że chociaż jest ten ten pies...

Gość gość
Wieś to wmawianie innym ze dziecko czy związek to coś złego. Niby jesteś taka podróżujące ksztalcaca się a nie jesteś w stanie zrozumieć ze inni mogą chcieć inaczej.

Gość gość
Jakiś facet napisał że też lubię porządek - odbij go. :)

Gość gość
Dziecko może chorować, cierpieć albo zejść na złą drogę, w ogóle dziecko bez ojca często popada w złe towarzystwo, dziecku trzeba zapewnić odpowiednie warunki mieszkania i nauki, to odpowiedzialność, no ale jak ona chce to chce bo jej hormony sie uruchomiły i aż ją trzęsie żeby mieć, tylko w sumie co to kogo obchodzi, banał

Gość gość
Down to loteria 20 latka też może urodzić downa

Gość gość
taka jedna w Polsce to ostatnio w wieku 60 lat strzeliła sobie bliźniaki, a potem o zasiłek wystąpiła, ojciec chyba nn bo o alimentach cisza, jak kobita chce to chce i nie ma zmiłuj musi mieć zabaweczkę