Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 20 lat i czuję się staro i nieatrakcyjnie

Polecane posty

Gość gość
Pracują naprawdę. ..i to sporo ;) 16latki to nie dzieci chociaż i nie kobiety pedofilia to to nie jest ale są zakompleksieni faceci którzy chcą zasmakować młodości i poczuć się młodziej chyba sypiajac z taką gowniara, sex od 15 jest dozwolony.

Gość gość
To co ty pracujesz ?:> skoro taka życiowa jesteś jak na swoj wiek ?

Gość gość
Powiem Wam , że trochę mnie pocieszyliście naprawdę

Gość gość
Autorko, skoro często podobają ci się starsi, to nie tracisz wcale na atrakcyjności, dla facetów którzy właśnie kończą lub skończyli studia wciąż jesteś młodym mięskiem :) i to czy byś się dymała w wieku 15, 17 lat wcale by tego nie zmieniło.

Gość gość
Kobiecej psychice* poza tym ten z któwym straciłam dziewictwo zabrał mi kawałek duszy :(

Gość gość
Mam 20lat pracuje jak każdy ale czuję się jak niektóre 16latki wgl to miesiaczkowac zaczęłam jako 14 latka prawie więc jakby później zaczęłam dojrzewac o ironii masturbowalam się od 10 r zycia i jako 13 latka już przebija sb błonę bo majstrowalan w środku różnymi przedmiotami zawsze miałam bardzo wysokie libido , zakochałam się i rozladowawywalam napięcie prawie codziennie. .:/

Gość gość
Ale jako ta 15,16-latka miałam inne spojrzeniae na świat, take słodkie, naiwne, dziecięce... Nie uważam aby nastolatki były już kobietami teraz mam 20 i widzę jak przez każdy rok kiedy dojrzewałam bardzo się zmieniałam psychicznie i fizycznie

Gość gość
Może i jestem młodym mieskiem ale 16 latki pewnie są jeszcze bardziej kuszące dla nich (tych po studiach)

Gość gość
Zaczynam cię rozumiec

Gość gość
A ten seks zabrał mi tę nastoletną infatalność :(

Gość gość
Poprostu szybko hormony ujawniły się tobie i zaczeły dawać o sobie znac. To dobrze ,,np ja lubie dojrzałe kobiety ktore sa wiekowo młode

Gość gość
Ko trochę tak jest...wtedy myślałam , że facet potrafi byś wierny i , że miłość istnieje teraz wiem , że miłość to praca i czas a zauroczenie trwa tylko chwilę i umiera nie pielęgnowane.

Gość gość
jestem singlem i cały czas twierdze że sex jest realny a miłośc istnieje w filmach

Gość gość
Myśle że te 15,16-latki są bardziej ,,atrakcyjne" bo łatwiej nimi manipulować starszym facetom, są jak plastelina, w wieku nastoletnim intensywne kształtuje się charakter, a im podoba się władza nad taką naiwną dziewczynką co wierzy że znalazła księcia z bajki

Gość gość
A wy jeszcze pamiętacie swoje spojrzenie na świat w wieku 16 lat? Bo ja nie bardzo...autorka

Gość gość
Może i jestem młodym mieskiem ale 16 latki pewnie są jeszcze bardziej kuszące dla nich (tych po studiach) x Oni nawet nie mają okazji z nimi rozmawiać, chyba że są nauczycielami w szkole. Wymyślasz sobie problem na siłę, jak królowa od Śnieżki "Jesteś piękna jak gwiazda na niebie, lecz Śnieżka piękniejsza od ciebie", więc popędziła wiedźma zatruć Śnieżkę :D

Gość gość
jestem starszy do ciebie (autorki) wiec ja już nawet nie pamiętam co myślałem w wieku 16 . Teraz mam zupełnie inne poglądy na swiat .

Gość gość
A wy jeszcze pamiętacie swoje spojrzenie na świat w wieku 16 lat? Bo ja nie bardzo...autorka x Po częśc***amiętam, ale też już trochę mi się ponakładały te lata i nie odtworzę tego w 100%. Wiem, że prawie wcale nie myślałam o seksie, interesowało mnie to tak samo jak kursy walut afrykańskich. Jak koleżanki miały chłopaków studentów, to się dziwiłam jak mogą chodzić z takimi starymi facetami :D

Gość gość
Dokladnie .. może gdyby prowadziła jakiś pamiętnik to bym mogła sb przypomniec moje spojrzenie właśnie niewiele się zmieniło może trochę bardziej nienawidzę facetów (bo więcej o nich wiem) nie focham się już tak jestem bardziej wyrozumiala ale naiwność,kochliwosc oraz zaufanie mi zostało. To tylko 4 lata a ja w tym czasie nie spotkałam się z nikim, nie zmieniłam towarzystwa, nie poszłam na studia żeby tak nagle coś miało mnie zmienić. .

Gość gość
Ciekawe zjawisko- niewyzyta seksualnie dziewica:D A jakbyś zobaczyła wacka to pewnie byś się przestraszyła i zwiała.

Gość gość
No ja myślałam seksie i to bardzo tym bardziej ,że w lo byłam zakochana właśnie jak miałam 16 lat -18 lat tak najibtensywniej teraz kiedy jego nie widzę to trudno mi coś powiedzieć chyba wygasło. . Nie myślę o nim wcałe. Ale codziennie musialam się rozładować tak bardzo mnie podniecac, zresztą jak każdy poprzedni w którym się kochalam . Jak miałam 14 to kochalam się w nauczycieli od wf , który był zaraz po studiach ;) do dzis pamietam jak spojrzelismy sb w oczy pierwszy raz na lekcji organizacyjnej .. marzyłam żeby zaciągnął mnie do tego swojego pokoiku i w******* jako 13 nastka w pewnym znanym piosenkarzu po 50 ! To były szalone lata ogromnych orgazmow i bezsennych przeplakanych nocy. Autorka

Gość gość
Nie przestraszylabym się właśnie, od niedawna zaczęły mnie właśnie podniecac penisy co mlodym kobietom rzadko się zdarza, one się zakochują w osobowości i to ona ich podnieca bardziej niż ciało u faceta. Z kolei u facetów odwrotnie im wystarczy nagość i mogą sb ulzyc , obejrzeć p****la i dojść. Autorka

Gość gość
No jprdl faceci też się starzeja i uwierz mi ,ze stary pomarszczony dziad nie kręci kobiet w żadnym wieku.

Gość gość
Ale jak pojawią się taka 16latka to facet będzie się jaral .... a ja będę miała te 20lat to nie będę tak atrakcyjna jak ona

Gość gość
Nastolatka jest bardziej atrakcyjna dla 30latka?

Gość gość
Niby ten wiek nie ma takiego znaczynia ale w ogłoszeniach towarzyskich większość pisze , że tylko nastolatki lub 15-17...jak to wytłumaczycie?

Gość gość
A co ja mam powiedzieć ? 25 lat na koncie, prawik, sam od zawsze, nigdy się nie całowałem, zauważyłem że w tym wieku nie sprawiłoby mi to już takiej przyjemności, tak samo jak seks i posiadanie dziewczyny. W środku jestem martwy, bez uczuć.

Gość gość
Współczuję ja na pewno stracę dziewictwo niedługo. Autorka

Gość gość
Nie wiem czemu się przejmujesz akurat 15 czy 16 latkami, przecież w grupie kobiet 20-25 i nawet 30 mogą być kobiety, które będą pociągały jakieś faceta o wiele bardziej niż Ty, i co, to powód do zmartwienia?