Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstalam sie z facetem i wiecie co? uwazam ze on sobie innej nie znajdzie.

Polecane posty

Gość gość

Bylam z nim 3 lata. Jak go poznalam to w zyciu nie pomyslalabyn zeby z takim facetem byc ale z braku laku z nim sie zaczelam spotykac i sie zakochalam. To byla moja pierwsza milosc. Teraz sie rozstalismy i uwazam ze on sobie nikogo nie znajdzie. Oto powody: 1. Jest nieogarniety zyciowo 2. Ma slomiany zapal, wszystkim zazdrosci i gdy ktos cos robi np gra na gitarze to on sie zapisuje na kurs po czym rzuca to w miesiac 3. Jest zodiakalna waga. Kazdy nim pomiata 4. Jest dziecinny 5. Daje sie szmacic rodzinie a i tak robi wszystko co mu kaza. 6. Jest flegmatyczny 7. Jest nieslowny, niehonorowy 8. Nigdy nic w zyciu nie osiagnie 9. Nie jest zbytnio przystojny. Jest grubszy i ma duży brzuch 10. Ma malego penisa 11. Jest leniwy. Czynnosci ktore mozna zrobic w 10 min on robil godzine 12. Ma denerwujacy charakter, moi znajomi go nieznosili 13. O wszystkim zapominal Tak bym mogla wyliczac jeszcze dlugo. Dziwie sie teraz ze w ogole z nim bylam. Od poczatku mi sie nie podobal. Gdyby nie to ze sie zakochalam to w ogole bysmy razem nie byli.

Gość gość
Dodam ze ma 22 lata.

Gość gość
to fascynujące jak baby potrafią się zmuszać w ramach ''związku'' do kopulacji z grubym facetem z brzuchem, z malym penisem, leniwym itp :D zalosna jestes, kazdy cie moze miec, nawet nieudacznik :D:D:D

Gość gość
Możesz się tak pocieszać,a i tak za jakiś czas będziesz wyć ze smutku,gdy on będzie miał inną i o zgrozo! Ładniejszą i lepszą od Ciebie

Gość gość
Moze sie znajdzie inna glupia ale raczej nie predko.

Gość gość
Nie bedzie mial lepszej ode mnie :-). To pewne. Wszyscy mu mowili ze mu sie trafilam jak slepej kurze ziarno. Wszyscy uwazali ze ma mega szczescie majac mnie. Ja sie do zwiazku nie zmuszalam. Zakochalam sie wiec dla mnie byl idealny. Teraz dopiero widze jaki jest naprawde

Gość gość
połowa tego opisu jest o mnie. Też mnie laska rzuciła po trzyletnim związku. To było cztery lata temu i do tej pory sobie nikogo nie znalazłem.

Gość gość
Ha wiec jednak mam racje :-). Dobrze mu tak. Niech teraz cierpi

Gość gość
Mój ex tez mi tak mówił,podkopywal mi poczucie własnej wartości mówiąc "lepszego nie znajdziesz,nikt z toba nie wytrzyma". Teraz jestem z jego najlepszym przyjacielem.

Gość gość
Dodam ze to on mnie rzucil ale tylko dlatego ze widzial ze sie mecze juz. Czesto sie klocilismy dlatego ze on taki byl wlasnie flegmatyczny i nieogarniety. Ja nie zaluje ale on mysle ze za jakis czas zacznie zalowac

Gość gość
hehe zastanawiam sie jaka ty musisz byc raszpla zeby umawiac sie z takim zerem .

Gość gość
Moim zdaniem ex autorki miał swój urok :-) gdyby nie miał to by z nim nie była. Teraz wypisuje jego wady by ból po rozstaniu był mniejszy,ale zalet na pewno tez miał sporo. Inaczej nie byłaby z nim aż trzy lata.

Gość gość
Ja miałam podobnie, facet tez taki sobie, ale byłam zakochana, wszyscy jego znajomi sie zastanawiali, co ją w nim widziałam i mówili mu po rozstaniu, ze bedzie tego zalowal, bo bylam dla niego dobra. Od tego czasu caly czas kogoś szuka, ale kiepsko mu to idzie.

Gość gość
Ale kobiety są jednak głupie :D Poczuły motylki więc jest związek, a potem czar pryska i wady widoczne :D Ale motylki są ważniejsze dla nich, niż zdrowy rozsądek.

Gość gość
Nie. Bylam z nim 3 lata bo to byl moj pierwszy facet, pierwsza milosc. Nie mial uroku. Był we mnie zakochany i na poczatku nir chcialam go zranic wiec z nim sie spotykalam a potem sie zakochalam. Tak wyszlo. Zawsze pierwsza milosc jest nieudana :-)

Gość gość
Bede sie smiala jak on bedzie dalej sam jeszcze dlugo dlugo. On jest spoko jako kolega ale do zwiazku sie nie nadaje kompetnie. Poza tym on uwaza xe facet powinien byc glowa rodziny, powinien byc mądrzejszy itp a sam taki nir jest wiec musi znalezc jakąś laske zdesperowana.

Gość gość
Z gory dodam ze bylam od niego inteligetniejsza i duzo bardziej ogarnieta zyciowo

Gość gość
wiadomo ze lasce łatwiek kogos znalesc bo maja czarodziejska szpare w ktora kazdy chce zanurkowac i tyle. facet musi czyms zabłysnac albo urokiem albo dowc**em albo portfelem. panny maja łatwiej. jak laska zdejmie majtki na imprezie to chetnych znajdzie sie sporo do zapinki ale jak facet wywali pałe to zadna sie nie podejmie zadania.

Gość gość
Nie zawsze. Mój drugi był taki. Może nie gruby, ale marnie wyglądający, niesłowny, zapominający o wszystkim, skąpy (tylko nie dla siebie) egoista, uparty jak muł i mściwy. Kawał chama. Kiedy już "zaklepał", to źle mnie traktował.

Gość gość
Haha, a ja też uważam, że sama niewiele sobą reprezentujesz skoro 3 lata byłaś z kimś takim i to ON musiał Cię rzucić bo sama nie byłaś w stanie. Niezła desperatka z Ciebie - Ty owszem, faceta znajdziesz, ale koło 30 będziesz mieć taki przebieg, że potem nikt normalny nie będzie Cię chciał.

Gość gość
i miałas cipke.

Gość gość
męską :P

Gość gość
Aha, i na "zakochanie" nie zwalaj bo to tylko o Tobie świadczy w jakim zerze z desperacji jesteś w stanie się zakochać ;)

Gość gość
Nie zamierzam szukac byle kogo tylko na seks. Teraz szukam kogos ekstra zeby bylemu szczena opadla. W sumie juz kogos takiego znalazlam. Tz zaczelismy sie spotykac, zobacze co x tego wyjdzie. Nie szukam nikogo na sile. Wiem tylko ze on nie znajdzie nikogo. Nawet na seks zadna go nie zechce. Zateskni za mna a ja wtedy bede sie smiala :-)

Gość dfgd232342342324
Miałaś rację, że go zostawiłaś.

Gość gość
no pewnie, że sobie nikogo nie znajdzie. Żadna go nie chce, dlatego był z tobą

Gość gość
co bedzie jak ksiaze z bajki ktorego włąsnie adorujesz zerznie cie w kazda dziurę , rzuci i bedzie smiał ci sie w twarz. myslisz ze przystojni faceci umawiaja sie z takimi ja ty bo ... ? bo masz spare i nic wiecej. to z kim byłas jak podajesz w opisie swiadczy o twoim uroku osobistym i urodzie.

Gość gość
TO ON JĄ ZOSTAWIŁ :D "Teraz szukam kogos ekstra zeby bylemu szczena opadla. (...) Nie szukam nikogo na sile. " Ty inteligentko siebie czytasz czasami? Czy po prostu Twoje ego tak cierpi to tym jak zostałaś kopnięta w tyłek przez frajera, że już na nic nie zwracasz uwagi?

Gość gość
Skończ już, bo p********z jak potłuczony.