Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćEmilia

Osoby po 30 mieszkające z rodzicami to NIEUDACZNICY taka prawda

Polecane posty

Gość gość
Twoj facet i ty sa udacznikami bo wzieliscie kredyt?pozyczka pieniedzy to jakas wyzsza szkola udacznictwa?nie rozsmieszaj mnie.jak facet bedzie mial wypadek albo zachoruje z czego bedziesz go leczyc,za co bedziesz jedzenie kupowac i placic za gaz,prad,wode.czy ubezpieczenie obejmuje tez to ze bank zapelni ci lodowke i kupi papier toalotowy?

Gość gość
Bedziesz debilko pachniala do czasu :) az twoj facet zmadrzeje i wysra sie na ciebie czyli je/banego nieroba :) wspolczuje my w ch/uj ze ma taka zje/bana kobiete, lepiej byc samemu niz z takim gownem jak ty, mojej do piet nie dorastasz debilko :)

Gość gośćEmilia
jestes maminsynkiem to nawet tego nie zrozumiesz, zarabiamy na tyle dobrze ze mamy za co zyc na czarna godzine a ty sie potup ze złosci frustracie pisowski, nawet jakbysmy nie mogli splacac kredyt to jestesmy od tego ubezpieczeni i bankowi sie nie oplaci zrywac umowy bo wtedy zarobio mniej niz gdyby wział mieszkanie i chcial sprzedac, mój misio mi to dokladnie wytłumaczył a ciebie nie stac i zazdroscisz pracowitym rodzinom ! ! ot co!

Gość gość
Predzej czy pozniej Emilka dostanie po d**eczce od zycia.jestes za pewna siebie.w glowce ci sie chrzni.z jakiego miasta jestes?

Gość gośćEmilia
Hahaha debil maninsynek z 20:34 znowu osrywa swoim smierddzacym kałem innych bo sam jest pedrylem :D :D :D :D :D :D :D :D :D poznałam go po slashowaniu w tekście -- zawsze umieszcza slash "/" między wyrazami :D :D :D :D debil lata po wszystkich podforach osraniec :D :D :D :D :D zdradziles sie debilu :D :D :D :D :D :D idz teraz na innej śmierdzielu kałowy :D :D :D :D :D :D

Gość gość
:-D niezla jestes.bawisz mnie Emilko.znam osobiscie sporo ludzi z duzymi pieniedzmi,choc sam do nich na pewno nie naleze.to wiem jak sie zachowuje ci obrzydliwie bogaci co do wszystkiego sami doszli.to ludzie pelni szacuku do innych.nie wywyzszaja sie i z nikogo nie wysmiewaka.traktuja mnie jak rownego sobie choc im do piet nie dorastam.a to co ty wyprawiasz ro jest zalosne.no chyba ze to tylko prowokacja.

Gość gość
Zycze powodzenia Emilko i wszystkiego dobrego w Nowym Roku.wiecej nie bede pisal pod twoim tematem.pa

Gość gośćEmilia
a co, mamy was jeszcze po główce głaskac biedatcwa? :D do roboty, chłop trzeba byc a cale zycie u matki siedziec ofermy

Gość gość
Zapomnialem ze nawet podstawowki nie skonczylas dlatego nie bede tlumaczyl o co chodzi z "/" :D a chlopak polecial TYLKO na wyglad a tego sie nie wybiera i kiedys na pewno sie znudzi, moze ladna ale tepa c**a z ciebie emilko :)