Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 20 lat i czuję się staro i nieatrakcyjnie

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie miałam chłopaka, po prostu wolałam trochę starszych a nie miałam gdzie takiego poznać.. nigdy nie uprawiając seksu. Jestem zazdrosna o malolaty takie 15-18 lat , one spotykają się z chłopakami i też mam wrazenie, że faceci (w każdym wieku ) wlasbie także gowniary wolą przez co popadlam w jakąś depresję i jak widzę taka młoda to mnie krew zalewa.Wiem , że sex w wieku 16 lat to norma i nie widzę w tym nic dziwnego sama pamiętam jak fantazjawolam i zaspokajalam się sama i podobali mi się rówieśnicy też ale jakoś tak wyszło i bardzo tego żałuję. . w sensie , że nie zaczęłam seksualności przygody już wcześniej bo teraz wiem , że te 4 lata nic nie zmieniły wcałe nie jestem bardziej gotowa :( podobno ludzie najbardziej zazdroszcza i nienawidzą inncyh za to , że robią to czego nie robili lub nie mogą robić, na swoim przykładzie widzę , że to jednak prawda . Boję się co będzie za 10 lat skoro ja już nienawidzę nastolatek. Jak zobaczę taka 16latkę to automatycznie będę zakladać, że jestem gorsza bo wiek = atrakcyjność dla faceta, nie wiem może sb wmawiam..tak samo jak ponad 80 % kobiet uważa że faceci wolą blondynki tymczasem większość woli brunetki , nie wiem co mam o tym myśleć, najgorsze jest to zastanawianie się co by było gdyby..gdybym uprawiają sex od 15 r zycia może wtedy nie byłabym taka zła na dziewczyny w tym wieku, może ktoś tu zna się na psychologii i mi podpowie czy problem tkwi właśnie w tym? Czy może się mylę i to nie ma znaczenia lub gdybym sama uprawiala sex to byłabym też lub nawet bardziej zazdrosna, może wy kobiety wypowiedzenia się też na ten temat bo bardzo mnie to dręczy. :(

Gość gość1245676
Podaj maila to ci może pomoge :P

Gość gość
To nie zabawne , to bardzo poważny temat zależy mi na opinie kobiet jak to było z nimi i jaki to miało wpływ na nie .

Gość gość
Bardzo to dla mnie wazne , chciałabym o tym porozmawiać, do psychologa też pojde ale na razie chciałabym poznać wasze doświadczenia

Gość gość
Proszę panie o wypowiedzi , kiedy zaczelyscie uprawiać sex z facetami w jakim wieku i jak to wpłynęło na wasze samopoczucie w wieku lat 20 i spojrzenie na nastolatki.

Gość gość
Proszę panie o wypowiedzi , kiedy zaczelyscie uprawiać sex z facetami w jakim wieku i jak to wpłynęło na wasze samopoczucie w wieku lat 20 i spojrzenie na nastolatki. + w jakim wieku byli Ci faceci.

Gość gość
Up

Gość gość1245676
Po mojemu to sama powinnaś wiedzieć kiedy możesz ... Pisząc tak ujawniasz że nie jesteś jeszcze przygotowana i za młoda na to... Kiedyś nie było internetu, nie było komputerów i nikt się nie pytał (czy mogę treraz uprawiać sex czy za 4 lata pozniej )...

Gość gość
Przesadzasz i to bardzo.

Gość gość
Młoda dupcia jeszcze jesteś, nie panikuj.

Gość gość
Ale ja naprawdę zazdroszczę 16latkom, że uprawiają sex..sama jestem obecnie dziewica bo czekam i czekam chciałam żeby to było jak piorun tak z totalnej namiętności a nie dla sportu ale już nie mogę dłużej tak bardzo pragnę faceta i kogoś , że chyba stracę dziewictwo z kimkolwiek , już bardziej gotowa nie będę, wydaje mi się że 4 lata temu pozadalam bardziej ..

Gość gość
Wiem, że z perspektywy starszej osoby 4 lata to nic ale dla mnie to 1/4 życia :/ dlatego czuje się staro patrząc na 15 latki.

Gość gość
napisz maila , ciekawe ilu będzie chętnych :D

Gość gość
I jeszcze przekroczyła ten próg z nastki do dziestki. To też mnie postarzalo psychicznie.

Gość gość
To co ma powiedzieć np 25 latka jak jeszcze panna bez chłopa :P

Gość gość
Mam wrażenie, że sex w wieku 16 lat słaby mi więcej frajdy bo to by było bardziej takie ekscytujące itd.

Gość gość
Po 1 sex jak juz powina robić osoba dorosła ... 16 to jeszcze jak dla mnie dziecko w placu zabaw ...

Gość gość
No 25 latka z moje perspektywy stara też. ..bo starsza ode mnie. Najlepiej jakby zniknęła ta cała metryka i ludzie przestali się zachowywac tak jak wypada na swój wiek.

Gość gość
Jeżeli za kolejne kilka lat będziesz tak samo durnowata i niedowartościwana, to rzeczywiście będziesz mniej atrakcyjna od 16-latek.

Gość gość
No jak dla mnie to jesteś bardziej atrakcyjna i wartosciowa od przejechanej 16 tki.Nie rób głupstw z byle kim.Jesteś i jeszcze długo będziesz młodziutka i jędrna.:)

Gość gość
Niby tak ale ja nie zmieniłam się przez te 4 lata więc nie rozumiem czemu dziecko..16lat nie dziewczyny pracują już jako prostytutki w burdelach.

Gość gość
Proszę panie o wypowiedzi , kiedy zaczelyscie uprawiać sex z facetami w jakim wieku i jak to wpłynęło na wasze samopoczucie w wieku lat 20 i spojrzenie na nastolatki. x Ja zaczęłam uprawiać seks dopiero pod koniec studiów w związku z tym nie mogę powiedzieć jak to wpłynęło na moje samopoczucie w wieku lat 20 :D Generalnie zawsze czułam się wartościowa i nie poświęcałam za wiele czasu tego typu rozkminom. Mając 20 lat czułam się jak dziecko, więc nie traktowałam 15 czy 18 latek jako osoby dużo młodsze, nie mierzyłam też atrakcyjności samym wiekiem.

Gość gość
Ja zeczęłam uprawaić seks w jak miałam 16 lat, teraz mam 20 i czuję tak samo, zazdroszczę tym gówniarom atrakcyjności, świeżości, dzieciństwa, czuję że mój wiek to ujma i nie jestem już tak pociągająca jak te 15-nastki, prawdę mówiąc to czuję się jak stara baba :( a seks w młodym wieku sprawił tylko że straciłam niewinność, to całe dziecience wyobrażenie o świecie, słodką naiwność, przez seks szybciej dorosłam :(

Gość gość
Nie wiem dlaczego tylko nie robiłam tego, to chyba wychowanie nie wiem, presją, kompleksy, towarzystwo (same dziewice przyjaciółki stroniace od chlopakow)

Gość gość
Niby tak ale ja nie zmieniłam się przez te 4 lata więc nie rozumiem czemu dziecko..16lat nie dziewczyny pracują już jako prostytutki w burdelach. Bez przesady już ze takie młode sa prostytutkami. Nikt by ich nie brał ... Po za tym to troche podchodzi pod Pedofile

Gość gość
Wlasbie staram się pocieszać, że sb wydłużona dzieciństwo xd chociaż tyle..:(

Gość Kaamilllll
Cześć :) Do autorki tematu: może chciałabyś o tym porozmawiać na spokojnie przez emaila? Co prawda jestem chłopakiem, ale może mógłbym też podzielić się swoimi spostrzeżeniami, z perspektywy mężczyzny. Nie jestem jakimś małolatem, bo mam już 24 lata, więc nie zamierzam pisać głupoty. Jeśli chciałabyś porozmawiać to pisz śmiało na maila: "email.05@interia.pl" Chcę od razu zaznaczyć, że nie chodzi mi o żadne podteksty erotyczne, czy pocieszanie kogoś przez łóżko - no bez jaj, nie mam 15 lat chyba? P.S. Od razu chciałbym życzyć wszystkim, a w szczególności kobietom wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i pomyślności na ten Nowy Rok! ;) Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
W takim wieku młody sex ..... Ehhh dziewczynki

Gość gość
Kamil, nie piernicz, wiadomo że jesteś kafeteryjnym łowcą dziewic, ale przyznam, dobre sidła postawiłeś.

Gość gość
To ja od wypowiedzi wcześniej: jak teraz patrzę z perspektywy czasu to żałuję że zaczęłam to robić w wieku 16 lat, chiałabym dłużej pozostać dzieckiem, seks sporo zmienia w lobiecej psychice, ja wtedy nie byłam gotowa, tylko mój starszy chłopak naciskał, a ja wtedy miałam klapki na oczach, bo to moja pierwsza miłość była no i uległam :( a teraz mając te 20 lat czuję się jak kobieta grubo po 30 :( no i zazdroszczę tym nastolatkom dzieciństwa, ja swoje staciłam za szybko