Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie szkoda wam kasy na petardy

Polecane posty

Gość gość
Wiadomo, że petardy nie należą do najtańszych rozrywek ale ja ostatni szukając fajerwerków trafiłem na hurtownię fajerwerków www.pol-expance.pl Mają bardzo dobre ceny w swoim sklepie internetowym, więc jak chcecie się wyposażyć fajerwerki to polecam wam ich.

Gość 2018
Dla mnie ładnie fajerwerki wyglądają ale ich nie kupuje. Mimo że kasę mam. I też nienawidzę widzę tych odgłosów mam 3 dzieci w tym dwójkę małych które nie mogą spać jak są fajerwerki i mam też zwierzęta koty i psa które się boją odgłosów petard. Na sylwestra czesto przychodzą do mnie siostry moje i męża z dziećmi . Ja mam 3 siostry plus 3 mężów plus dziewiątka dzieci u męża 2 siostry plus 7 dzieci. Nie robimy chucznego przyjęcia. Każdy z nas coś przynosi . I potem śpimy do ranka u nas w klimatach itp. Miejsce jest. Nie jesteśmy głośno. W listopadzie wodze więc będzie u nas 3 dzieci. W tym 2 latka i 11 latka. Rozmawiamy itp. Bawimy się z dzieciakami jedną ma właśnie roczną córkę. I wszystkim sie podoba taki układ

Gość gość
Mnie nie szkoda, raz na rok można wydac ;) Zwłaszcza, że to nie takie drogie, zaopatruję się w sklepie internetowym http://www.rakietowo.pl/oferta/petardy i tam mają fajerwerki i petardy w normalnych, rozsądnych cenach.

Gość gość
Lubię oglądać petardy i je odpalać. Co roku zamawiam je od hurtowni fajerwerków www.pol-expance.pl Mają dobre ceny i nie tracę na nich tak dużo pieniędzy. Jeżeli też chcecie zakpić petardy w tym roku na sylwestra to polecam ich wam.