Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3beeex

Opowiadacie swoim kolezankom,przyjaciolka o sprawach w pracy, o kochankach?

Polecane posty

Gość 3beeex

Czy macie tajemnice? O czym zwierzacie sie przyjaciolka?

Moja przyjaciółka wie o mnie absolutnie wszystko.

Gość gość
Nie mam zadnych kochankow ale gdybym miala nikomu bym o tym nie powiedziala. Zadnym przyjaciolkom, kolezankom, bo ludzie za bardzo lubia gadac. Nigdy tez nie przyznalabym sie do aborcji, gdybym taka przeszla.

Gość bella  86
O kochankach nie rozmawiam bo ich nie mam i nie miałam, ale o sprawach intymnych, o facetach i relacjach w własnych związkach cały czas ględzimy.

Gość 3beeex
Haze to zazdroszczę takiej przyjaciolki.. Ponoc nie mówi sie wszystkiego. Zawsze może być wyciek..

Nie robię nic, czego bym się musiała wstydzić jakoś strasznie. Poza tym, ja też wiem o niej wszystko. :)

Gość 3beeex
Raz tylko w zyciu przez dlugi mój język rozeszlo sie info o moim sexie miedzy koleżankami. Bylo gadane. Od tego czasu uważam.

Ja nie mam z tym problemu, pogadają i przestaną :D A może przy okazji się czegoś nauczą.

Gość gość
Trzeba uważać - ja mam swoje grono zaufanych przyjaciółek od lat... No już 10. Przyznam szczerze, że po naszym spotkaniu zawsze relacjonuję pikantniejsze plotki swojemu facetowi i później razem to rozstrząsamy... Mam nadzieję, że one tego nie robią - ale, skoro ja tak czynię, to pewnie i inni. Więc wiesz - może lepiej zacznij pisać sekretny dziennik, albo znajdź internetowego przyjaciela, bo dyskrecja nie leży w naturze ludzkiej. Yhm - kobiecej.