Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet zostawił mnie w ten pierwszy dzień nowego roku

Polecane posty

Gość gość

Dzis powiedział mi, ze odchodzi do swojej byłej... Że zgadał się z nią przed świętami i postanowili zacząć wszystko od nowa. Rozwiedli się 5 lat temu. Nie wiedziałam o co chodzi, w sylwestra urwał całkowicie kontakt, dziś też nie odbierał telefonów, po kilku moich próbach dzwonienia napisał sms-a , ze odchodzi, ze postanowił spróbować znów ze swoją byłą żoną. BYlismy razem 3 lata... Nie potrafię w to uwierzyć!

Gość gość
W dodatku powiedział, ze nie chce się ze mną spotkać w 4 oczy, bo moja rozpacz nie ułatwia mu odejścia!

Gość gość
no to niefajnie masz :( wspolczuje 🌼

Cóż, faceci. Musisz być silna, jeszcze spotkasz właściwego.

Gość gość
mam nadzieję, choć niemłoda już jestem... a on też nie smarkacz- choć tak sie zachował...

Gość gość
Zachowal sie jak palantunio. Zerwac smsem, eh...

Gość gość
nie mow nam tylko , że bedziesz go blagac o wyjasnienia. bo wyjasniac chyba nie ma czego.

Gość gość
Ciekawe czy wczesnirj sie z nia niespotykal na boku bo watpie zeby tak nagle po jednym telefonie postanowili do siebie wrocic

Gość gość
Daj sobie spokoj z nim. Nie jest tego wart

Gość gość
Nie martw się, może jeszcze zmieni zdanie. A wiesz dlaczego tak piszę? Bo ludzie czasem zrywają ze sobą pod wpływem emocji jaki niesie Sylwester i Nowy Rok. bo to przełom i takie tam. A później jak to przemyśli może żałować

Gość gość
Ten temat jakoś pachnie mi prowokacją inspirowany tematem na uczuciowym bo jest podobny...

Gość gość
Nie, nie błagałam i nie błagam go o wyjasnienie ani o spotkanie. Wcześniej sie z nią widywał, bo mają wspólne dziecko- co prawda- nie małe- bo ma 16 lat, ale to jego dziecko, więc jako ojciec jeździł do niej i do syna

Gość gość
no i co ze smsem? a co mial jej jeszcze kwiaty kupic i szampana??

To i tak jesteś w komfortowej sytuacji bo chociaż wiesz, na czym stoisz. Z moim partnerem ostatnio miałam kontakt w Wigilię, a do tej pory cisza. Jesteśmy/byliśmy w 14-letnim związku ale nie mieszkamy razem. Oboje jesteśmy wolni. Postawiłam mu pewne ultimatum i dałam czas do końca roku na podjęcie decyzji. Nie podobały mu się warunki, które postawiłam ale co jakiś czas rozmawialiśmy o nich. Przedtem często się spotykaliśmy, kilka razy dziennie rozmawialiśmy przez telefon. wszystko było na dobrej drodze w końcu. Teraz zamilkł, wyparował... Ja właściwie też wiem, o co chodzi ale po tylu latach zachował się w taki sposób???????? Bez ostatniej rozmowy, nawet sms-a nie wysłał typu; sorry, nie dam rady... Dodam, że nie jest alkoholikiem ani narkomanem.