Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika23232

Pomóżcie...chłopak..co zrobić?

Polecane posty

Gość Weronika23232

Cześć! Jestem dziewczyną, mam 23 lata. Od jakiegoś roku podkochuję się w jednym, trzy lata starszym chłopaku. Gdy go zobaczyłam po raz pierwszy, dowiedziałam się, że ma dziewczynę i są ze sobą od kilku lat. Powiedziałam sobie 'dobra, trudno, będę wzdychać z daleka ;)'. I tak sobie czas leciał. Aż w końcu dowiedziałam się, że ze sobą zerwali. No i teraz pytanie. Czy mnie w takiej sytuacji wypada go sobą zainteresować? To taki w sumie znajomy ale znamy się z widzenia praktycznie, nigdy dłużej niż 5 minut nie rozmawialiśmy. Będę miała okazję z nim pogadać już niedługo i stąd moje pytanie. Jeżeli wypada go trochę popodrywać to jak to zrobić, żeby nie było nachalnie i tak 'prosto z mostu'; chciałabym, żeby po prostu zwrócił na mnie uwagę... Pozdrawiam, Wera

Gość gość
Up

Gość rosa na szkle
Jest wolny, więc walcz, zacznij od delikatnego, nienachalnego kokietowania.:P

Gość Weronika23232
'Zacznij od delikatnego kokietowania' Ale jak?? Ja jestem niestety zupełnie zielona w tych sprawach :)

Gość Weronika23232
Dodam, że chłopak jest przystojny i zawsze kręciły się wokół niego dziewczyny, nawet, gdy był w związku. Wiem, że je zbywał. Nie chcę, żeby o mnie pomyślał tak samo, że jestem jakaś głupiutka i natrętna.

Gość rosa na szkle
Przecież większość kobiet ma to we krwi.:D Może niech wasza rozmowa potrwa dłużej niż 5 min. Oczywiście patrz mu w oczy i bądź uśmiechnięta:P

Gość gość
Patrz z oczy, no i dotyk. Możesz go niby od niechcenia przytrzymać za plecy itp.

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Podobno 4 minuty ciągłego patrzenia w oczy wystarczą by się zakochać.