Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstalam sie z facetem i wiecie co? uwazam ze on sobie innej nie znajdzie.

Polecane posty

Gość gość
Hehhe mozecie na mnie najezdzac ale nie chodze do lozka bez zwiazku. Po tym jak z nim nie jestem bedzie mi trudniej sie zwiazac z kims tak od razu. Nie jestem puszczalska, jestem inteligentna.

Gość gość
hehehe a to on cie zostawił . hehe to moze ten opis to opis ciebie ?

Gość gość
"to z kim byłas jak podajesz w opisie swiadczy o twoim uroku osobistym i urodzie. " touché!

Gość gość
no skoro "znajomi go nie lubili" to już wiadomo czego go rzucilas:D a najlepsze jest zdanie...bo jest WAGĄ hahah. chyba sama sobie tlmaczysz swoja glupote

Gość gość
Ty nie zrozumialas. Nie szukam nikogo na sile tz ze nie pojde z pierwszym lepszym, szukam kogos ekstra. Tak jak napisalam juz w sumie znalazlam. Jest super, idealny ale bylam z nim dopiero na kilki randkach i nie wiadomo co z tego wyjdzie. Gdybym byla puszczalska i glupia to moglabyn z nim isc do lozka juz na 1 lub 3 randce. Jakos mnie do tego nie ciagnie bo jak napisalam potrzebuje zwiazku i zaufania zeby isc do lozka

Gość gość
Wy wszystkie jesteście miss Poland tylko dlaczego zawsze macie niemęskie grubawe czy chuderlawe pasztety a Alvaro nawet nie wie że istniejecie. Szare myszy.

Gość gość
Nie, ona jest inteligentna! Nie widzicie tych wypowiedzi na wysokim poziomie? Argumentacji? :D A tak serio, szkoda mi trochę tego faceta bo nawet jak jest frajarem to taka niunia nieźle musiała go dobić.

Gość gość
ok powiedz autorko ile wazysz i ile masz wzrostu bo fotki swojej pewnie nie wrzucisz bo zwyczajnie pani idealna sie wstydzi .

Gość gość
To ze jest waga to inf dla osob ktore znaja sie na tym. Kazdy wie jacy sa faceci spod tego znaku. On mnie rzucił bo czesto sie ostatnio klocilosmy wlasnie przez jego zachowanie.

Gość gość
Mam 160 i waxe 48 kg. Skonczylam najlepsza uczelnie w pl. Jestem ogarnieta zyciowo. Pracowalam w banku, teraz studiuje mgr rowniez na bardzo dobrej uczelni. Jestem ladna aczkolwiek despotyczna

Gość gość
Jeszcze będziesz go błagać ze łzami w oczach żeby wrócił.

Gość gość
Jeszcze będziesz go błagać ze łzami w oczach żeby wrócił.

Gość gość
dobre liczbym moja panna ma podobne cyferki . jesli masz podobna budowe to przy takich liczbach masz piekne piersi tzn co kto lubi . .. jaki rozmiar miski ? tylko nie rozmiar z rynku bo tam to wszystkie maja C chodzi mi o stanik z dobrego sklepu . no i jak piszesz ze tak dobrze idzie ci na uczelni z perspektywa rozwoju to gratuluje. jakos ci wierze. pozdrawiam .

Gość gość
O nie, blagac go nie bede. Teraz dopiero zorientowałam sie jaki on jest, przejrzałam na oczy :-). Bede ze lzami sie smiac jak on bedzie cierpial beze mnie

Gość gość
Inteligente osoby nie muszą o tym mówić i tak tego podkreślać. Na pewno nie jesteś. Zresztą inteligentne osoby nie boja się wolności i samotności

Gość gość
160 /48? No to jesteś chuda jak szczapa. Kościotrup!

Gość gość
Nie bede wam mowic jaka mam miske. Mysle ze jesli facet by patrzyl tylko na wyglad w doborze partnerki to nie bylabym nim zainteresowana.

Gość gość
już piszą sfrustrowane prawiki. Tak się denerwują bo ten opis pasuje do nich i wiedzą że nie mają szans nawet u przeciętnej a modelki im się marzą.

Gość gość
Taaak, najlepszą uczelnię :D Jeśli jest choć krztyna prawdy w tym, że jakakolwiek uczelnia Cię przyjęła tzn. że poziom edukacji jest na żenująco niskim poziomie. Tekstu o wierze w idiotyczne znaki zodiaku to już nawet nie skomentuję. Ciesz się, że masz tę szparę bo jakbyś była facetem to byś była prawiczkiem do końca życia.

Gość gość
Przy wadze 48 kilo nie można mieć piersi.

Gość gość
"już piszą sfrustrowane prawiki. Tak się denerwują bo ten opis pasuje do nich i wiedzą że nie mają szans nawet u przeciętnej a modelki im się marzą. " A byś się zdziwił bo kobiety też piszą. Po prostu nie lubię nadętych niuń, które tak naprawdę niczego sobą nie reprezentują (prócz powtarzania "jestem inteligentna, jestem inteligentna, a zodiakalne wagi som gupie") a gnoją mężczyzn z którymi były kilka lat. I do tego ten facet ją rzucił! Nie ona jego ;) Po prostu taka laska nie ma krzytyny honoru a przyszła tutaj się wyżyć. Nie wiem kto tu jest większym zerem - jej były czy może jednak ona.

Gość gość
160/48 lubię drobne i niskie więc takie kurd**elki zjadam na śniadanie.choć jako dość silny facet nie Wyobrażam sobie żeby krasnoludek mną rządził, nawet "despotyczny" krasnoludek.:D

Gość gość
moga ... moja ma 164 wazy w granicach 48 kg. szczupła mowia ze chuda ale mi sie podoba, ciemna cera, czarne włosy, i duze cycki miska D. jedyna jej wada to to zen ie lubi w kakao i nie łyka po same bile. mowi ze ma za małe gardło. w sumie moze rocja jet taka filigranowa.

Gość gość
Kobieto, ale jojczysz :) Widac, ze to byla twoja pierwsza milosc skoro to tak przezywasz, ale zajmij sie swoim zyciem a nie patrzysz na niego jak mu dopiec i oczerniasz jego tutaj na forum. To swiadczy wlasnie o twoich kompleksach, braku inteligencji i desperacji. Chyba on musial uderzyc w twoj czuly punkt, ze tak chcesz sie zemscic.

Gość gość
Nie chce sie zemscic. Przyznam ze rozstanie przezylam bo to moja pierwsza milosc.