Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY Z MOJA MATKĄ

Polecane posty

Gość gość

Witam, tak jak w temacie potrzebuję pomocy. Chodzi o moją matkę. Mam dziewczynę, oczywiście ona nie wie że ją mam, ale to zaraz powiem. Chodzi o to że matka jej nie akceptuje, choć jej nie zna. Nasłuchała się w pracy plotek o niej jaka ona jest w szkole itp, itd. A wcale tak nie jest, jest miła, kochana, uczynna i mógłbym tak dalej wymieniać. W szkole została odepchnięta od reszty towarzystwa, została wyśmiewana, popychana, obrażana, itp. I rozeszły się plotki, że to ona coś powiedziała i dlatego została odepchnięta. Moja mama nie chce o niej słyszeć jeszcze z jednego względu. Mianowicie moja matka i jej matka się kolegowały, ale siostra matki mojej dziewczyny powiedziała plotkę komuś z mojej rodziny i moja mama się na nią obraziła, nie gadają ze sobą i myśli że jej córka też taka jest. Jej matka jest miła, uczynna. Gadałem z moją matką o mojej dziewczynie, ale ona nie chce o niej słyszeć, sądzi że ona(dziewczyna) wie jak się zachowuje w szkole, a nawet jej na oczy nie widziała i nie rozmawiała. Ja nie wiem co robić, pomocy

Gość gość
Wyglada na to ze twoja matka nie ma swojego rozumu i wszyscy dookola moga jej wciskac ploty ktore ona lyka.

Gość gość
Tak, myślę, w dodatku że ona jest plotkarą, co mam poradzić by ją polubiła? Jest naprawdę miła, no może ma więcej pieniędzy od mojej rodziny bo ma cukiernictwo, ale to znaczenia nie ma, bynajmniej dla mnie, pomocy

Gość gość
sugeruje sie plotkami glupia

Gość gość
Musisz znalezc sposob zeby dotrzec do matki. Najlepiej wjedz jej na ambicje ze wszyscy uwazaja ja za pusta kobiete bo nie uzywa wlasnego rozumu tylko slucha innych lub cos w tym stylu.

Gość gość
ona i tak jest uparta jak koń, mówiłem jej że to nieprawda co o niej mówią a ona tak swoje

Gość gość
Powiedz jej ze na jej temat tez kraza ploty ale ty jakos w nie nie wierzysz.

Gość gość
to nie zadziała, coś innego

Gość gość
No to niestety ale jak to mowia na glupote nie ma rady.

Gość gość
Z przykroscia stwierdzam ze masz j******a matke.

Gość gośćagnieha
zaproś dziewczyne i mamę na wspólną kolację, będzie miała okazję się przekonać jaka jest i wyciągnąć wnioski na podstawie własnej oceny albo jest druga opcja, możesz zignorować mamy opinie i spotykać się z kim ci się podoba. Twoje życie to nie jej sprawa. Może wtrąca się w twoje życie, bo pragnie być wciąż jego częścią, boi się, że dkąd masz dziewczyne, ona jest na 2 miejscu, więc krytykując ją, pragnie ci pokazać jak bardzo cie pragnie i bez twojego 100% go oddania, czuje się samotna i odtrącona. W końcu to ona cię wychowała i dała ci wszystko, a teraz przekreślasz jej miłość dla obcej dziewczyny, która tak sie dla ciebie nie poswieciła

Gość gość
moja matka jeśli ją zobaczy, to ją chyba zje na miejscu. Mówiła, że mogę mieć koleżanki jakie chce tylko nie ją. Ja kocham ją a ona mnie, inni co nas widzą jak bardzo się kochamy.

Gość gość
Chłopcze, rob swoje i nie przejmuj się gadaniem matki... Ona wkońcu ustąpi jak będzie widziała że nie ulegasz jej gadkom...

Gość gość
Jezuuu... ktos powiedzial, ktos dodal, ktos komus przekazal... chlopie! potrafisz podejmowac samodzielne decyzje? ludzie zawsze beda plotkowac i zawsze beda wymyslac bzdety.skoro dziewczyna jest dla ciebie mila, uczynna i kochana, a matka wskoczylaby za ciebie w ogien, to przezyje i twoja dziewuche! troche odwagi.