Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego przystojni są zwykle zimni emocjonalnie, nieczuli czy mało empatyczni??

Polecane posty

Gość gość

Macie jakieś doświadczenia z takimi i znacie przyczyny ich zimna emocjonalnego?

Gość gość
hmm pewnie zbytnia pewnosc siebie,czuja podswiadomie ze wiekszosc na nich poleci,a czemu nie mozesz sie zwiazac z przecietnym?

Gość gość
juz tacy sa

Gość gość
znalam bardzo dobrych przystojnych facetow.

Gość gość
Tu nie chodzi o mnie... Po prostu po wieeelu obserwacjach znajomych, par, widzę taką prawidłowość.... i zastanawiają mnie najbardziej PRZYCZYNY takiego usposobienia. Ciekawi mnie czy też macie takie obserwacje/wnioski?

Gość gość
ja jestem bardzo przystojnym facetem, mam bardzo duże powodzenie u kobiet, ale często od nich słyszę, ze jestem wrażliwy, czuły i pełen empatii...więc proszę nie uogólniać:)

Gość gość
bo wszystko im przychodzi łatwiej i nie muszą się starać. Całe życie nad nimi się pochylano, chwalono, wielbiono, więc oni nie widzą drugiego człowieka. Lubią puszyć swój pawi ogon, chcą żeby ich wielbić, są najwspanialsi i w ogóle :)

Gość gość
Do gościa z - nie uogólniam, napisałam że zwykle, a nie że zawsze tacy są :) Pewnie miałeś dobre dzieciństwo? Rodzice dobrze żyją ze sobą i z Tobą?

Gość gość
Przystojni goście mają zrytą psychikę,są zimni i ogólnie zagadkowi...

Gość gość
A dlaczego tak jest? jak myślisz?

Gość gość
e tam takie uogolnianie

Gość gość
potwierdzam, nie wszyscy ale wielu jest chłodnych. może nie są tacy do wszystkich kobiet tylko do tych, które na coś liczą, a oni z tymi kobietami nie chcą być, dlatego są oziębli, żeby czasem sobie coś więcej do głowy nie wbiły

Gość gość
Po prostu lecicie na drani niezaleznie od ich wygladu

Gość gośćmdga
znowu debil od bad boyów sie odezwał

Gość gość
gośćmdga dziś znowu debil od bad boyów sie odezwał x A jak byś inaczej określila gościa na którego poleciała autorka kretynko?!

Gość gość
DO gościa powyżej -> gdzie autorka napisała, że "poleciała" na takiego gościa? Co to w ogóle wg Ciebie znaczy "poleciała"? Nie można się już o nic zapytać bez kiepskich podejrzeń?? Jeśli jednak potrafisz czytać to widziałbyś wpis z godz. 2016.01.02 v "Tu nie chodzi o mnie... Po prostu po wieeelu obserwacjach znajomych, par, widzę taką prawidłowość.... i zastanawiają mnie najbardziej PRZYCZYNY takiego usposobienia. Ciekawi mnie czy też macie takie obserwacje/wnioski?"

Gość gość
Duża część osób które uważają się za atrakcyjne (choć nie zawsze tak jest) jest tak zadufana w sobie, zapatrzona we własne ego że uważa że nic nie musi, że to ta druga strona powinna się starać, bo przecież oni są tacy doskonali. Ale to dotyczy nie tylko tych atrakcyjnych, po prostu niektórym ludziom tak rodzice sprali mózgi w dzieciństwie tekstami o tym jacy oni są wspaniali, że to im się utrwaliło i próbują ten "atut" wykorzystać, często można to zaobserwować u jedynaków.

Gość gość
ktoś się może podzieli swoim doświadczeniem?

Gość gość
Bzdura. Ja jestem zimny, wręcz lodowaty emocjonalnie, nieczuły i pozbawiony empatii, a jestem zupełnie nie przystojny. Tak więc reguły nie ma.

Gość gość
Nikt tu nie powiedział, że nieprzystojni nie mogą być też zimni emocjonalnie :) mowa jest akurat o tych przystojnych, że są rzadziej ciepli od tych trochę mniej przystojnych.

Gość gość
ciekawe

Gość gość
ano są zimni

Gość gość
a jesteś kobietą czy mężczyzną?

Gość gość
Jestem w związku z wspaniałą kobietą. Jednak w związku z tym, że najgorzej nie wyglądam to inne kobiety się po prostu mną interesują. Lubie flirty i całą tę otoczkę. W tych niewinnych zabawach jestem taki trochę zimny drań, daje nadzieję a później stosuję zimny okład. Wiem, że to nie fer wobec Was kobiet. Mnie jednak jako egoiście jest z tym faktem po prostu dobrze:) Kobiety na to lecą je to kręci.

Gość gość
czyli jednak jesteś zimny.....