Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zerwałem z dziewczyną jakiś czas tamu a ona robi mi awanturę

Polecane posty

Gość gość
najgorzej to jest własnie ciagłe siedzenie w tym nic nie da

Gość gość
nie jestem zdziwiony ze mnie usunęła .. bo to było tak : ona przystała na przyjaźń ok? spoko przez tydzień podczas tej "znajomości" się nie odzywała nie pisała to dałem sobie siana ... to chyba oczywiste ... i nie mam pretensji żadnych bo już dawno chciałem wyjkreślic ją ze swojego życia

Gość gość
tydzień znajomości na którą przystałem i wtedy nic nie pisała a nie potem człowieku czytaj ze zrozumieniem .... ja już o niej zapomniałem nie ma nie wracajcie do tego ! nie ma! zero! koniec! jeszcze jakieś wątpliwości masz? skończyłem to wiem czego chce bo już spotykam się z inną dziewczyną

Gość gość
No ale po co czekałeś na jej odzew w czasie tego tygodnia i napisałeś jej co o tym myslisz, że sie nie odzywa ? Tp bez sensu jeśli powiedziałeś jej ,ze nie chcesz tej znajomosci To liczyłeś ze sie będzie narzucała?

Gość gość
A zreszta dalej to przezywasz bo inaczej byś nie założył tego tematu, chyba logiczne

Gość gość
może niepotrzebnie do niej pisałem ale teraz to juz nie ważne nikt nie będzie nigdy mną i ja wiem najlpiej ze to juz całkowity koniec a temat uważam za zamknięty .