Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 20 lat i czuję się staro i nieatrakcyjnie

Polecane posty

Gość Gość
Dnia 1.01.2016 o 18:04, Gość gość napisał:

Ale jak pojawią się taka 16latka to facet będzie się jaral .... a ja będę miała te 20lat to nie będę tak atrakcyjna jak ona

To jest chore - 20 latka to młoda dziewczyna tak samo jak 16,dla zboczenca będzie bardziej podniecała 16,a wiesz czemu? Bo jest troszkę młodsza. 

Gość Gość
Dnia 1.01.2016 o 18:34, Gość gość napisał:

Nie wiem czemu się przejmujesz akurat 15 czy 16 latkami, przecież w grupie kobiet 20-25 i nawet 30 mogą być kobiety, które będą pociągały jakieś faceta o wiele bardziej niż Ty, i co, to powód do zmartwienia?

20-25 latki to młode i pełnoletnie Dziewczyny a nie kobiety. Ja uwielbiam te grupe wiekową najbardziej bo zazwyczaj to naiwne ale i nie głupie, słodkie dziewczyny. Sa takie w tym wieku co chcą sie wiązać, ale to nie zawsze. Mysle w większości ze dziewczyny od zawsze chcą być szybko dorosłe, stąd nacisk społeczeństwa ze masz 21-25 lat juz nie jestes "taka młoda". Nie sugeruj sie tymi słowami i bądź sobą. Zachwouj sie jak 18 stka tego ci nikt nie zabroni autorko 🙂 powodzenia;)

Gość Gość
Dnia 1.01.2016 o 18:04, Gość gość napisał:

Ale jak pojawią się taka 16latka to facet będzie się jaral .... a ja będę miała te 20lat to nie będę tak atrakcyjna jak ona

Wiesz to dla zboków których jara ze dziewczyna jest "Nieletnia" nie sugeruj sie tym bo różnicy nie ma, czasem jest. Zależy od dziewczyny;-) nie każdy facet tak widzi młode dziewczyny +21