Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cyberek dwóch kobiet

Polecane posty

Gość gość
seks przez fona z kobieta kuszace mam ochote sprobowac

Gość gość
Nadal stoję do Ciebie tyłem i nie mogę nic zrobić. Czuję Twój dotyk, który niesamowicie mnie kręci... Twoje usta na mojej szyi doprowadzają mnie do szaleństwa, robię się coraz bardziej wilgotna

Gość gość
Gość 17:30 wiem, że to ja pierwsza piszę, ale może mogłabyś założyć takiego na nasze pisanie? Ja już zakładałam ich sporo i nie chcę kolejnego bo później różne osoby potrafią pisać...

Czuję tą wilgoć i zaraz całą ją z Ciebie zliżę. Mój język schodzi wzdłuż Twojego kręgosłupa, powoli, żeby zaraz tam dotrzeć. Wypinasz się i prężysz... Zaczynam Ci lizać pośladki

Gość gość
Rozstawiam nogi szerzej i coraz ciężej oddycham. Nie mogę się doczekać kiedy Twój język znajdzie się w mojej szparce, moje soczki spływają po udach, ale nie chcę przejmować inicjatywy

Ale rozkosznie płyną po udach. Mój język krąży już w przestrzeni między Twoimi obiema dziurkami... Przejeżdżam nim po Twoich wargach sromowych, a palcami pieszcze łechtaczkę. Ty wijesz się coraz bardziej, zaczynasz się pocić na całym ciele i cicho mruczysz - jak kocica

Gość gość
Jest mi nieziemsko dobrze. Twój sprawny języczek na mojej myszce sprawia, że moje całe ciało drży z podniecenia, zaczynam cicho jęczeć. Wstajesz, odwracam się do Ciebie. Całujesz mnie długo i namiętnie, palcami masujesz moją ci*kę, a ja dotykam Twój twardy sprzęt

Gość gość
Któraś koleżanka jeszcze chętna??

Całujemy się zapamiętaniu przez długi minuty. Unosisz się, gdy moje palce jednej po drugim zagłebiają się w Twojej mysze. Dwa z nich pieszczę wewnętrzną ściankę, a kciuk krąży po łechtaczce, lekko ją uciskając. Ciąglę się całujemy, a mój peni sztywnieje w Twojej dłoni coraz bardziej

Gość gość
Bylam chetna, jestem ciekawa jakie odczucia mialabym z kobieta. Jednak ta parka co tu cyberkuje psuje klimat, gdyby robily to tu dwie laski, to chetnie bym poczytala. No a Ci tutaj to ani na temat ani ciekawie, takie mdle i nudne, ze czytac sie nie da.

Gość gość
To może przeskoczymy na milaila co? Możesz podać??

Gość gość
Czy wolisz żebym ja teraz spróbowała założyć?

Gość gość
Nawet nie wiem czy kobieta jest w stanie mnie podniecic. Moze znajda sie chetne i pokaza jak to wyglada. Mysle ze nie tylko kobiety chcialyby poczytac taki cyberek.

Gość gość
To chcesz spróbować tutaj?

Gość gość
Jeżeli znajdzie się chętna to jestem do dyspozycji, bo już mam mokro

Gość gość
Nie mam doswiadczenia, nawet nie wiem, czy to mnie pociaga. Kieruje mna wylacznie ciekawosc.

Gość gość
Też nie mam żadnego doświadczenia z kobietą i jestem ciekawa, dlatego myślę, że warto by było spróbować, ale skoro się krępujesz to nie naciskam :)

Gość gośćdobrahnim
Mm.... Uwielbiam czuć w sobie Twoje palce. Posuwaj mnie nimi jak najlepiej potrafisz, jeżeli nie przestaniesz to chyba zaraz dojdę!

Nie zwlekaj, dochodź, bo czeka Cię to jeszcze wiele razy dzisiejszej nocy... Opieram Cię plecami o ścianę, a Ty rozchylasz nogi, które ja przytrzymuję... Wchodzę W Ciebie twardym fiutem... Drap mnie po plecach - im mocniej będziesz drapała, tym głębiej i tym mocniej będę wchodził. Dawaj mi znaki

Gość gość
Bylabys sklonna zrobic to ze mna przez telefon?

Gość gość
Przez telefon bardzo chętnie, ale nie wyjdzie, bo nie jestem sama w domu :( zostaje tylko pisanie tutaj albo na mailu. Może być?

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gośćdobrahmin
O tak! Twój twardy ku*as rozpiera moją ciasną ci*kę, wbijam paznokcie w Twoje plecy coraz mocniej. Chcę Cię czuć głęboko i dokładnie, przyspiesz kochanie! Jęczę jak oszalała, jest mi ku*ewsko dobrze

Gość gość
Rocznikowo mam 20ścia lat

Twoja cipka jest mokra, ale tak ciasna, że przeszywają mnie non stop spazmy rozkoszy... Obracam Cię i wchodzę w Ciebie od tyłu i posuwam tak szybko, jak tylko potrafię. Sciskasz Twoje pośladki, nie przestając Cię ujeżdżać, zbliżam się do końca i czuję, że Ty też... PS. Może przejdziemy gdzieś indziej?

Gość gośćdobrahmin
Nie mogę dłużej wytrzymać, orgazm zalewa całe moje ciało wraz z Twoją gorącą spermą.... Cudownie się spisałeś! A co proponujesz?

Gość gość
Dobry pomysl, idzcie stekac gdzie indziej. Wolalabym zrobic to ze starsza kobieta. Pozdrawiam i zycze spelnienia fantazji :)

Skype? Mail? Telefon? Mojego maila masz w stopce... Zrobię wiele, żeby rozbudzić Cię jeszcze bardziej

Gość gość
Ok to zaraz odezwe się na maila