Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakasiekk

powiedzal mi ze jestem jak kloda

Polecane posty

Gość kasiakasiekk

mój były chłopak w swoje urodziny sie upił ( dodam ze mamy bardzo przyjacielskie stosunki mimo rozstania) powiedział mi pod wpływem alkoholu ze ogólnie jestem fajna ładna itp ale że powinnam sie poduczyć troche bo w łóżku jestem jak kłoda, tak dokładnie to powiedział, ja zmienilam temat ale teraz mam jakiś kompleks przez to co mi powiedział. Nie wiem dziewczyny co byście powiedzialy po takich słowach, jest mi przykro i przestałam z nim rozmawiać az mialam łzy w oczach ..

Gość gość
Może faktycznie kłoda jesteś. Faceci po % raczej mówią prawdę bo żadnego hamulca nie mają. Nie umartwiaj się tylko wyciągnij wnioski.

Gość kasiakasiekk
jesli nawet tak jest to czy to nie bylo chamskie tak mówić komuś ?

Gość poruszenie_W_bokserkach
ale może chociaż cię wyheblował? :classic_cool:

Jeżeli facet potrafi się dobrze zająć kobietą, to ona nigdy nie będzie łodą, więc on raczej leczył swoje własne kompleksy;)

Gość gość
zimna jak mrożony kurczak

Jeżeli facet potrafi się dobrze zająć kobietą, to ona nigdy nie będzie łodą, więc on raczej leczył swoje własne kompleksy;)

Gość gość
Dlaczego zaraz chamskie, prawda zawsze boli zwłaszcza jeśli jest przykra, ale teraz wiesz że wypadałoby coś zrobić. Pewnie wolałabyś być okłamywana i aby facet słodził ci jaka to jesteś naj?

Gość gościu222
No bo może jesteś, położysz się i czekasz na cud aż on odwali całą robote? Troche od siebie coś daj. Najlepiej zwalić na kogoś.

Gość gość4imp
Zawsze jak facec chce babce dowalic mowi jej: jestes kloda w lozku. :O Cokolwiek bys mu wczesniej nie robila: oral, anal, swintuszenia, przebieranki. To chyba jakies meskie specjalne slowo. ;) Zakladajac jednak Kasiu, ze naprawde bylas kloda to z niego pewnie nie byl "boski alvaro", bo "boski" rznie klody az wiory lataja. ;) Takze nie przejmowac sie palantem. ;)

Gość poruszenie_W_bokserkach
imperium jakie przykre doświadczenia.. ;)