Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majkaaa32

Mam problem

Polecane posty

nie chodzi mi, ze z kobieta trojkat ale ogolnie chociaz uwazam, ze twoj maz sie nie zgodzi kochana czasem trzeba wybrac wolisz nowe uciechy w lozku czy kochajaca osoba u boku? nie da sie miec tego i tego zazwyczaj trzeba bylo pobyc dluzej singielka

Gość gość
Zacznę od tego, ze jestes szczera przed soba. Wiekszosc tutaj osob: nie uświadamia sobie takiego stanu rzeczy jak Ty autorko opisałaś, nie bylo w tak długim związku, ma niskie libido lub jest typowo monogamiczna. Krytykują, bo tak zostali wychowani, trzymają sie określonego porzadku, sa pruderyjni, itp. Krytyka wynika tez z leku przed czymś nowym, innym ładem i porządkiem. Wiekszosc osob tak ma jak Ty, ale cześć nie dopuszcza takich mysli do siebie, cześć zdradza, a inni jakos "przyzwyczaja" sie do takiego stanu frustracji. Brawo za szczerość przed soba i innymi ludźmi! To, ze ludzie nie sa monogamiczni wynika z kilku czynników, wystarczy poszukać nawet na tym forum. A to, ze inni ludzie beda Ci wmawiali, ze nie kochasz męża, bo masz takie mysli, to nie słuchaj ich. Oni zawsze wiedza lepiej i nie zmienisz ich punktu widzenia. To moralizatorzy, którzy wszystko wiedza najlepiej. Oni najbardziej hejtuja. Często drugiego człowieka nie darzą szacunkiem. Wyzywają i sa agresywni. Napisz jesli masz chęć do mnie: kafemen@wp.pl

Gość gość
kafemen rozwijasz się, brawo :classic_cool:

Gość Tamari
piekna wypowiedz zgadzam sie w 100% z powyzszym

Gość gość
up

Gość gość
Kobieto pomódl się o lepszy rozum?