Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak żyć jeśli jestem starą panną i nie ma żadnych szans na zmianę tego stanu

Polecane posty

Gość gość

Jak żyć, żeby się ciągle nie smucić? Chociaż wiem, że nic do końca nie zagłuszy braku miłości. Mam 31 lat (ale nie jestem tą samą kobietą, co założyła temat, że nie zostanie matką). A czemu myślę, że już koniec? Bo nie chcę korzystać z portali randkowych, po prostu nie. Nowy rok a ja siedzę z kawą i myślę, jak bardzo schrzaniłam sobie życie,

Gość gość
Lepiej byc stara panna niz panna z dzieckiem jak ja. Wiec nie narzekaj.

Gość gość
Wyluzuj kobietom, co tam 31latek, ja mam polowe więcej i tez pije w ten nowy rok w samotności . Takie życie , trzeba się przyzwyczaić,mowie o sobie. Ty jesteś jeszcze młoda kobietka nie to co ja;)

Gość gość
Wiek o niczym nie przesądza, możesz poznać jeszcze kogoś, przestań się dołować, a siedzenie sobie w spokoju przy aromatycznej kawce jest czymś wspaniałym i ciesz się z tego. Serio, bo małżeństwo, to nie jakiś raj, nie wszyscy mają tyle szczęścia, że układa im się w związku.

Gość gość
A skad jesteś z wielkopolski?

Gość gość
Chętnie mogę być twoim kotem do glaskania, do przytulania. :Dbierzesz mnie?:D

Gość gość
Mam przeczucie ze z małopolski i to z moich stron, chyba ze się myle?

Gość gość
Do autorki. Jak spedzalas sylwestra?

Gość gość
Czemu uwazasz ze to ty schrzanilas sobie życie?

Gość gość
Z mazowsza. Sylwestra w domu, nie mialam ochoty nigdzie isc. W tym roku rozstalam sie z chlopakiem, tzn on ze mna i nie ialam nastroju na imprezy.

Gość gość
gość dziś Czemu uwazasz ze to ty schrzanilas sobie życie? xxxxxx Bo mogłam szukać desperacko facetów od 20stego roku życia, a ja sobie żyłam na luzie. I mogłam się - to będzie głupie - szmacić, bo faceci wolą takie bez zahamowań itd.

Gość gość
Jest nam przykro z tego powodu, ale głowa do gory. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.

Gość gość
Mówisz głupoty. Tylko szmaty się szmaca . ty do nich nie nalezysz i chwała Bogu.

Gość gość
No nie należę, raczej przegięłam w druga stronę, ale nie o tym temat. Wiecie, jak wszystkie znajome są zajęte, to niestety często trafia dół, że nikogo nie obchodzę, nikt nie kocha itd.

Gość gość
Mam to samo...........mam 32 lata I mnie jeszcze dopada potworny wstyd, nieudacznik jestem. Bo nie umialam w sobie tak rozkochac faceta,zeby sie ze mna ozenil. w pracy unikam rozmów o życiu prywatnym/ Czy ty tez tak masz,ze dopada cie mysl...jestem gorsza od mężatek? a ja przeciez chcialabym sie zakochać w przyszłym męzu, a nie tylko go miec.

Gość gość
Zdecydowanie przestań się porównywać z koleżankami i to jak najszybciej, przestań mówić o sobie źle. Jesteś fajną osobą i nie zależy to od tego czy jesteś sama, czy masz męża. On na pewno się pojawi, tylko nie przegap tego ;-) więc głowa do góry i jedyne co masz do zrobienia, to dobrze przeżyć swoje życie i nie biadolić. Jesteś na to za młoda :-)

Gość gość
gość dziś Mam to samo...........mam 32 lata I mnie jeszcze dopada potworny wstyd, nieudacznik jestem. Bo nie umialam w sobie tak rozkochac faceta,zeby sie ze mna ozenil. w pracy unikam rozmów o życiu prywatnym/ Czy ty tez tak masz,ze dopada cie mysl...jestem gorsza od mężatek? a ja przeciez chcialabym sie zakochać w przyszłym męzu, a nie tylko go miec. xxxxxxx Tez tak mam, czuję się przy nich jak dziecko. I też oczywiście chciałabym być zakochana ;) Z moim poprzednim mieliśmy różne temperamenty, on większy i dzięki temu jego "miłość" się ulotniła.

Gość gość
Autorka robila z siebie ksiezniczke i teraz juz za pozno na zwiazek. Jestes juz stara i kazdy normalny wolny mezczyzna seznie sie za mlodsza.

Gość gość
15 :31 siedź cicho trollu, sam jesteś taki i nikt cię nie chce.

Gość gość
No tak, powinna być wieśniaczką (a nie księżniczką), co nie :P

Gość gość
ciesz się wolnością :) innie mają wrzeszczące dzieci, kredyty na głowie, męża, co zdradza, cały dzień go nie ma , a i na dom nie chce dawać. :D Seksu zero też ...a Ty jesteś wolna, możesz wszystko, tylko masz blokady wewnętrzne i z tym musisz walczyć - z samą sobą.

Gość gość
a po co ci facet? faceci to poyeby, zaklamani, wulgarni, stwarzaja tylko problemy i wykorzystja kobiety, daj sobie spokoj z tymi zyebami🖐️ ciesz sie ze nie musisz zyc z zadnym z kredytem na szyi:)

Gość gość
masz to co chcesz

Gość gość
moze sie jakis znajdzie.

Gość gość
ja znalam fajnych facetow ale nic z tego nie wyszlo.

Gość gość
jestes jeszcze mloda i masz szanse.

Gość gość
Dopóki jesteś sama, możesz wszystko:d