Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczony98765

Boję się że zostanę ojcem

Polecane posty

Witam, bardzo się boję, że zostanę ojcem, jestem jeszcze młody, wczorajszej nocy jeszcze przed północą sprawiałem przyjemność dziewczynie, byliśmy trochę po alkoholu więc trochę odwalało, bardzo jej się podobało, ale jak kazała się pobawić czym innym to nie przemyślałem tego tylko od razu zacząłem tam się kręcić czym innym, w pewnym momencie nakierowała mi go i kazała włożyć, to było kilka sekund, ale średnio pamiętam co tam było i po prostu nawet nie wiem czy może teraz coś z tego być czy nie, nie doszedłem nawet, nie zabezpieczyliśmy się, a gumki zostały w drugim pokoju.. Dziwnie się teraz czuje, czy mogła ona zajść w ciążę?

Gość gość
Oczywiście. Należało użyć gumy.

Tylko że ja nawet nie doszedłem ani nic, to było kilka sekund i powiedziała że ją trochę boli więc nie kontynuowaliśmy.

Gość bella   86
Dziecko przecież nawet nie sprawileś dziewczynie przyjemności. Kazała się pobawić, zacząłem tam się kręcić, nakierowała go,było kilka sekund, nie doszedłem. Lepiej, żeby nie miała dziecka z takim ciamajdą. Dobrze, że to prow. :-P :-P

Gość gość
To wcale może nie być prowo. A może ni pamiętasz gdzie jej wkładaleś? Może to byly usta albo ucho? Tak to jest jak się gównażeria na sylwestra idzie bawić. Ale z drugiej strony jeśli 98 w loginie to twój rocznik to jako 17latek powinieneś to i owo wiedzieć. No i nie wiem czego cie rodzice nauczyli ale ta twoja koleżanka to jakieś kurestwo-w życiu bym po alkoholu nic nie robila mając lat 17 na sylwestra. Fujfujfuj. Ty nie lepszy-lepiej do ksiązek bo za pare lat możesz mieć kilkoro wrześniowych dzieci każde z inną panną.