Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość98

Mój chłopak cały czas chce mnie obmacywać

Polecane posty

Gość gość98

Jesteśmy razem od 2 msc mamy po 17 lat :) on cały czas mnie obmacuje, od niedawna nawet mu na to pozwalam. Jednak ostatnio zaczął macać moje piersi. Stwierdziłam ze to za wczesnie na taką bliskość, a on się z tym pogodził. Jednak ostatnio duzo o tym mówi, nalega bym dała mu je '' pod swoją opiekę''. Najgorsze jest to ze mi tez zaczyna się to podobać. Ale nie chcę by doszło do czegoś więcej. On też często mówi o seksie. Niby takie żarty typu: A może ty się zajmiesz moim kolega z dołu, lub ogolnie jakies rzeczy o seksie.Mówi ze zartuje ale ja sama nie wiem jak mam to odbierac. Myśle ze on chciałby już to zrobic. Ja jeszcze tego nie chce a poza tym zaczynam się obawiac czy on nie chce ode mnie tylko jednego :( czy pozwalać mu na te pieszczoty czy może lepiej to zatrzymać i nie pozwalać mu na więcej? co o tym myslec?

Gość gość
To oczywiste, że on cię rozmiękcza, najpierw macanki i niby-żarty, a wszystko po to, abyś pogodziła się z wizją przyszłego seksu. Powinnaś ustalić czego chcesz. Macanki ci się podobają, to się macajcie, ale seksu się boisz, to postaw stanowczą granicę, tak żeby on wiedział, że zapewne do tego seksu szybko nie dojdzie, tak żeby go nie oszukiwać i pozwolić odejść jeśli naprawdę zależy mu tylko na roochaniu. Prawdopodobnie jak mu "nie dasz" za miesiąc czy dwa, to pewnie odejdzie, bo ziomek na pewno ma spore ciśnienie w gaciach. Możesz też postawić na seks, to nie są żadne czynności demona i nie ma w tym nic strasznego, byle by się zabezpieczać i nie wierzyć w żadne "wyjmę na czas".

Gość gość
Daj mu sie zerznac on ci strzeli bachorka a potem zwieje do innej strzelac bachorki :) po co masz czekac do slubu olej to! :P

Gość gość
Powiem ci tak, chłopacy w tym wieku 15-20 myślą tylko o zaliczeniu on cie nie kocha on tylko chce cie w******* jedyne co to mu się podobasz , myśli k*****m i chce cie w******* powie ci wszystko co chcesz żebyś tylko mu dała. Sam mam 20 lat i wielu kolegów więc wiem co piszę.

Gość gość
A ty jeśli nie jesteś gotowa to tego nie rób bo potem będziesz miała trauma jakoś jeszcze :D myślę, że powinnaś poszukać starszego takiego , który nie będzie naciskal wcale i wykaże więcej wyrozumiałości . Bo ten cie rzuci prędzej czy później w dzisiejszych czasach ludzie haa się wyszumiec on jeszcze zaliczy nie jedna , albo cie zdradzi albo będzie namawiał do seksu grupowego nie licz na jego wierność i sex tylko we dwoje bo to napalony gowniarz, któremu hormony buzuja a mozg ma w gaciach. ;)

Gość gość
Przeciętny chłopak rzucający często żartami o seksie ma na ten seks ochotę.

Gość gość
Ty zacznij mówić "żarty" o ślubie, dzieciach i trudach wspólnego życia :D Każdy gotowy na seks, powinien być gotowy do założenia rodziny w razie pojawienia się dziecka hihihihi.

Gość gość
Żarty o ślubie i dzieciach, ciekawe jak wtedy będzie się śmiał :D