Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miszek83

Chce wirtualnej kochanki

Polecane posty

Jestem mezem bardzo atrakcyjnej 28 letniej zony. Od czasu slubu nasze zycie erotyczne bardzo ewoluowalo. Szukamy nowych doznan, pojawil sie juz temat 3 osoby do zwiazku ( kobiety ). Szukam jednak czegos innego. Kobiety przyjaciolki-kochanki-doradczyni z ktora moge pogadac o seksie o nowych pomyslach, powymieniac sie fotkami, filmikami, opowiesciami z naszego malzenstwa. Kogos kto nie ma problemu z takimi tematami, kogos kto wniesie cos do naszego zwiazku i jest otwarty na takie tematy. Napewno kogos na dluzej? Ma ktos taki fetysz ? Gdzie takie "przyjaciolki" mozna znalezc ? trafilem w dobre miejsce ?

Gość gość
Swinger się znalazł ! Myślałby kto. Buahahaaaaaaaaa

Gość gość
Up.

Gość gość
podaj maila

Gość gość ona32
Wy wszyscy chcecie gadać a jak co do czego uciekacie bez słowa ja mogę pogadać ale bez wymiany zdjęć, filmików bo kręci mnie rozmowa a nie foto.

Gość Addas
Ona daj maila . Pogadamy

Gość gość ona32
Tak Wy wszyscy chcecie gadac jak co do czego później bez słowa koniec na maila trzeba sobie zasluzyc

Chyba sie troche ale zrozumielismy. Nie zalozylem tematu zeby obrazal mnie ktos kto sie nie potrafi/niechchce podpisac. Nikogo tez nie namawiam. Mail do kontaktu to pmiszek83@gmail.com