Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zerwałem z dziewczyną jakiś czas tamu a ona robi mi awanturę

Polecane posty

Gość gość

to chore... nie chce z nią być a ona proponuję mi znajomość jeszcze piszę jej zebysmy nie pisali a ona do mnie z ryjem ze zaczynam kłótnie i że jak chce tego to proszę bardzo .. ja jej tylko wkurzony powiedziałem ze nie chce zeby pisała p*****le taka przyjażń 1 tydzień przetrzymałem t ą chorą "znajomość" tak ze nawet nie zadzwoniła dzisiaj się wkurzyłem i powiedziałem jej co myślę to wzieła i usunęła mnie ze znajomych , a najlepsze było to że wysłała kartkę świąteczną nie wiem co jej odbija powinna mnie zrozumieć ze chce odpocząć psychicznie jestem wkurzony tu studia tam praktyki jeszcze praca . nie wyrabiam psychicznie ... ale chyba to dobrze dla mnie bo jej sie pozbyłem mogłem trochę łagodniej ale mnie nerwy poniosły....

Gość gość
wstałem dzisiaj zmięty jak papier nawet kawa nie pomogła cały chodze zniszczony przez nią ... a ona jeszcze takie cyrki robi ... a tylko dlatego że zazdrości bo zacząłem sobie układać życie na nowo i poznałem nową dziewczynę /////

Gość gość
wstałem dzisiaj zmięty jak papier nawet kawa nie pomogła cały chodze zniszczony ... usunęła mnie pytanie jeszcze tylko czy usunąć reszte jej rodziny z facebooka bo przez 2 lata poprzyjmowałem zaproszenia od ich starych ciotek i koleżanek .... ale g****o było ten cały "związek"....

Gość gość
A czy ona jest warta tej znajomości? jeśli ci zrobiła coś przykrego to czym się przejmujesz? tym ze cie usunęła ... człowieku są gorsze rzeczy na tym świecie. Ona jest dla ciebie jak wrzód na d***e niby ją usunąłeś z życia a jednak ciągle się gdzieś tam przykleja co ci to da że będziesz się wkurzał ? Nie ma to nie ma i tyle. Gdyby człowiek przejmował się tym co mu nie wyszło chyba by zwariować można była albo oszaleć. Daj sobie spokój i miej w d***e już ona przestała istniej bo nie sądzę żebyś przyjął jej zaproszenia na fejsie jak ci wyjśle. Powodzenia i nie załamuj się przed jedną pustą dziewczynę :)

Gość gość
Dokładnie popieram. Nie wszytsko w życiu wychodzi tak jakby śmy tego chcieli. a rodzinę usuń

Gość gość
Ocknij się , byle szybko. Ona pewnie już żyję swoim życiem a ty się przejmujesz nią jakbyś dostał nie wiem czego.. wiesz co człowiek się cały czas uczy na błędach .. całe zycie to ciągła lekcja bo życie daję nam takiego kopa że twój problem a problem ludzi którzy zmagają się z chorobami ze śmiercią osób bliskich to jest NIC rozumiesz? nic . I musisz to zrozumieć. Dopóki będziesz trwał w świadomości że twoje życie nie ma sensu przez jedną tępą laskę to nie uwolnisz się nigdy od przeszłosci. Wiem jakie to może być trudne dla ciebie zwłaszcza że niedawno zerwałeś z nią. ale uwierz nie popełniaj tego błędu nie daj sobą manipulować nigdy więcej jest wiele dziewczyn , sto razy lepszych od niej .

Gość gość
miłosć była owszem ale do zdrady potem się skończyło wyparowało .. jak zaproponowała mi znajomośc przystałem na to ale dość sceptycznie do tego podszedłem , od początku chciałem skońćzyć i myślę ze dobrze się stało ale blizna została ... ten przysłowiowy "wrzód" będe musiał leczyć długo i pewnie nawet rok nie wystarczy ale nie mam wyboru . a rodzinę usunę ze znajomych bo po co mi to i na co

Gość _żyrafa_
myślę że to był dobry krok sprowokowałeś kłótnie a ona cię usunęła no i co? problem z głowy nie ma co się przejmować nią mówię ci :D

Gość gość
aha jeszcze zmień numer :)

Gość woda249
no i spoko wyrzuciłeś ją super powinieneś się cieszyć a nie stękać jak stary dziad ... teraz nic na stałe nie ma więc najlepiej zostać singlem -jedyna opłacalna rzecz .

Gość gość
otwórz się na to co teraz nowy rok nastał czas wyrzucić to co było nie ma minęło teraz jest nowy czas dla ciebie lepszy!

Gość gość
Laska nie ma godnosci

Gość gość
powinieneś spać teraz odpoczywać a nie myśleć o niej .. było minęło .. chciała to usunęła i tyle przypadkiem nie przyjmuj zaproszenia od niej. a z drugiej strony laska nie dość że cię zraniła do jeszcze próbuje cię dobić . jak można nie czuć się winnym po zdradzie no jak? ? ? czy ja tylko mam takie myślenie czy to już powariował ten świat. :O

Gość gość
zapomnisz potrzeba tylko czasu ...:)

Gość gość
masz jakis przyjaciół? to się im wygadaj z tego co cię męczy.

Gość gość
nie mam :O żadnych przyjaciół tyle co na uczelni ale nie utrzymuję z nimi jakiegoś większego kontaktu :O

Gość gość
no to kiepsko ale nie załamuj się jest czas poznasz kogoś na pewno :) ważne by teraz o tym nie myśleć znajduj czas dla rodziny :) wygeneruj więcej wolnego czasu dla siebie i nie zadręczaj się przeszłością było minęło :) najgorzej jak komuś zależało wtedy trudniej jest zapomnieć wierzę że jest ci trudno ale co by nie było ona jest winna bo cię zdradziła

Gość gość
świat jest chory macie racje :O

Gość DŻENTELMEN 24 LATA
Wypal jej w pysk przy najbliższej okazji.

Gość gość
już nie będzie .żadnej okazji

Gość gość
i po co się szarpać było z nią trzeba było od razy dać jej kopa w d**e

Gość gość
Ale oa wlasnie ma wyrzuty sumienia:). Tyle tylko,ze w zwiazku z soba tzn. wie,ze zachowala sie jak scierka zdradzajac sie,ale chce w swoich oczach nadal byc ok. Chce kontaktu z toba,znajomosci,bo to jej pomoze czuc sie lepieu sama ze soba. Przeciez facet,ktorego zdradzila dalej ja "lubi", wiec nie jest taka najgorsza. Wyrzucila cie ze znajomych i tym lepiej dla ciebie. Wykasuj jej nr,zmien swoj,lej calkowicie na to co ona robi i w spokoju dochodz do siebie.

Gość gość
właśnie

Gość gość
Jakby miała jakiekolwiek wyrzuty sumienia to by przynajmniej mnie przeprosiła za swoje zachowanie a ja nigdy ani razu od niej nie usłyszałem słowa przepraszam . Tą zdradę chciała zamieść pod dywan , tak jakby nic nie było nawet była zdolna do tego żeby przeinaczyć fakty okłamała mnie jednym słowem zmyśliła historyjkę jak to ją podstępnie wykorzystali a prawda była taka że ona pijana bez grosza szacunku zdradziła mnie

Gość gość
może ona liczyła na to że wrócicie do siebie choć to by było dziecinne i naiwne :) zapomnij o niej i o jej rodzinie odchoruj to najlepszym sposobem na to jest częste wychodzenie z domu :) jak będziesz siedział na d***e i kwękolił to to będzie cały czas powracać

Gość gość
no i właśnie takie dwulicowe laski mnie wkurzają nie dość że podstępnie zdradzą to jeszcze mają problem bo facet ich już nie chce .... zero rozumu i sądze ze ta laska nie stworzy żadnego poważnego związku bo w głowie jej tylko jedno .. ciekawe co będzie jak dojdzie do 30 i nadal będzie sie "zabawiać życiem" jak jej spadnie na łeb twarda rzeczywistość to już będzie za późno na nic.. no każdy sobie własne łóżko ściele

Gość gość
nie rozdrapujmy było mineło ja już zapominam o tym g*****e .. teraz jest nowy rok i nowe perspektywy czas zacząć poważnie myśleć o życiu

Gość gość
no i tak trzymaj! :)

Gość gość
ładna pogoda wyjdź na spacer zrób coś ze swoim zyciem :)

Gość gość
"powiedziałem ze nie chce zeby pisała p*****le taka przyjażń 1 tydzień przetrzymałem t ą chorą "znajomość" tak ze nawet nie zadzwoniła dzisiaj się wkurzyłem i powiedziałem jej co myślę to wzieła i usunęła mnie ze znajomych" Dziwny jesteś trochę, przeczysz sam sobie. Napierw piszesz jej, że "p********z taka przyjazn", potem masz do niej pretensje, że nie odzywała się przez tydzien i po tych pretensjach jesteś zdziwiony, że Cię usuneła ze znajomych... NIe sądzisz ,ze to wbrew logice? NIe wiesz chyba sam czego chcesz