Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu głaskacie po główce zamiast wstrząsnąć osobą która się złamała na diecie?

Polecane posty

Gość gość

Nie uważacie, że to zła metoda, by motywować ludzi? Na teksty typu "zjadłam batonika" odpowiedzi " raz nic się nie stało", "teraz się pilnuj". Przecież to demotywuje. Nie uważacie, że z takimi osobami trzeba postępować ostro, a nie delikatnie bo znów się złamie za jakiś czas? Chyba nie tędy droga. Ja jestem na diecie, ćwicze, ale delikatność co do mojej osoby mi nie pomagała w wytrwaniu.

Gość gość
Żryj dalej. Kogo twoje fałdy obchodzą. Wp*****laj co chcesz i nie zawracaj głowy.

Gość gość
Na jednych działa głaskanie na innych ostre ustawienie do pionu. Bycie ostrym nie zawsze jest dobre

Gość gość
Ja tez sie zastanawiam nad tym, nieraz o tym pisałam. Dziewczyny zakladaja topiki w celach towarzyskich, a nie maja zamiaru schudnac. Na topiku moze jedna sie odchudza, inne jedza tylko jednego batonika i same sie nawzajem usprawiedliwiaja. To chore. Głaskanie nikomu nie pomogło schudnac, przeciwnie prowadzi do wiekszej otyłosci.

Gość gość
Ktoś kto zjadł batonik, wie że źle zrobił. Ma poczucie winy i chodzi o to, by nie rozpamiętywał, ojej zjadłam batonika, jaka jestem bezndziejna. Z takiego myślenia można rzucić się na jedzenie , a tu tylko trzeba się pozbierać i iść dalej

Gość gość
Nie musi mowic sobie, jestem beznadziejna, ale powinien miec na uwadze, zjadłam batonika. To sa dwie rozne sprawy. Poblazliwe traktowanie zjedzenie batonika jest zle. Taka osoba nigdy nie przestanie jesc batonikow

Gość modzi823
To że zjesz batonika to nie znaczy że jesteś beznadziejna ;) ja jadam raz na jakiś czas ciacho czy batona czy tez cukierka ale wiem że później muszę trochę dać z siebie więcej i wtedy ćwiczę intensywniej;) ale jem regularnie posiłki 5 posiłków dziennie;) ćwiczę bo to ważne i przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl