Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Po jelitówce katar

Polecane posty

Gość gość

Tydzień czasu moja 9 miesięczna córeczka meczyla się z jelitówką, co prawda od dwoch dni już praktycznie nie ma biegunki (w pierszych trzech dniach potrafiła zrobić 7-8 sluzowato-krwistych i wodnistych kupek wiec nie czekalismy jak minie tylko poszlismy do lekarza) dostalismy nifuroksazyd niby na bakterie ale doczytalm w ksiażce do farmakologi i ma też umiarkowane działanie na wirusy (w ulotce tego nie ma) po 4 dobach uspokoilo sie wszystko prawie kupki są normalne bez sluzu bez krwi i 2 -3 na dzień jak normalnie robila moze jeszcze ciut rzadkie ale nie wodniste. Poimy ja non stop podawalam tez orsalit zeby ja nawadniac, lakcid 2x dziennie zeby zregenerowac jelita (dalej podaje) apetyt miala od poczatku i ma nadal goraczke tez nie za wysoka 37.8-38.0 przez pierwsze dwa dni i zero wymiotow teraz juz spokoj ale pojawil sie katar i to mnie martwi. Kupilam nasivin soft dla niemowlat po 3 m-cu zycia smaruje aromaktivem na noc do kapieli uzywam plynu inhalacyjnego wyciagam gluty z noska jak jeszcze moge pomoc bobasowi zeby tak jej nie doskwieralo to boje sie tez zeby z tego glupiego kataru nie zrobilo sie zapalenie oskrzeli bo zaczyna pokaslywac ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować