Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odrzucenie

Polecane posty

Gość gość
Egoistyczne? Co Ty dziewczyno bredzisz? Kogo chcesz usprawiedliwić? Jego czy siebie? Po co tacy ludzie się żenią wogule? Nie mówie oTobie oczywiście. Młodzi ludzie i co? Co za chłop? Ja dzień wytrzymam, dwa to już nerwowy chodze. Trzy to wyczynek extremalny bylby dla mnie.

Gość gość
Ja też mam takie wspomnienia które jdszcze powiększamy. Naga kobieta na stole w pozycji na pieska ze wszystkimi wdziękami widocznymi "jak na stole". Moja pani lubi mieć opaskę i być zaskakiwaną.

Gość gość
Nie liczę się tylko ja ale też i dziecko. Synek jest bardzo malutki i potrzebuje ojca. Co mu kiedyś powiem, że tata nie chciał z mamą sypiać temu odeszłam. Do tego ciężko mi będzie samej, moja rodzina jest za granicą więc jeśli wrócę do rodziców to syn będzie widywał ojca raz do roku.

Gość gość
Słuchaj. Jesteśmy na forum erotycznym nie psychologicznym. Popuść sobie trochę. Daj sobie radości. O jakim seksie marzysz? Czego nigdy byś nie zrobiła ze swoim mężem a śnisz o tym?

Gość gość
To jego rodzicom się poskarż, może wpłyną na niego. Co on sobie wyobraża? Że co? Powiedział Ci kiedy co jest przyczyną że nie chce się kochać? Nie wiem, mi jak by żona strajk przez rok prowadziła to raczej wiedzialbym co zrobic. A może nie Ty dla niego tylko on Ciebie do siebie chce obrzydzic. Takie stałe proszenie może sie uprzykrzyc.

Gość gość
Głupio mi rozmawiać z rodziną o tym, a z teściami jeszcze bardziej. Jego wymówki w ciąży to że bał się o dziecko, a po ciąży, że boi się że znów zajdę w ciążę, że jest zmęczony, że dziś nie da rady,... Tyle razy próbowałam się dowiedzieć o co chodzi i dalej nie wiem