Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WOŚP 2016 rozpoczęta, jesteście gotowi do hejtu Owsiaka cebulaki ?

Polecane posty

Gość gość

no, wyzywajcie go od złodziei, komunistów, pedalow i czego tam chcecie, dawać :D wylewajcie swoja złość :D dawac k***a

Gość gość
Nikt go tu się nie czepiał,był temat niedawno,głupi cap jesteś wal się:-D

Gość gość
Staram się nie okazywać negatywnych emocji wobec nikogo, więc oszczędzę też Owsiaka. U nas w tym roku nie będzie sztabu, czym on na pewno się nie przejmie, bo jesteśmy ino maciupcim trybikiem w sprawnej machinie piramidy finansowej. Dziesiątki tysięcy maluczkich pracują ZA DARMO! po kilkadziesiąt godzin - ja sama też z kilkudziesięcioosobową grupą latami, dziesiątkami lat, a on z każdego z nas ma po kilkaset złotych - w sumie rocznie kilka milionów. On wie, że nie jest w porządku.

Gość gość
kto chce ten da na owsiaka a kto ma ochote da na caritas na tym polega demokracja

Gość gość
a ile zarobi na tym firma złoty melon, jasna sprawa itp?

Gość gość
A co to za firma, bo ja nie w temacie?

Gość gość
Ja wysle smsa na orkiestre , na co w tym roku zbierana jest kasa ? Niewiem gdzie ida te pieniadze ale napewno wszystkich owsiak nie zabiera ;)

Gość gość
Nie zabiera.On po prostu z nich korzysta i nie pracuje za darmo.Ale też o ile pamiętam,nigdy nie obiecywał.

Gość Turkuć
Mnie wpieniają wolontariusze z WOŚP. Czesto kumulują się po kilku na raz i napastliwie podbiegają prosząc o pieniążek. Chyba mają jakąś prowizję od tego skoro są tak namolni. Pod kościołem jest ich tak gesto że trudno przejść.

Gość gość
Wszyscy przeciwnicy Owsiaka powinni nosic przy sobie takie oświadczenie, że nie chcą korzystac z Jego sprzętu gdy trafią do szpitala...może wtedy zmienili by zdanie...

Gość gość
Bo tylko buractwo nawiedzone krytykuje tą akcję , a takimi to nie ma co sobie głowy zawracać

Gość gość
Sprzęt nie jest Jego tylko społeczny.A jemu szacun,że organizuje.A jeśli nawet dostatnio z tego żyje to mu się należy za pomysł.

Gość gość
To fakt, że sprzęt jest spoleczny ale zakupiony ze zbiórek Owsiaka i chwała za to co robi... Oby żył jak najdłużej...

Gość gość
Niech żyje jak chce, ale niech powie ile z tego ma, skoro takiego luzaka rżnie. Wolontariusze nie mają ani grosika ze zbiórek, tylko dyplom wydrukują kolorowy i koniec.